tobı ucuz atlatmışsın hee
eudo sana bısey dedım demı ama:mymeka:
burcum h geldın cnm ınş böle bısey bıdaha olmas bende hıc almadım daha sorunn onlarda deıl bende ellemeden alamıyom sunsetlerden b.köyde nerde satılıyo bulsam bulusmada alcam:jeyyar:
lepı olsun cnm beklerım benım acelem yok senınde yok hallolur
ben genelde havale yapıyorum kart numaram kalmasın diye
Buyur gel canumm a.s.Eudorabeta o üniformalar ne öle yaaa.....
hepsi birbirinden güzel canım.
az kaldı gelecek güzel günler inş.
benimde rahata erdiğim ve buraya habire resim eklediğim....
amin
ya bunları giydiğinde benide çağarsana olmaz mıki...
Haha banada öyle olduu.Tam yolluyodum son anda fakettim kalbim çıkıyodu yerinden nerdeysee kaydirigubbakcemile3kızlar biraz önce ne yaptın inanamazsınız
sunsetten pijama alayım dedim size özendim..üye olmuştum bi kaç ay önce o siteye..beğendiklerimi hep sepete eklemişim...bugünde btane alayımdiye beğendim girdim kart numaramı aldığım ürün 19.00 ytl onayla dedim
ekranda siparişiniz onayladın 102.90 yazmazmı:1shok: dedim ne oluyo....meğer önceden sepete eklediğim şeylerin hepsiniz çekmişdelikafadulden
bi panik bi panik ben sormayın allahdan hemen aradım ordaki deniz hnm çok yardımcı oldu sağolsun iptal ettik yoksa kalpden gidiyodum
Kızlar bişey sorucam şimdibu dantel vitrin takımı oluyo ya annem sağolsun çok örmüş ama ben vitrin,gümüşlük almayı düşünüyorum bunları nasıl değerlendirebilirim yazık o kadar takım sararıp gidecek ne yapalı bir akıl verin ?
kaydirigubbakcemile3 iyilikte yaramıyor size ben ne diyimkaydirigubbakcemile3
sunset dıme ben almadım daha ağustosa kadr alamamda :çok üzgünüm: nolurr deme
b.köyde yerı varmış acep bulusmaya kadr bulsam orayı alsam mı ozmnda tsktlerımde cok sıkışırım olmas
ama benımde unıformam olcak kesın ahh ah bu burcu yok mu adamı yoldan cıkarıyo:dilcikar:
ayy tatlişim özlemiş mi beniii Şenizbuket, arsima, burcuözge, gamze, esra_karadeniz, tubis
nerde bu kızlarr :a015:
tobı ucuz atlatmışsın hee
eudo sana bısey dedım demı ama:mymeka:
burcum h geldın cnm ınş böle bısey bıdaha olmas bende hıc almadım daha sorunn onlarda deıl bende ellemeden alamıyom sunsetlerden b.köyde nerde satılıyo bulsam bulusmada alcam:jeyyar:
lepı olsun cnm beklerım benım acelem yok senınde yok hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?