Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tobı ucuz atlatmışsın hee
eudo sana bısey dedım demı ama:mymeka:
burcum h geldın cnm ınş böle bısey bıdaha olmas bende hıc almadım daha sorunn onlarda deıl bende ellemeden alamıyom sunsetlerden b.köyde nerde satılıyo bulsam bulusmada alcam:jeyyar:

lepı olsun cnm beklerım benım acelem yok senınde yok hallolur

ya ben int almakdan korkuyorum sunsetlerden almayı çok istiyorum..burcuyla daha önce konuşmuştuk hiç bi sorun çıkmıyomuş

ne biliyim int ya kredi akrtı bilgimiz falan kalırmıki:uhm:

Kuşum bütün tshoplarda var 12 nisanda gideriz istersen b.köydekine mesela Şeniz

tüüh ben aldıklarımı diğer topiğe eklemiştim ama olsuun eski haline dönmesi çook güzel oldu :)

Buyur gel canumm a.s.
Bu arada senin cicili pabuclarındanda alıcam beğendiklerim var ohh bende eksik kalmim :dilcikar:

Haha banada öyle olduu.Tam yolluyodum son anda fakettim kalbim çıkıyodu yerinden nerdeysee kaydirigubbakcemile3

pashmına tmm cnm yerı blıyn demı sonra bı gecelık uğruna kaybolmayalım:roflol:
tekrar koysan ölun mu mandalın bacı:dilcikar:

Diğer sayfaya eklemiştimm..Oraya bakmak istemeyen arkadaşlar buradan buyursun sositososito
Kızlar bunları geçen hafta almıştım anca ekleyebildim..
Bunlar gece cicişlerim :jeyyar:Bu arada bende o siyahlı cicişten edindim süpermiş gerçekten (burcucum thanks a.s.)

ImageShack - Image Hosting :: eyiz2005.jpg
ImageShack - Image Hosting :: eyiz2013.jpg
ImageShack - Image Hosting :: eyiz2014.jpg
ImageShack - Image Hosting :: eyiz2025.jpg
ImageShack - Image Hosting :: eyiz2009.jpg

Bunlar modeller üzerindeki görünümü

Bunlar pijamalarım

Bunlarda müstakbel koçişim için :jeyyar: (kendime çok ona az aldımkaydirigubbakcemile3)
ImageShack - Image Hosting :: eyiz2002.jpg

Bunlar Misafir terliklerim.(pazardan aldım tanesi 3 TL)

Bu kendim için ev ayakkabısı (pazardan yine fiyatı çok uygundu aldım.5 TL)

Bunlar Çoraplarım (4 tanesi 5 TL.)

Bu herzaman gördüğüm ama bi türlü alamadığım baharatlık.

Bunlar magnetlerim ve ekmek sepetlerim (magnetler sudan ucuz paketi 1 TL.Uğurböcüklü 50 kuruş.Bunu alırken böcük geldi aklımananiknanik)

Bunlar mutfak havlularım

Bunlar sosluğum ve minik reçelliklerim.
Sosluğumun aynısının bi büyük boyunu daha önce almıştım.Bide bu minik reçellikleri ramazanda içine hurma koymayı düşünüyorum çok kullanışlı oluyor masada yerimseniben

Kızlar bişey sorucam şimdibu dantel vitrin takımı oluyo ya annem sağolsun çok örmüş ama ben vitrin,gümüşlük almayı düşünüyorum bunları nasıl değerlendirebilirim yazık o kadar takım sararıp gidecek ne yapalı bir akıl verin ?

Bunlardan benim KK üniformalarım kaydirigubbakcemile3
Sonunda bende alabildim.
Hepsini alan arkadaşların tavsiyesi üzerine kendi bedenime göre aldım.S beden hepsi tam oldu fakat turkuaz olanı ben M olarak sipariş vermişim bi o büyük.Oda kilo alırsam artık giyerimm kaydirigubbakcemile3

Bu bikinide çok hoşuma gitmişti.Fiyatıda çok uygun geldi aldım.
Benimki Fuşya rengi çok tatlı çok güzel bi renk.Oturma odamda bu renk:lepi:

Canım pikoculara götür..Şimdi eski veya yeni her türlü danteli değerlendiriyorlar.Harika yatak örtüleri yapıyorlar.Bende salona masa almıcam mesela ama dantel masa örtüm var onu ileride yatak örtüsü yaptırıcam çok şık güzel oluyorr.Yada çok sade keten kırlenlerin üzerine sardırabilirsin onlarda hem sade ve şık duruyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 iyilikte yaramıyor size ben ne diyimkaydirigubbakcemile3
buket, arsima, burcuözge, gamze, esra_karadeniz, tubis
nerde bu kızlarr :a015:
ayy tatlişim özlemiş mi beniii Şeniz

canım seninde olur inşallah formann :1hug:

eudo bacım açılış yapmış
sunsetler desen harıka zaten bayılıyom ama sadece bayılmakla kalıyom:roflol:
gecelıklerın soslukun o kucucuk recellıklerın hepsı cok guzel cnm RABBIM hayrlı gunlerde kullanmanı nasıp etsın hele o magnetler ne kadr guzel kıme cekmış acepkaydirigubbakcemile3

EUDORABETA
cnm bu sunsetten aldıkalrın varya bende alcamda S mi yoksA M bedenmi alsam karar evremedim...sen kaç bedensin ben 38 im sen denemişsin ona göre alıyım bende..bide kartlamı ödedin sen

iyi günerde kullan cicim

siyahlı olanı bende beğenmiştim ama sonra bitane beğendim denedim onu aldım
altı şort üstü sırtı acık badi gibi
sadece bacakları ve sırtı acık göbişi kasıkları kapalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…