damla hşg. sana msj attım cnm bana geri dönmedin yaptınmı dediğimi :)))
İyi akşamlar kızlarr...
Yafs bir türlü sayfaları okuyamadım.Acaip bi yavaşlık var.Acaba benim pcdemi sorun nettemi anlamadım CADIARZU
Tek okuyabildiğim birileri resimler ekliyor nereye ne ekleniyor anlamadım fisfisfis
Arsima diyeli lazmıyım neekaydirigubbakcemile3
Canım, bugün herkes kendini deşifre etti :roflol:Ben kendi nişan fotoğrafımı koyup sildikten sonra çıktım. Geldiğimde çok şey kaçırmıştım, kızlar fotoğraflarını koyup silmişler. Sen aldın mı kan sonuçlarını bi vukuat yok değilmi?
Haydiiiiii kimse bize ciğer neyim bişey demedi. Deli mi bunlar ya baştan söyleseler ya! Ben yarın bi telefon açayım. Eee benim nişanlımda sadece salı günü boş eyvah eyvah! Herşey biter salı gün alırız diyorduk. Üstelik dün kan vermeden önce verem savaş dispanserine de kan verceğimiz yeri sormuştuk. Bilseydik o zaman hallederdik. Ben de akciğer filmi duymuştum aslında da hatta bak istemediler yanlış mı duydum acaba demiştim. Bu arada kızı azarladığına sevindim, hepimizin yerine :dance:
Vala canım o gün biz de bir saat kan verceğimiz yeri arayınca Arsimayı andım hatta nişanlıma anlattım :roflol: Bizim de bu gidişle pek farklı sayılmayacak. Sonuçta dün çektirmediysek her koşulda eziyet bundan sonrası bizim için.
Vala söz fotoğraflardan açıldı galiba ben de nete hiç güvenmiyorum o nedenle foto koyamıyorum dedim. Yoksa nişan fotomu koyardım ama aşkım oyar beni dedim. Kızlar da ekle biz görelim sil o zaman dedi, öyle yaptık. Sonrakiler de o şekilde devam etmiş. Anladığım kadarıyla topik güzellikten yıkılıyormuş :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?