Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayhh mandalin bende o mutfak takımını böcüğe sormuştum ama biev sitesine var demişti ama orda satış yok cnm sen nerden aldın kızılayda çeyiz konusunda alp billuriye var ordanmı buldunki cnm güle güle kullan zevklerimiz bu kadar mı benzer mutfak tamamen kırmızı yapcez biz sanırım birde böcüğüm var kırmızı seven kaydirigubbakcemile2 bu arada ersra_karadeniz sende güle güle kullan güzelim

ekle burcu ama yarın ekle sımdık kımse yohhh
aman bana ver 4 5 kılo yağsız tarafından :roflol: alırm hee

black bacı yok sorun merak etme
tamam olur yarın eklerim madem yerimseniben

canım şu platesten verim alırsan yaz buraya olur mu merak ediyorum bendeCADIARZU

mandilinin mutfak takımından ve tüm biev ürünlerinden almdelerde var kızlar.ben bakırköydekine gittim ayrıca bayıladım harika şeyler var.isteyen olursa kroki ilede anlatabilirm...kaydirigubbakcemile3

Az cadı değlisin haa kaydirigubbakcemile3, öptüm senii Şeniz

-tatlicadiarzu- öle mıyım napım bacım hayat benı böle ettı
kadının bırı bana msj attı cok guzel dantellerı el işlerı vardı süperdı hee:asigim: bakalım fıyat sordum olmazsa buraya davet edımde bakak demı

herkese slm diycem ama aksam oldu, cogu gitti galiba. Topige noldu resimlerde falan diyecekken bide baktım tekrar eskiye donduk. kendi adıma sevindim buna, bi oraya bi buraya bak yapmak istemiyordum zaten oyuzdende bugun girip bakmamıstım. ama simdi bi baktım eskiye donmus.

Yaa benimde yaklasık 5-6 kilo vermem lazım ama nasıl olacak bu hic bilmiyorum, hele boyle yıyıp dururken off ya offf :uhm:

ovv siz ankaradaymışsınız.ben hiç oraya bakmamışım pardon kızlar.ist sandım o yüzden biliyorum dediydim..

black evt cnm bende sevyıom kırmızıyı ama sayenızde su yasıma kadr bı tek bıseyım yoktu kırmızı sımdık aşık oldum
bende o setı cok beğendım ama ben celık alcam bıde mutfak dolapları gordum onlardada aklım kaldı 4 katlı en ust katı ekmeklık ahsap cok şık alt katlaırna patates soğan falan konulabılır dıe dusundum sızce

mandilinin mutfak takımından ve tüm biev ürünlerinden almdelerde var kızlar.ben bakırköydekine gittim ayrıca bayıladım harika şeyler var.isteyen olursa kroki ilede anlatabilirm...kaydirigubbakcemile3

ama biz ankaradayız o konudada fikrin varmı karalahana

ayh üzülme bende 2010 die kendimi baya bıraktım kızlarla buluşmaya gidince beni görürler bende ne yapıcam yaaa senağlama ki sen 5 kilodan bahsediyorsun off.....

ayhh nasıl bişeyki resim falan varmı merak ettim bak şimdi cnm
karalahana önemli değil güzelim mandalinde çıkmış neyse msj atarım ona

resım yok ama bıdaha gıdersem cekerım yanı ınş bacım hıc gormedın mı pazarlarda neyım gercı bu daha lux bıseydı bakalım bıdahakı takst yatrmamda cekerım ınş

canım ya senin daha cokmus ozaman kadar veririsin merak etme, benim surda 4 ay 1 haftam kaldı ve ben suanda bile tıkınmakla mesgulum kaydirigubbakcemile3

yani 5 kilo dedim cunku daha fazlasını veremem, hani olurda 5 kilosunu bari verebilirsem diye kaydirigubbakcemile3

ayhh cnm ben şunu öğrendim takınca kiloyu insan sinirinden daha çok yiyor yani bende öle bi tepki veriyor bilmiyorum ama bnm rahatsızlıklarım var bnm kilo vermem ondan yavaş bende buranın diyet bölümünden zamanında çok yardım ha faydası oldumu ürün kullandım vs. sadece bir tanesi faydalı oldu bence en iyisi onlara kanmak yerine ( ilaç krem vs..) spora ver parayı 1 ayda bnm arkşım düzenli spor yaptı beyaz ekmek yerine çavdar yedi nerdeyse hep salata yiyordu hemde yağlı limonlu kız 1 ayda süzüldü cnm darısı bize kaydirigubbakcemile3

black ne bulusması bacım anlamadım hee
bende hasta ıken yerım hemde durmadan bazen hastalığı bahane edım annem babam ılgı gostersın dıe yapıyom:roflol: annem bısey ısten mı dıo ben sayıyom herbıseyı aklıma o an ne gelırse annem nolrr sen hasta olma dıo:roflol:
ama hala 47 kıloyum ayoll

ankarada baktım allmodenin halı mağazaları var.zaten siteside aktif değil ev gereçleri.bu takımdan olsada olmasada yakınınızda allmode varsa kesin bir giriş yapın derim.valla benim çıkasım gelmedi.etraftada hep siteye eklenen ve çok beğenilen şeyleri gördüm.

black buna benzıyo ama daha modern daha hoş her rafın bırbırne mesafesı aynı neysem ozmn gelınce ceker koyarım gene

cnm ankaralılar buluşması yapcağız kısmetse tobi mandalin falan diğer kızların adı aklıma gelmiyor hemen hemen 10 kişi olduk sende gel bekleriz hihoyyyt ben şeker hastasıyım cnm birde bnm hormon bozukluğu var daha sayımmı .........(( gene buhrana girdim bilmiyorum nasıl olcak senağlama

amin amin canım ya :Saruboceq:
bende krem kullanıyorum ama faydası oluyorum :sm_confused:
birazcık yemeği kesince veriyorsun gercekten, aslında ben ekmek yemiyorum, çikolatayı bıraktım her yemekten az az yiyorum ve bu sekilde yapınca yavas yavas kilo veriyorum, oldukca yavas oluyor ama bu sekilde yasamaya alısıyorum. kilo veriyorum dediğim 2 yada 3 haftada 1 kilo veriyorum ancak fazlası degil delikafadulden
ama 2,5 aydır 3 kilo verdim ancak maalesef senağlama
spor yapmaya vakit bulamıyorum, iş yerindede koca gun masa basında ve en kotusu ama en kotusu ben bu aralar cok cezbedici bir tatlıya dadandım bırakamıyorum, utanmasam hergun yiyecegim napıcam ya kendime engel olamıyorum :sm_confused:

çok tesekkür ederim araştırıp bulmuşsun a.s.

black buna benzıyo ama daha modern daha hoş her rafın bırbırne mesafesı aynı neysem ozmn gelınce ceker koyarım gene

aaa bu tarzmıydı dur bende nete bakim bende sandımki şu karacanın çeyiz sandığı gibi varya 4 katlı o tarzmı die düşünüyordum üstünde ekmeklik falan yapılmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…