Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bacılar sakın ben gelmeden resım koymayın sımdık bayılcam aclıktan noluur hemen kaldrmam tmm mı

sulfat cnm buraya koy bız bakalım hemen sılersın yada ayarlardan sadece ark sec ozmn sadece ark lıstendekıler gorur

acep benımkı ölemıydı ben cok koydumda kendı resımlerımı

Esracım bende her akşam çıkarmak istemiyorum aylık alayım diyorum ama oksijensiz filan kalır mı göz? Herhangi bi zararı yokttur değilmi? Haftalık olana da razıyım ben. Yani şimdi lenslerle 1 ay boyunca uyuma, banyo vs. herşey yapılıyormu?

benım ark kendı kendıne takıyo ayy o cıkarıp takarken içim gıdıyo ıyykk oluyom ama alışmış kudurmustan betermış:roflol: sende alışırsın cnm bısey sorcam pekı göz makyajını nasıl yaptrcan lens ıle:uhm: benım gozum cok hassas asla yapamıyo baskası bana

ıyi madem böcük de gelince bir nişan fotomu ekleyeyim sonra 5 dk içinde sileyim.

Canım benim aldığım lensin 1 ay gözde kalma özelliği var.Oksijen geçirme özelliği var.
Doktor muayenesiyle aldım.Sen takıp çıkartmayı becerebildikten sonra hiçbir yan etkisi yok dedi.

Evet alışacağım canım sanırım. Göze lens takıldıktan sonra makyaj rahatlıkla yapıkıyormuş. Ben yarın sabah makyaj yapıp deneyeceğm bakalım ne olacak.

BURCUM

yav varya sen beni öldürüyorsun.zaten her canım sıkıldığında açıp açıp nikah resimlerine bakıyom....
böyle cesaretli ve kendine güvenli insanları her zman takdir etmişimdir.
portakalim benimmmmmmmmmmm

Yaaa ben de aslında aşkımla nişan fotoğraflarımı koymak isterdim ama yani bu nette herşey oluyor. Başıma bi iş getiririm aşkım oyar beni. Zaten koysam da sadece arkadaşların görmesini isterim

İyi madem böcük de gelince bir nişan fotomu ekleyeyim sonra 5 dk içinde sileyim.

burcu merak ettık yaaa sulfat sen ekle bişey olmazsa bende eklerım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

esra bnm kuzenımde gozlukten doalyı lense basladı
ılkzamanalrlar zorlanıyoru takarken ugrasıyordu kac saat sımdı kolay takıtor cok onunkıde 3aylık ama her aksam cıkarıyor o :asigim:

oyyyy yerim ben seni yaaaa Şeniz
bak canın çok bozuk olduğunda sen bana mesaj at ben sana daha komiklerini gösteririm burda ekli olmayanlarını kaydirigubbakcemile3 vallah ölüyü delirtirlerkaydirigubbakcemile3
söylediğin tatlı sözler içinde teşekkür ederim canikom :1hug:a.s.

Ekleyip silsem bu cadı kıyameti koparır. Çünkü sildikten sonra dışarı çıkıcam

iyi madem ben ekliyim kızlar böcük gelene kadar kaldırmam.....

lk önce kısa saçlı burcu.. o zamanlar dişlerimde tellerim vardı hala. Ayrıca bende gözlük kullanıyorum. Baklmayın forsum bozulacak diye takmıyorum. gözlerim 1.5 bende bir dönem lens kullandım hemide renkli :roflol: ama şimdi hiç bir şey kullanmayaraktan inat ediyor ve hiç bir şey görmüyorum uzakta:roflol:

evet buyrun kızlar kirpi burcu nasıl bakalım. ben seviyordum kullanımıda rahattı ama aşkım uzun istedi:1rolleyes:

Son düzenleme:
Allah iyiliğini versin burcu kız o ne damat öyle! Valla bişey diyemmi ben kirpi saçlarını turuncudan daha çok beğendim

Allah iyiliğini versin burcu kız o ne damat öyle! Valla bişey diyemmi ben kirpi saçlarını turuncudan daha çok beğendim

herkes öyle diyor sırnaşık şey iki kişi hariç biri babam biri aşkım:roflol: yakışıyordu bencede ama işte aşkım istemeyince akan sular durur. halbuki marmariste ne kadar rahat olurdu.... :çok üzgünüm:

ay arsima nerelerde kaçırıyor komediyi:roflol:

ne oldu kızlar sustunuz inanamadınız mı tüm bu kızların aynı olduğuna :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…