Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buse benımde var ama onları kullanmayı deıl ceyıs olarak kımseye gostermedım bıle sevmıyom bırısıne versen ıhtıyacı olan
ben öle yapcam

Canım teşekkür ederim dediğini yapıcam pikocu da bakarım belki farklı modeller vardır ellerinde

Canım benimm a.s.Walla sırf o böcüğü sen aklıma geldin diye aldım.Normalde ben kelebek manyağı biriyim kaydirigubbakcemile3
eudorabeta canımm cicilerin çok güzel ortal cicilerimiz varrr :))))))
Aaa ne güzel acep sen alıyonda ben sendenmi görüp alıyorum ondan olabilirmü kaydirigubbakcemile3
EUDORABETA
cnm bu sunsetten aldıkalrın varya bende alcamda S mi yoksA M bedenmi alsam karar evremedim...sen kaç bedensin ben 38 im sen denemişsin ona göre alıyım bende..bide kartlamı ödedin sen
Tobicim bende 38 bedenim kesinlikle S al.Hatta sarılı takımın üstü bana biraz bol bilem geldi CADIARZU Evet kart ile alışveriş yaptım.Sabahlıkta sipariş etmiştim kalmadığı için onu faturamdan çıkartmışlar.Paramıda iade etmişler canım.Sorun çıkmadı güvenilir yerimseniben

Waşş göstersene :jeyyar:
eudorabetam buda havlun olsun

Yupii hihoyyyt Artık balayına gidersem kumsalda betty boop show yaparımm kaydirigubbakcemile3

vallahi topikimizde eski haline dönmüşş çok şükür allahımaa
eskisi gibi gözlerim aprıya ağrıya şu biriken geçmişi bir okıyıp geleyimm...:))))
İşte bu güzeldi :)))

Ayrıca Eudo, güle güle kullan cicilerini hepsi çok güzel. O KK üniformalarını da güzel gecelerde sabahlarda giy inş. Burcu ve sizler sağolun, ben de taktım alıcam inş o üniformalardan, özellikle betty boop lardan, ki kendisinin hayranıyımdır :lepi: Ama ben denemeden alamıyorum maalesef o tarz çamaşır gecelik gibi şeyleri, üst beden alt beden uyumsuzluğundan dolayı, s mi yoksa m mi olacak belli olmuyor

Bi daha ayrıca, yaşasın eskiye döndük :enbuyukkk:

ekle burcu ama yarın ekle sımdık kımse yohhh
aman bana ver 4 5 kılo yağsız tarafından :roflol: alırm hee

black bacı yok sorun merak etme

Kızlar ben kaçıorumm yarın geç gelicem toplantım var ondan geç çıkıom zatii der çalıştım bu saate kadar.

Burcu canım bende platese başladım haftda 2 gün gidiom bide sabahları elma sirkesi ve ballı bir bardak suya karıştırp içiyom (ilk gün tabi daha).

Ayy inş yaz gelene kadar şu fazlalığım gider 4 kilo ama çabuk veremiom kiii

hoşgeldin gamze aramıza tekrar hayırlı olsun güzelim ömür boyu mutlu olun

sevindim burciş ve böcüğüm sorun olmamsına burdan didosha da tekrar tesekkür ederim

aldo eudorabeta aldıklarınızı güle güle kullanın bu arada mandalincim de bişeyler almış ama ben göremedim heralde öteki tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…