- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
azelya:roflol:
bende sırf karısmdakı erkekı dusnuyom sımdıden alıyomkı onla gezecek yerlerımız ceyıs tukkanları olmasın adamı almadan kacrmayım elden dıe:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 Benimki o yüzden kaçar yakında, önceden dağ bayır çimen gezerdik, şimdi mağazalar, bir milyoncukcular kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canımcım. a.s.Mandilincim kırmızı hastasısın sende çok şık ayolkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eudorabeta bacım ne kadr guzel seyler almışsın sen yaa:1shok: gecelıkler süper bı kerem bana hava atın sen bende şu borclarım bıtsın valla yemınle bı aylığım ıle alcam dolu dolu sende gor:dilcikar: hepsı cok şeker yaa
magnetlerde öle tıpkı ben :roflol:RABBIM hepsını ı gunlerde kullanmanı nasıp etısn cnm arkdasım
o recelıklerden bendede var ben yemek yaparken hep ustalarda goruyordum cok zevklı oluyo ıcıne malzemelrı koyup yapmak ben kendımı aştım cnm:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim daha güzelleri senin olsun inşallahh :1hug:
Bende tuttum tuttum kendimi sonra para birktirdim gözümü kararttım aldım hepsini kaydirigubbakcemile3
Sunsetten bende pijama siparişi verdim geldiler bugün onlarıda eklicem..Ohh sonunda benimde KK üniformalarından oldu kaydirigubbakcemile3
Burcucum bu arada sanada çok teşekkür ederim tatlımm Şeniz
Ahh canımm inşallahh işleriniz çok güzel giderde patronun sana zam yaparr :Saruboceq:
sunset dıme ben almadım daha ağustosa kadr alamamda :çok üzgünüm: nolurr deme
b.köyde yerı varmış acep bulusmaya kadr bulsam orayı alsam mı ozmnda tsktlerımde cok sıkışırım olmas
ama benımde unıformam olcak kesın ahh ah bu burcu yok mu adamı yoldan cıkarıyo:dilcikar:
Saol mandilincimm senin cicilerin yanında benimkiler az canımmeudorabeta ; süpper canım donatmışşsın valla..
özellikle gecelikler şahane söylemeden geçemedim. güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?