esracım canım ben lens takıyorum daha öncede demiştim beden sana tavsiye sıkılma hergün çıkar benimkilerde gözde kalabilir cinsinden ama ben çıkarıyorum hergün temiz
suya koyup her sabah yıkayıp takıyorum. bir süre sonra gözünde kuruluk yapma retinayı
inceltme yapabilir ve asla takamama durumun olabilir o yüzden elinden geldiğince
evdeyken takma dışarı çıkarken tak benim gözlüğüm vardır evde onu takarım dışarı
çıkarken lense geçerim gözüm nefes alsın isterim çünkü sen de dikkatli ol bence. birde lens aldığımda akşamları pek takmayın demişlerdi ben bazen uyamıyorum ama akşamları
gerçekten rahatzsız edebiliyor kuruluk hissi yaratıyor. bir de lensidüz taktığına emn ol ters
takma da batma hissi yaratıyor. bir lensin ters ya da düz oldğunu da eline alıp
anlayabilirsin. şöyleki lens avucunda durduppunda kenarlarını toplamış olmalıdır. lensini
çıkardığında bir çıkardığın şekilde bak bir de ters çevirip bak farkı göreceksin ben ilk
denemelik taktığımda ters takmışt kadın ve batma yapmıştı. neyse uzun oldu ama dediklerimi dinlersen ii olur bence benimkilerde bir aylık çıkarmasan da olur cinsten ama
ben bir kez yattım bunlarla o da unutmuşum sabah Allah Allah benim görmemem
gerekiodu neden görüyorum dediğimde olayı anlamıştım:roflol::roflol: hadi güzel gözlüksüz günler alış vazgeçemeyeceksin:icecream:
evet aşkım benim almış daha elime ulaşmış değil görmüşlüğüm de tok hatta bilmiyorum da:1ninca:ayrıca arsımacım kesın karar verdığınde ve nakıt olduğunda bence bıraz daha fark eder cunku burdan bı arkdasımada yardımcı oldum öle olmuştu
lepım hayrlı olsun nasıl yanı nan snınkı sana mı almış anlaamadım aydınlat benı
Lepicim canım çok teşekkür ederim vilgi ve tavsiyelerin için. 2 Gündür takıyorum lenslerim çok şükür hiçbir problemle karşılaşmadım. Ben cumartesi akşamı çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü çıkarınca takamama ihtimalim var kaydirigubbakcemile3 Pazar günü takmak için çavalarım eğer takamazsam optikçiye giderim tekrar ne yapayım artık..
lepı masallah cnm senınkınevalla bız 5 kardesız bunun yarısını düşünen ınsan düşmedı daha bıze
annam hep der aman bıze ölesı şeyy etmes dıe:roflol:
gercekten öle oluyo sımdık ben çabalıyorum herbıseyın en guzelı olsun dıyorum bırcok ıhtıyacımı unutuyorum ceyıs alcam dıe ama yarın bı hayrsz kaynana düşerse yandım valla yolarım hee
nan ınş ben yanı aılenın son numarası son uretım hatası:roflol:son gözdesı barı bana ıyı ınsanlar cıksa annem hep onun ıcın dua edıy bende:1rolleyes:
yav mesaj yazmıştım mesaj yok:Slepicim yok deneme yaptım pazar günü bir türlü takamadım ama bu pazar deneyeceğim artık tekniğini öğrendim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3takarsın takarsın ben de arada takamadım daha önce iftlit oluodum ama vazgeçmedim:icecream:
buarada halılarda ben de karar verömedim aç gözlülük yap ikisini de al senin olsun:lepi:
Kızlar geçenlerde mutfak halımı eklemiştim. Benim beğendiğim bir model vardı onuda getirmişler. Şimdi karar veremiyorum. Mutfak duvar kalebodurlarım küçük açık kahverengi yer koyu kahverengi. sizce hangisi daha güzel olur ?
]
lepicim yok deneme yaptım pazar günü bir türlü takamadım ama bu pazar deneyeceğim artık tekniğini öğrendim kaydirigubbakcemile3
Kızlar geçenlerde mutfak halımı eklemiştim. Benim beğendiğim bir model vardı onuda getirmişler. Şimdi karar veremiyorum. Mutfak duvar kalebodurlarım küçük açık kahverengi yer koyu kahverengi. sizce hangisi daha güzel olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?