Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biliyorum arkadaslar konu disi olacak yine
bir konuyu baska bir topiye tasimak mümkün mü
bir konu actim sohbet bölümüne gelinlik bölümüne tasimak istiyorum
bilgisi olan var mi

yonetıcılerden bırıne msj atablırsın cnm dıdosh nılbera yada bu topıcten cık aşaği sağda nıckı yazar Şeniz

Ekle vala canım çok sevinirim Ben her dk ekleyip silmiş olmamak için yarın ekleyim ki zaten şuan bulunduğum bilgisayarda da yok foto

bende bı gıdemedım hee:roflol: ama keısn gıdıyom yarın eklen bende görem

black:jeyyar: haıd optum by

Tatlım çok güzel görünüyorsun, maşallah. Özellikle düz saçlı olan süper

Tatlım çok güzel görünüyorsun, maşallah. Özellikle düz saçlı olan süper

evt bende fönlü saçımı çok seviyorum :roflol: öff öbürü doğal saçım kıvır kıvır ifrit oluyorum o halime saol cnm darısı sana senide inş. göürürüm bari saatinide yazda belki iş yapıyor olurum ona göre aklımda bulunsun :)))

Kız saatini ne bilem yarın tüm gün evde olcam bişey çıkmazsa tabii. Pashmina bakalım ne zaman gelirse eklerim, o gelirse seni bekleriz :roflol: Benim de doğal saçım kıvırcık canım, biraz zor tabii ama alıştım artık

ayhh tmm ne hazırlıcan bana ona göre gelcem bah sırnaşık şey evt ama belirli zmndan sonra bıkkınlık veriyor kaydirigubbakcemile3 pasmia burdamıki ne zmn geliceğini dese bari sen koysana ayh sonra sil :))))))

Bu arada böcüğüm ve karalahanam teşekkür ederim. Evet loyada çok güzel renkler ve desenler var. Bunun rengi de mavi ile yeşil karışık bişey. ılk gördüğümde vurulmuştum zaten bugün artık alayım dedim. Kız burcu sen beğenmedin mi, nereye kayboldun :mymeka:

Kız evde değilim diyorum ya yoksa hemen eklerdim şimdi. Sen gel bana ben herşey hazırlarım sana, yarın evdeyim buyur gel a.s.

esracım canım ben lens takıyorum daha öncede demiştim beden sana tavsiye sıkılma hergün çıkar benimkilerde gözde kalabilir cinsinden ama ben çıkarıyorum hergün temiz
suya koyup her sabah yıkayıp takıyorum. bir süre sonra gözünde kuruluk yapma retinayı
inceltme yapabilir ve asla takamama durumun olabilir o yüzden elinden geldiğince
evdeyken takma dışarı çıkarken tak benim gözlüğüm vardır evde onu takarım dışarı
çıkarken lense geçerim gözüm nefes alsın isterim çünkü sen de dikkatli ol bence. birde lens aldığımda akşamları pek takmayın demişlerdi ben bazen uyamıyorum ama akşamları
gerçekten rahatzsız edebiliyor kuruluk hissi yaratıyor. bir de lensidüz taktığına emn ol ters
takma da batma hissi yaratıyor. bir lensin ters ya da düz oldğunu da eline alıp
anlayabilirsin. şöyleki lens avucunda durduppunda kenarlarını toplamış olmalıdır. lensini
çıkardığında bir çıkardığın şekilde bak bir de ters çevirip bak farkı göreceksin ben ilk
denemelik taktığımda ters takmışt kadın ve batma yapmıştı. neyse uzun oldu ama dediklerimi dinlersen ii olur bence benimkilerde bir aylık çıkarmasan da olur cinsten ama
ben bir kez yattım bunlarla o da unutmuşum sabah Allah Allah benim görmemem
gerekiodu neden görüyorum dediğimde olayı anlamıştım:roflol::roflol: hadi güzel gözlüksüz günler alış vazgeçemeyeceksin:icecream:​

Bu iki takımı ve 2 tane de eşofman takımı aldım.

Kızlar 60 sayfa oku oku anca bitti naptınız böle ya delikafadulden Resimlerinizi göremedim birtek burcuyu görmüştüm.Profilindeki turuncu saçlarınıda görmüştüm o kadar öğle saatlerinde girebilseydim keşke ama akşam bakmak istiyorum rahat rahat çocuklar rahat vermio örtmenin örtmenim die kaydirigubbakcemile3

Canım buna bayıldım yaaa.... :1shok: süper bişi bu loya ürünleri nette satılıyormu geçenlerde bakmıştımda bulamadım :çok üzgünüm: yada ankarada var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…