Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaslar konuları ayırma fikri benden veya yönetimden çıkmadı, yine bu konuda sürekli muhabbet eden sizlerden cıktı.
hatta bir arkadasımız sizin eklediginiz resimleri alarak ayrıca konu acmıştı ve herkez ona nekadar iyi yapmışsın demişti
aynı resimlerin 2 farklı başlıkta olamayacagı için biz o konuyu kaldirdik.
bunun üzerine sohbetten resimleri rahat göremiyoruz diye tepki alan ben oldum
mesajları ve sohbeti ayırma kararı bu yüzden alındı.
her birinize tek tek nasıl istersin diye fikir soramayız bu mümkün değil, istekler dahilinde en uygun neyse onu yapmaya çalışıyoruz.
demek ki bir daha isteklerinizi ciddiye almıyacağız
2 gündür yazılanlardan bunu cikardik.
şimdi resim ve sohbet karışık olsun istiyenler burdan devam eder.
yok hayır ben resimlerimin sohbetin arasında kaybolmasını istemiyorum diyelerde resimli konuya ekler.
karar size kalmış diyorum ve konun daha fazla uzamasını istemiyorum

teşekkür ederim didosh, açıklama için....

umarım mesaj doğru ulaşmıştır.

dıdosh cok tşk ederız
demekkı buraya resım koyup hemde sohbet edebılırız:sm_cool:

Bilgilendirme için teşşekkür ederim a.s.

nışan ne zmn bacım
bence nışan paralarını topla gel zaten hem ucuz hem harıka seyler var ınan 50 tl bıle cok sey alıncak yer sen zaten gordun bılıyon japon pazarı ıse daha ıkı gundr yoğun ılgı alıyo cokta buyuk harıka:1rolleyes: sen gel yeterkı ben haftasonu herzmn sana vakıt ayırırımm cnm

daha var tatlım yakınlığın için saol:1hug: benimki haziranda okul bitince yapalım dio ben ekim diom bilmiom ama bir ara gelmeyi gerçketen istiyorum :1hug:

buluşmaya gelmıyon mu pekı
cokta para gereklı deıl sıkma canını sen yeterkı yanıma gel ortak ceyıs duzerızhihoyyyt

Eudorabeta o üniformalar ne öle yaaa.....
hepsi birbirinden güzel canım.
az kaldı gelecek güzel günler inş.
benimde rahata erdiğim ve buraya habire resim eklediğim....
amin
ya bunları giydiğinde benide çağarsana olmaz mıki...

komşu gözumuz aydın ola:jeyyar:
haıd ceyıs alanlar eklesın hele doya doya bakalım sohbette edek

sabahtan beri okuyamadıklarımı okuyordum anlamıştım ki ben artık burayı takip edemicektim
çünkü iş yoğunluğğum fazla en fazla kaldığım yerden okuma imkanım var oraya buraya gitme şansım yok
tam yazacaktımki artk sizinle görüşemicem sağolsun didoshun mesajını okudum
o zaman biz buradan sohbet ve resime devam edicez hihoyyyt

kızlar biraz önce ne yaptın inanamazsınız

sunsetten pijama alayım dedim size özendim..üye olmuştum bi kaç ay önce o siteye..beğendiklerimi hep sepete eklemişim...bugünde btane alayımdiye beğendim girdim kart numaramı aldığım ürün 19.00 ytl onayla dedim

ekranda siparişiniz onayladın 102.90 yazmazmı:1shok: dedim ne oluyo....meğer önceden sepete eklediğim şeylerin hepsiniz çekmişdelikafadulden

bi panik bi panik ben sormayın allahdan hemen aradım ordaki deniz hnm çok yardımcı oldu sağolsun iptal ettik yoksa kalpden gidiyodum

buluşmaya gelmıyon mu pekı
cokta para gereklı deıl sıkma canını sen yeterkı yanıma gel ortak ceyıs duzerızhihoyyyt

malesef canım gelemiyorum ertesi günü bi sınavım var çalışmama gerek daha öncede yazmıştım:çok üzgünüm:
ama bi gün gelecem dönüşüm muhteşem olacak sizin sayenizde iki ayda net 1500 lira harcamışım çoğuda trink para kanıma fena girdniz:roflol:

Hepsi burada varya o da bana aynı şeyi yapmıştı.Söylediğin iyi oldu canım, saolasın..Peki şimdi napcaksın?

burcu h geldın tatlım

E ben pratik evden alışveriş yaptım sorunda yaşamadım nie böle oldukiii

kızlar kusura bakmayın acil çıkmam gerektiğinden hiç birine cevap vermeeden gittim...

Şimdi şöyle benim aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek sitelerden mutlaka en az bir kere alışveirşim olmuştur. Ve bunların çoğu çeşitli meblalardadır. 2000 ytllik. kamerada aldık,laptopta en küçük çeyiz için şeylerde. Hiç bir tanesinde ki mesela ikinci el siteleri de dahil olmak üzere hiç birinde sorun yaşamadım. Bende bu siteden daha önce şarjlı süpürgemi aldım. O zaman yine aynı bornoz takımı stokta var görünüyor fyatta uygun ikisini birlikte sipariş ettim. ancak şarjlı süpürge 3 günde geldi bornoz yok dye telefon ettiler. iyi dedim iptal ettim havale ile almıştım para mı geri yolladılar. Ancak aradan 1 aydan biraz fazla zaman geçti. Aaa baktım gene aynı bornoz stokta var görünüyor. (bana yollayamadılar diye stokto yok durumuna gelmişti) Baktım yine var aa dedim gelmiş genetüm iyi niyetimle sipariş verdim. Benim almamın sebebi evet piyasadan bir miktar ucuz ama sebep o değil. jua bornoz aile setlerini bitiriyor benim istediğim mine modeli hiç bir yerde yok ve en çok aranan modellerden. Neyse sparişten 10 gün sonraya kadar tedarik sürecinde diye yazdı siparşimde. Gene tüm sabrımla bekledim baktım ol uyor telefon ettim. malesef ürününüz tedarik edilemiyor dediler. iptal ettim. ertesi gün iptal maili geldi. 3 iş günü içinde paranız ödenecek derken gene hafta sonu falanla birlikte 10 gün etti. ve benim kanımca o model çok isteniyor diye bilerek yapıyorlar paramı çekip kullanıyorlar. Neyyse bu gün aradım kavga dövüş paramı aldık.
Bir dahada aslaa o siteden bir şey almam. İsmi cismi bell iolmayan sitelerde bile daha iyi hizmet gördüm. Bunlara mail atıyorum cevap verme tenezzülünde bulunmuyorlardı.... :1closedeyes: neyse ki sorun çözüldü bacular... kaydirigubbakcemile3

Eudorabeta canım çeyislerin çok güzel :jeyyar:magnetleride çok ucuza almışın herbişiciğini güle güle kullan tatlım
Saol sinaycım a.s.canımm bizim burda sosyete pazarı var.Kokoşların yeri diyolar herbişey var hemde ucuz kaydirigubbakcemile3
Beta canım iyi günlerde kullannnn
Saol pashminam :1hug:
Evet böcük bakma sen çok çikinlerr kaydirigubbakcemile3 Hem daha güzel pijamalar çıkar indirime sokarlar sen alırsın artık biz bakarız böyle :1shok:

:lepi: ohh be dıyom sımdık baskada bısey demıyom

vallahi topikimizde eski haline dönmüşş çok şükür allahımaa
eskisi gibi gözlerim aprıya ağrıya şu biriken geçmişi bir okıyıp geleyimm...:))))

Asima akşama en geç yarın resim ekliycem şekerim buraya, girmemezlik yapma sakın bak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…