Blackqueen canım pashmina için yarın eklicem herkesin burda olduğu bi anda eklerim yine, ama seninkini de isterim
biliyorum arkadaslar konu disi olacak yine
bir konuyu baska bir topiye tasimak mümkün mü
bir konu actim sohbet bölümüne gelinlik bölümüne tasimak istiyorum
bilgisi olan var mi
yonetıcılerden bırıne msj atablırsın cnm dıdosh nılbera yada bu topıcten cık aşaği sağda nıckı yazar Şeniz
yonetıcılerden bırıne msj atablırsın cnm dıdosh nılbera yada bu topıcten cık aşaği sağda nıckı yazar Şeniz
bende bı gıdemedım hee:roflol: ama keısn gıdıyom yarın eklen bende görem
black:jeyyar: haıd optum by
Tatlım çok güzel görünüyorsun, maşallah. Özellikle düz saçlı olan süper
Kız saatini ne bilem yarın tüm gün evde olcam bişey çıkmazsa tabii. Pashmina bakalım ne zaman gelirse eklerim, o gelirse seni bekleriz :roflol: Benim de doğal saçım kıvırcık canım, biraz zor tabii ama alıştım artık
Esracım bende her akşam çıkarmak istemiyorum aylık alayım diyorum ama oksijensiz filan kalır mı göz? Herhangi bi zararı yokttur değilmi? Haftalık olana da razıyım ben. Yani şimdi lenslerle 1 ay boyunca uyuma, banyo vs. herşey yapılıyormu?
Canım benim aldığım lensin 1 ay gözde kalma özelliği var.Oksijen geçirme özelliği var.
Doktor muayenesiyle aldım.Sen takıp çıkartmayı becerebildikten sonra hiçbir yan etkisi yok dedi.
Evet alışacağım canım sanırım. Göze lens takıldıktan sonra makyaj rahatlıkla yapıkıyormuş. Ben yarın sabah makyaj yapıp deneyeceğm bakalım ne olacak.
Kız evde değilim diyorum ya yoksa hemen eklerdim şimdi. Sen gel bana ben herşey hazırlarım sana, yarın evdeyim buyur gel a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?