- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Canım pikoculara götür..Şimdi eski veya yeni her türlü danteli değerlendiriyorlar.Harika yatak örtüleri yapıyorlar.Bende salona masa almıcam mesela ama dantel masa örtüm var onu ileride yatak örtüsü yaptırıcam çok şık güzel oluyorr.Yada çok sade keten kırlenlerin üzerine sardırabilirsin onlarda hem sade ve şık duruyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir yerimseniben
buse benımde var ama onları kullanmayı deıl ceyıs olarak kımseye gostermedım bıle sevmıyom bırısıne versen ıhtıyacı olan
ben öle yapcam
Canım benimm a.s.Walla sırf o böcüğü sen aklıma geldin diye aldım.Normalde ben kelebek manyağı biriyim kaydirigubbakcemile3eudo bacım açılış yapmış
sunsetler desen harıka zaten bayılıyom ama sadece bayılmakla kalıyom:roflol:
gecelıklerın soslukun o kucucuk recellıklerın hepsı cok guzel cnm RABBIM hayrlı gunlerde kullanmanı nasıp etsın hele o magnetler ne kadr guzel kıme cekmış acepkaydirigubbakcemile3
Aaa ne güzel acep sen alıyonda ben sendenmi görüp alıyorum ondan olabilirmü kaydirigubbakcemile3eudorabeta canımm cicilerin çok güzel ortal cicilerimiz varrr :))))))
Tobicim bende 38 bedenim kesinlikle S al.Hatta sarılı takımın üstü bana biraz bol bilem geldi CADIARZU Evet kart ile alışveriş yaptım.Sabahlıkta sipariş etmiştim kalmadığı için onu faturamdan çıkartmışlar.Paramıda iade etmişler canım.Sorun çıkmadı güvenilir yerimsenibenEUDORABETA
cnm bu sunsetten aldıkalrın varya bende alcamda S mi yoksA M bedenmi alsam karar evremedim...sen kaç bedensin ben 38 im sen denemişsin ona göre alıyım bende..bide kartlamı ödedin sen
Canım benimm a.s.Walla sırf o böcüğü sen aklıma geldin diye aldım.Normalde ben kelebek manyağı biriyim kaydirigubbakcemile3
Aaa ne güzel acep sen alıyonda ben sendenmi görüp alıyorum ondan olabilirmü kaydirigubbakcemile3
olabilirrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benimm a.s.Walla sırf o böcüğü sen aklıma geldin diye aldım.Normalde ben kelebek manyağı biriyim kaydirigubbakcemile3
saol cnm bende kendıme ılgı gosterır oldum nerde uğur böceklı bısey var alıyom aksam pecetelık aldım 2tl bıde kağıt havluluğnu bulsam tmm olcak ama bulamıym:çok üzgünüm:
Waşş göstersene :jeyyar:iyi günerde kullan cicim
siyahlı olanı bende beğenmiştim ama sonra bitane beğendim denedim onu aldım
altı şort üstü sırtı acık badi gibi
sadece bacakları ve sırtı acık göbişi kasıkları kapalı :)
eudorabetam buda havlun olsun
İşte bu güzeldi :)))vallahi topikimizde eski haline dönmüşş çok şükür allahımaa
eskisi gibi gözlerim aprıya ağrıya şu biriken geçmişi bir okıyıp geleyimm...:))))
burcu spor mu yapan bacım hanı resmını koycaktın turunç saclı resmını
slm kızlar daha geçmişi okuyamadım sorun varmı?
selam kızlarrr güzel gidiyor evlilik bu akşam yemek daveti verdim ailem ve kayınvaldemler yemeğe geliyor bende bu saatte başladım tabi üretime mutfaktayım şuan. bu arada resimlerimi görmeyen arkadaşlarım albümler bölümünde haberiniz olsunnnn
Kızım ekle demediniz bende eklemedim ayolll:roflol:
Merak eden varsa eklerim Şeniz
hee spor yapıyorum bir gr. zayıflıyım diye ama gitmiyorlar seviyorlar beni....
yok canımcım bir sorun yok çok şükür :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?