- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Teşekkür ederim farkedildim farkedildimm delikafadulden
Şimdilik hafif batma var. Bende lensleri takmayı beceremedim optikçime gittim. Oda doktora gönderdi ordaki asistan kızla halletti sağolsun.Süper rahatlık yaa lenslerim aylık ama haftada bir çıkart istersen dedi. Ama geriye nasıl takarım bilmiyorum.
Ben diyorumki 15 gün sonra çıkarayım.Diğerlerini taktırayım nikahta idare etsin beni ..
hadiii burcum ikinci fotoyu da bekliyorum ben :)
Esracım bende her akşam çıkarmak istemiyorum aylık alayım diyorum ama oksijensiz filan kalır mı göz? Herhangi bi zararı yokttur değilmi? Haftalık olana da razıyım ben. Yani şimdi lenslerle 1 ay boyunca uyuma, banyo vs. herşey yapılıyormu?
benım ark kendı kendıne takıyo ayy o cıkarıp takarken içim gıdıyo ıyykk oluyom ama alışmış kudurmustan betermış:roflol: sende alışırsın cnm bısey sorcam pekı göz makyajını nasıl yaptrcan lens ıle:uhm: benım gozum cok hassas asla yapamıyo baskası bana
sağol tatlım :1hug: sormaa oraya böyle usturupluları koydum kaydirigubbakcemile3 ay yani diğerleri usturupsuz değil daha çılgın fotolar o vakit çok tepki alırım diye korkmuş içlerinde daha normallerini eklemiştim:roflol: ama çok beğenildi:1hug:a.s.
Teşekkür ederim farkedildim farkedildimm delikafadulden
Şimdilik hafif batma var. Bende lensleri takmayı beceremedim optikçime gittim. Oda doktora gönderdi ordaki asistan kızla halletti sağolsun.Süper rahatlık yaa lenslerim aylık ama haftada bir çıkart istersen dedi. Ama geriye nasıl takarım bilmiyorum.
Ben diyorumki 15 gün sonra çıkarayım.Diğerlerini taktırayım nikahta idare etsin beni ..
Yaaa ben de aslında aşkımla nişan fotoğraflarımı koymak isterdim ama yani bu nette herşey oluyor. Başıma bi iş getiririm aşkım oyar beni. Zaten koysam da sadece arkadaşların görmesini isterim
İyi madem böcük de gelince bir nişan fotomu ekleyeyim sonra 5 dk içinde sileyim.
BURCUM
yav varya sen beni öldürüyorsun.zaten her canım sıkıldığında açıp açıp nikah resimlerine bakıyom....
böyle cesaretli ve kendine güvenli insanları her zman takdir etmişimdir.
portakalim benimmmmmmmmmmm
Allah iyiliğini versin burcu kız o ne damat öyle! Valla bişey diyemmi ben kirpi saçlarını turuncudan daha çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?