Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

rosem ı gunlerde kullan cnm anlattığın kadrıyla süper bısy cokta uygun tatlım yatak olması ıse ayrı bı guzellık olmuş huzurla oturun ınş:

emsy tamam cnm sıte acılsın sana yazarım olmadı bakım kağıda yazmıştım evde bulursam yarın deım sana

mandalın hersey kızmızı olmuş süper ben bu yıla kadr nefret ederdım kırmızıdan hatta bu yaşıma kadr kırmızı hıc bı kıyafetım ayakkabım hıcbıseyım olmadı sızle tanısınca nevresımlerımın coğu kırmızı oldu kıyafetlerımdede sevıyoum artık

Çeyiz krizim geldi yine ya eve giderken bi bulaşık süngeri mi alsam çeyizime ne kaydirigubbakcemile3
Aklıma geldi sözlümlen bir diyaloğumuzu paylaşayım sizle;
Geçen cumartesi tatil yaotık ikimizde, o dedi gezelim ben dedim çeyiz dükkanlarını gezelim kaydirigubbakcemile3
Başta kabul etmedi sonra benimde aklımda dido gofret reklamı varya o geldi.
Çe-yiz çe-yiz çe-yiz dedim di-do di-doo der gibi..
Benimkisi de hemen kaptı espriyi başladı konuşmaya;
"Çeyiz keseciğinin beyinde oluşturduğu çeyiz eksikliğiyle kişi çeyizlemeye başlar, tek çaresi çeyiz almaktır" kaydirigubbakcemile3
Sonuç; benim dediğim oldu lülülülülülü delümüyüs neyüs -tatlicadiarzu-

azelya:roflol:
bende sırf karısmdakı erkekı dusnuyom sımdıden alıyomkı onla gezecek yerlerımız ceyıs tukkanları olmasın adamı almadan kacrmayım elden dıe:jeyyar:

azelya:roflol:
bende sırf karısmdakı erkekı dusnuyom sımdıden alıyomkı onla gezecek yerlerımız ceyıs tukkanları olmasın adamı almadan kacrmayım elden dıe:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 Benimki o yüzden kaçar yakında, önceden dağ bayır çimen gezerdik, şimdi mağazalar, bir milyoncukcular kaydirigubbakcemile3

parpalm resmını ekledım cnm cok guzel koltuk takımı ne kadr acep bıde altta sağdakı halı tam uymuş

kaydirigubbakcemile3 Benimki o yüzden kaçar yakında, önceden dağ bayır çimen gezerdik, şimdi mağazalar, bir milyoncukcular kaydirigubbakcemile3

ayy bızım ordada acıldı japon bazaarı süper seyler var hepsını toplu eklıycem ben resımlerın:asigim: gel senınle bız gezelım ama benım alcak bı seyım yok şölekı cok borc var gezerken hıcte kızmam hee

parpalm resımlerını tam ben yapcakken azelya bacım yapmış gercekten cok guzel halılar ve koltuklar kaydirigubbakcemile5

eudorabeta bacım ne kadr guzel seyler almışsın sen yaa:1shok: gecelıkler süper bı kerem bana hava atın sen bende şu borclarım bıtsın valla yemınle bı aylığım ıle alcam dolu dolu sende gor:dilcikar: hepsı cok şeker yaa
magnetlerde öle tıpkı ben :roflol:RABBIM hepsını ı gunlerde kullanmanı nasıp etısn cnm arkdasım
o recelıklerden bendede var ben yemek yaparken hep ustalarda goruyordum cok zevklı oluyo ıcıne malzemelrı koyup yapmak ben kendımı aştım cnm:roflol:

Mandilincim kırmızı hastasısın sende çok şık ayolkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canımcım. a.s.
bende çook sewmezdim kırmızıyı aslında tamamen mor hastasıydım halada öyle ama evimde hiçbiyer mor olmayacak ama :):) kırmızıyı mutfakla yatak odasına çook yakıştırdım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim daha güzelleri senin olsun inşallahh :1hug:
Bende tuttum tuttum kendimi sonra para birktirdim gözümü kararttım aldım hepsini kaydirigubbakcemile3
Sunsetten bende pijama siparişi verdim geldiler bugün onlarıda eklicem..Ohh sonunda benimde KK üniformalarından oldu kaydirigubbakcemile3
Burcucum bu arada sanada çok teşekkür ederim tatlımm Şeniz

sunset dıme ben almadım daha ağustosa kadr alamamda :çok üzgünüm: nolurr deme
b.köyde yerı varmış acep bulusmaya kadr bulsam orayı alsam mı ozmnda tsktlerımde cok sıkışırım olmas
ama benımde unıformam olcak kesın ahh ah bu burcu yok mu adamı yoldan cıkarıyo:dilcikar:

eudorabeta ; süpper canım donatmışşsın valla..
özellikle gecelikler şahane söylemeden geçemedim. güle güle kullan canım

Eudorabeta canım çeyislerin çok güzel :jeyyar:magnetleride çok ucuza almışın herbişiciğini güle güle kullan tatlım

Ahh canımm inşallahh işleriniz çok güzel giderde patronun sana zam yaparr :Saruboceq:
Sende yeni yeni ciciler alırsın yerimseniben Bende alamıyordum özeniyordum saolsun babam çok istiyorsan al benim kartımla dedi bende aldımm..sositososito

eudorabeta ; süpper canım donatmışşsın valla..
özellikle gecelikler şahane söylemeden geçemedim. güle güle kullan canım
Saol mandilincimm senin cicilerin yanında benimkiler az canımm

Bu arada sunsetleride diğer sayfaya koydumm..hihoyyyt
Büyük koydumki almak isteyen arkadaşlar rahat rahat renklerini görsün çok canlı renkleri bende tavsiye ederimm yerimseniben

eudo bacım sunsetlerın ne kaa çirkın öle:dilcikar: hıc beğenmedım hee ıcımde kalmasın dıem sana yanı hıc ama hıc beğenmedım bı ayak kalkık smıleyy

allahım huzrlu gunlerde kullandrsın ınş

böcük kız ben yazın bi gün gelcem nan sizin oraya sevdim orayı bana öğret alışveriş yerlerini capon pazarını neyim ama nişandan önce mi gelsem yoksa nişanda takılan paraları toplayıp mı gelsem bilemedim malum işsiz bi öğrenciyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…