Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol damlacım beğenmenize sevindim. Vala loyada harika ürünler var, ama Ankarada varmı bilmiyorum. Burcucum sağol bebeğim

İyi akşamlar kızlarr...
Yafs bir türlü sayfaları okuyamadım.Acaip bi yavaşlık var.Acaba benim pcdemi sorun nettemi anlamadım CADIARZU
Tek okuyabildiğim birileri resimler ekliyor nereye ne ekleniyor anlamadım fisfisfis

Arsima diyeli lazmıyım neekaydirigubbakcemile3

Sağol pınacım. Ben de loyanın ürünlerine bayılıyorum başıyazmalıkız. ıç giyim firmalarında genellikle siyah-beyaz-kırmızı üçlüsüne ağırlık verilirken bunlar da her renk ve desen olması çok hoşuma gidiyor. Daha listeye aldığım başka takımlar da var artık yaza kadar denk geldikçe alırım

Canım, bugün herkes kendini deşifre etti :roflol:Ben kendi nişan fotoğrafımı koyup sildikten sonra çıktım. Geldiğimde çok şey kaçırmıştım, kızlar fotoğraflarını koyup silmişler. Sen aldın mı kan sonuçlarını bi vukuat yok değilmi?

Hadi yaa tühh bende kaçırdım o zaman senağlama
Sorma şekerim yaa sinirr oldumm küplere bindim bi gün alıcaz neler çektirdiler bugün kötükedihüso
Kan tahlilleri çıktı anemi çıktım yine ok o sorun değil ama bide doktor demezmi akciğer filmleriniz nerde ? Bizde odamı olacaktı dedik.Evet söylemedilermi dedi bizde kimse bize bişe söylemedi.Geçen sene böyle bişe yoktu dedik.15 gündür yeni uygulanmaya başlanmış.Neyse ege üniversitesinin içinde verem savaş yeri var ordan hemen çektirin verirler alın gelin göreyeyim imzalayım dedi.Biz iyice bi sinir oldukmu Çok üzgünüm çoook Pazartesi kan alırken söyleselerdi gider onuda halleder bugünde evraklarımı teslim ederdim.Nişanlım torbalıda çalışıyor sürekli izin alamıyor.Ne kadar sorun çıkardılar.Neyse gittik röntgen çektirdik.Yarın anca 10:30 da verebiliriz bugün olmaz dedi.Bizde yine söylene söylenee eve geldik.Anlıcan yarına ben tek başıma işlemleri halledicem o doktorun suratına evrakları fırlatıcam Çok üzgünüm çoook Başhekime çıktık şikayet ettik.Bizi baştan uyarmadılar bu kadar zamanımızı çaldılar diye.Oda saolsun ilgilendi kan alan kızı bi güzel azarladı.:dance:Yarın röntgenleri al direk benim yanıma gel sıra falan bekleme dedi.Bakalım yarın bi aksilik olmaz inşallahh :Saruboceq:

Sizden akciğer filmi istemediyseler canım mutlaka isticeklerdir.Gidip çektirin derim ben yerimseniben

Haydiiiiii kimse bize ciğer neyim bişey demedi. Deli mi bunlar ya baştan söyleseler ya! Ben yarın bi telefon açayım. Eee benim nişanlımda sadece salı günü boş eyvah eyvah! Herşey biter salı gün alırız diyorduk. Üstelik dün kan vermeden önce verem savaş dispanserine de kan verceğimiz yeri sormuştuk. Bilseydik o zaman hallederdik. Ben de akciğer filmi duymuştum aslında da hatta bak istemediler yanlış mı duydum acaba demiştim. Bu arada kızı azarladığına sevindim, hepimizin yerine :dance:

Canım bizede kimse bişe demedi.Hatta burda kızlardan duymuştum şaşırmıştım.Allah allah bizden istemediler diye.Ama yeni uygulamaya girdiği için istiyorlarmış artık.Çok üzgünüm çoook Walla tatlım yarın dispanseri ara bi sor yinede ama ısrarla bi kaç kere sor.Kazlar 10 kerede sorsak söylemiyorlar :mymeka:Walla bizim gibi uğraşır durursunuz.
Ben yağmurlarda ıslandım bide bugün sizin sinirleriniz bozulmasın ıslanmayın kaydirigubbakcemile3

Benim nikah işlemleri hikayemde Arsima gibin oldu hee kaydirigubbakcemile3
Kızz arsima çok andım bugün seni Şeniz

Bu arada niye resim koyup sildinizki bende burdaki kızları çok merak ediyordum ama
Yeni bi topik açılsın.Çeyizci Güzellerin Gerçek Yüzü diye kaydirigubbakcemile3

Vala canım o gün biz de bir saat kan verceğimiz yeri arayınca Arsimayı andım hatta nişanlıma anlattım :roflol: Bizim de bu gidişle pek farklı sayılmayacak. Sonuçta dün çektirmediysek her koşulda eziyet bundan sonrası bizim için.
Vala söz fotoğraflardan açıldı galiba ben de nete hiç güvenmiyorum o nedenle foto koyamıyorum dedim. Yoksa nişan fotomu koyardım ama aşkım oyar beni dedim. Kızlar da ekle biz görelim sil o zaman dedi, öyle yaptık. Sonrakiler de o şekilde devam etmiş. Anladığım kadarıyla topik güzellikten yıkılıyormuş :hooray:

Baksennn sengözlerimebaksanab Bigün gündüzden girmedim neler kaçırmışım Çok üzgünüm çoook Desene kızların çeyizleri güzel olduğu kadar kendileri daha güzel :jeyyar:
Bende güvenemiyorum korkmuyoda değilim.fisfisfisAma albüme bende 3 tene eklemiştim bişi olurmu ki CADIARZU

Neysem artık.Yarın benim çokk iişimm var çokk Çok üzgünüm çoook
Nikah işlemlerini sonlardırıcam inş..:Saruboceq:Sonra annem ben kayınvalidem perdelere bakıcaz.Herşeyim bitti sayılır benim ama paramda bitti

Kızlar yarın foto eklerlerse akşama kadar silmesinler nolurr:Saruboceq:
Bu arada sulfatcım yeni cicişlerin süpermiş.Turkuazlı olan tam benlik :lepi:
Yarın ihmal etme ara canım sende dispanseri.Hadi öptüm iyi gecelerr a.s.

günaydın hatunlar :teytey:
şimdi haberlere bakarken ne gördüm? Mobilyada da kdv indirimi varmış, 3 ay için %18 den %8 e indiriyomuş hükumet, çok değil ama %10 yüzde %10dur :teytey:
gerçi şuanda beni ilgilendiremiyor maalesef ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…