ötekı tarafta derken:roflol:
tamam olur yarın eklerim madem yerimsenibenekle burcu ama yarın ekle sımdık kımse yohhh
aman bana ver 4 5 kılo yağsız tarafından :roflol: alırm hee
black bacı yok sorun merak etme
Kızlar ben kaçıorumm yarın geç gelicem toplantım var ondan geç çıkıom zatii der çalıştım bu saate kadar.
Burcu canım bende platese başladım haftda 2 gün gidiom bide sabahları elma sirkesi ve ballı bir bardak suya karıştırp içiyom (ilk gün tabi daha).
Ayy inş yaz gelene kadar şu fazlalığım gider 4 kilo ama çabuk veremiom kiii
Az cadı değlisin haa kaydirigubbakcemile3, öptüm senii Şeniz
Kızlar ben kaçıorumm yarın geç gelicem toplantım var ondan geç çıkıom zatii der çalıştım bu saate kadar.
Burcu canım bende platese başladım haftda 2 gün gidiom bide sabahları elma sirkesi ve ballı bir bardak suya karıştırp içiyom (ilk gün tabi daha).
Ayy inş yaz gelene kadar şu fazlalığım gider 4 kilo ama çabuk veremiom kiii
ayhh mandalin bende o mutfak takımını böcüğe sormuştum ama biev sitesine var demişti ama orda satış yok cnm sen nerden aldın kızılayda çeyiz konusunda alp billuriye var ordanmı buldunki cnm güle güle kullan zevklerimiz bu kadar mı benzer mutfak tamamen kırmızı yapcez biz sanırım birde böcüğüm var kırmızı seven kaydirigubbakcemile2 bu arada ersra_karadeniz sende güle güle kullan güzelim
mandilinin mutfak takımından ve tüm biev ürünlerinden almdelerde var kızlar.ben bakırköydekine gittim ayrıca bayıladım harika şeyler var.isteyen olursa kroki ilede anlatabilirm...kaydirigubbakcemile3
herkese slm diycem ama aksam oldu, cogu gitti galiba. Topige noldu resimlerde falan diyecekken bide baktım tekrar eskiye donduk. kendi adıma sevindim buna, bi oraya bi buraya bak yapmak istemiyordum zaten oyuzdende bugun girip bakmamıstım. ama simdi bi baktım eskiye donmus.
Yaa benimde yaklasık 5-6 kilo vermem lazım ama nasıl olacak bu hic bilmiyorum, hele boyle yıyıp dururken off ya offf :uhm:
black evt cnm bende sevyıom kırmızıyı ama sayenızde su yasıma kadr bı tek bıseyım yoktu kırmızı sımdık aşık oldum
bende o setı cok beğendım ama ben celık alcam bıde mutfak dolapları gordum onlardada aklım kaldı 4 katlı en ust katı ekmeklık ahsap cok şık alt katlaırna patates soğan falan konulabılır dıe dusundum sızce
resım yok ama bıdaha gıdersem cekerım yanı ınş bacım hıc gormedın mı pazarlarda neyım gercı bu daha lux bıseydı bakalım bıdahakı takst yatrmamda cekerım ınş
ama biz ankaradayız o konudada fikrin varmı karalahana
ayh üzülme bende 2010 die kendimi baya bıraktım kızlarla buluşmaya gidince beni görürler bende ne yapıcam yaaa senağlama ki sen 5 kilodan bahsediyorsun off.....
canım ya senin daha cokmus ozaman kadar veririsin merak etme, benim surda 4 ay 1 haftam kaldı ve ben suanda bile tıkınmakla mesgulum kaydirigubbakcemile3
yani 5 kilo dedim cunku daha fazlasını veremem, hani olurda 5 kilosunu bari verebilirsem diye kaydirigubbakcemile3
black ne bulusması bacım anlamadım hee
bende hasta ıken yerım hemde durmadan bazen hastalığı bahane edım annem babam ılgı gostersın dıe yapıyom:roflol: annem bısey ısten mı dıo ben sayıyom herbıseyı aklıma o an ne gelırse annem nolrr sen hasta olma dıo:roflol:
ama hala 47 kıloyum ayoll
ayhh cnm ben şunu öğrendim takınca kiloyu insan sinirinden daha çok yiyor yani bende öle bi tepki veriyor bilmiyorum ama bnm rahatsızlıklarım var bnm kilo vermem ondan yavaş bende buranın diyet bölümünden zamanında çok yardım ha faydası oldumu ürün kullandım vs. sadece bir tanesi faydalı oldu bence en iyisi onlara kanmak yerine ( ilaç krem vs..) spora ver parayı 1 ayda bnm arkşım düzenli spor yaptı beyaz ekmek yerine çavdar yedi nerdeyse hep salata yiyordu hemde yağlı limonlu kız 1 ayda süzüldü cnm darısı bize kaydirigubbakcemile3
ankarada baktım allmodenin halı mağazaları var.zaten siteside aktif değil ev gereçleri.bu takımdan olsada olmasada yakınınızda allmode varsa kesin bir giriş yapın derim.valla benim çıkasım gelmedi.etraftada hep siteye eklenen ve çok beğenilen şeyleri gördüm.
black buna benzıyo ama daha modern daha hoş her rafın bırbırne mesafesı aynı neysem ozmn gelınce ceker koyarım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?