arkadaslar konuları ayırma fikri benden veya yönetimden çıkmadı, yine bu konuda sürekli muhabbet eden sizlerden cıktı.
hatta bir arkadasımız sizin eklediginiz resimleri alarak ayrıca konu acmıştı ve herkez ona nekadar iyi yapmışsın demişti
aynı resimlerin 2 farklı başlıkta olamayacagı için biz o konuyu kaldirdik.
bunun üzerine sohbetten resimleri rahat göremiyoruz diye tepki alan ben oldum
mesajları ve sohbeti ayırma kararı bu yüzden alındı.
her birinize tek tek nasıl istersin diye fikir soramayız bu mümkün değil, istekler dahilinde en uygun neyse onu yapmaya çalışıyoruz.
demek ki bir daha isteklerinizi ciddiye almıyacağız
2 gündür yazılanlardan bunu cikardik.
şimdi resim ve sohbet karışık olsun istiyenler burdan devam eder.
yok hayır ben resimlerimin sohbetin arasında kaybolmasını istemiyorum diyelerde resimli konuya ekler.
karar size kalmış diyorum ve konun daha fazla uzamasını istemiyorum
böcük kız ben yazın bi gün gelcem nan sizin oraya sevdim orayı bana öğret alışveriş yerlerini capon pazarını neyim ama nişandan önce mi gelsem yoksa nişanda takılan paraları toplayıp mı gelsem bilemedim malum işsiz bi öğrenciyim:)))
daha var tatlım yakınlığın için saol:1hug: benimki haziranda okul bitince yapalım dio ben ekim diom bilmiom ama bir ara gelmeyi gerçketen istiyorum :1hug:nışan ne zmn bacım
bence nışan paralarını topla gel zaten hem ucuz hem harıka seyler var ınan 50 tl bıle cok sey alıncak yer sen zaten gordun bılıyon japon pazarı ıse daha ıkı gundr yoğun ılgı alıyo cokta buyuk harıka:1rolleyes: sen gel yeterkı ben haftasonu herzmn sana vakıt ayırırımm cnm
teşekkür ederim didosh, açıklama için....
umarım mesaj doğru ulaşmıştır.
buluşmaya gelmıyon mu pekı
cokta para gereklı deıl sıkma canını sen yeterkı yanıma gel ortak ceyıs duzerızhihoyyyt
Hepsi burada varya o da bana aynı şeyi yapmıştı.Söylediğin iyi oldu canım, saolasın..Peki şimdi napcaksın?
burcum....
ben daha yeni pratik evden keetle aldım.hemde ilk önce aldım rengi yanlış oldu,sonra onu ablama sattım bir tane daha sipariş verdim.en fazla 3 gün bekledim.hep temas içindeydim kızlarla.
ama bak üzüldüm şimdik.
benim çok ağzım yandı artık yüksek meblalı bişiy mi netten Allah korusun.
1000 tl civarı telefon almıştım bir seteden anamdan emdiğimi burumdan getirdiler paramı alana kadar.
geçmiş olsun.
ama bence ellerinde yoktur ,yerine vbaşa bişiy seçsen
burcu h geldın tatlım
ben o kazığı yediğimde netteki siteden,buraya konu açmıştım derdim vara.
bir arkadaş işte üç kuruş için ucuz alcaz diye netten alıyorsunuz bide konuşuyorsunuz falan yazmıştı.çok sinirlenmiştim.
ama sonra 2 ay kadar bekleyince acaba doğrumu demeden edemedim.
ama insanda almadan duramıyor ki.bazen gerçekten acaip farklı dışarıyla.
en iyisi dışarda paranı verip malını eline alıp gitmek herhalde.
bak hepsiburadada yapmış
bende hemdebu fiyatadan almıştım.
E ben pratik evden alışveriş yaptım sorunda yaşamadım nie böle oldukiii
bende yaşamadım canım.
dmek elelerinde yoksa yada kendi içlerinde bir sorun varsa hepsi bu yola başvuruyor.
hepsi buradadanda aldım.acaip ilgili geldiler bana.sürekli takip bilgi.pratiktede telden direk kızlar her zamn karşında ve yönlendiriyorlar.
şans meselesi galiba
Saol sinaycım a.s.canımm bizim burda sosyete pazarı var.Kokoşların yeri diyolar herbişey var hemde ucuz kaydirigubbakcemile3Eudorabeta canım çeyislerin çok güzel :jeyyar:magnetleride çok ucuza almışın herbişiciğini güle güle kullan tatlım
Saol pashminam :1hug:Beta canım iyi günlerde kullannnn
Evet böcük bakma sen çok çikinlerr kaydirigubbakcemile3 Hem daha güzel pijamalar çıkar indirime sokarlar sen alırsın artık biz bakarız böyle :1shok:eudo bacım sunsetlerın ne kaa çirkın öle:dilcikar: hıc beğenmedım hee ıcımde kalmasın dıem sana yanı hıc ama hıc beğenmedım bı ayak kalkık smıleyy
allahım huzrlu gunlerde kullandrsın ınş
sabahtan beri okuyamadıklarımı okuyordum anlamıştım ki ben artık burayı takip edemicektim
çünkü iş yoğunluğğum fazla en fazla kaldığım yerden okuma imkanım var oraya buraya gitme şansım yok
tam yazacaktımki artk sizinle görüşemicem sağolsun didoshun mesajını okudum
o zaman biz buradan sohbet ve resime devam edicez hihoyyyt
sabahtan beri okuyamadıklarımı okuyordum anlamıştım ki ben artık burayı takip edemicektim
çünkü iş yoğunluğğum fazla en fazla kaldığım yerden okuma imkanım var oraya buraya gitme şansım yok
tam yazacaktımki artk sizinle görüşemicem sağolsun didoshun mesajını okudum
o zaman biz buradan sohbet ve resime devam edicez hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?