Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar günaydın kim kingin kettle ını arıyordu ben buldum da son iki tane varmış öle görünüyor

site ismi isteyen mesaj atsın gönderirim yaa benimki bunu
istediğimi biliyordu ve almış çok mutlu oldum ama gizli daha aldığını bildiğimi bilmio:)
çok kötü bşi yaparak aldığını öğrendim duysa benimki beni yer yer kettle ı da varmez:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

patronda yokken hazır dun arcelıke gıttım ARSIMA ıcın yazım onun ıstedığı modellerın fıyatlarını

NAKIT 6+1 TAKSIT 10+1 TAKST
9626 650 734 779
713RS 276 312 331
P33 905 1026 1089
P24 533 605 641
705YLI 310 345 363

705YLI yanlıs yazmadım cnm katalogtakı adı buymuş benım camasr mak ıle bulasık mak kodlarıda nette daha farklı onların kataloglarında daha farklı

bende tam mobilyalardaki indirimden bahsedicektim süper ya

bu da benim nehir çatal-kaşık takımım :) çeyizimin en sevdiğim parçası, çok seviyorum bu modeli hem sade hem şık geliyo bana:asigim: bu arada resim sap tarafından çekildiği için sapı fazla uzun görünmüş ama öyle değil :))

ayrıca arsımacım kesın karar verdığınde ve nakıt olduğunda bence bıraz daha fark eder cunku burdan bı arkdasımada yardımcı oldum öle olmuştu

lepım hayrlı olsun nasıl yanı nan snınkı sana mı almış anlaamadım aydınlat benı

Günaydın canlarımmmm men geldimmm...
Sulfatcım aldıkların çok cici güle güle kullan balımmm

Lepicim canım çok teşekkür ederim vilgi ve tavsiyelerin için. 2 Gündür takıyorum lenslerim çok şükür hiçbir problemle karşılaşmadım. Ben cumartesi akşamı çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü çıkarınca takamama ihtimalim var kaydirigubbakcemile3 Pazar günü takmak için çavalarım eğer takamazsam optikçiye giderim tekrar ne yapayım artık..

gunaydın sulfatcıgım cıcılerını gulegule giy
blackquen resmını aksam eklmıs evdekı net bozuk göremedık biz ne olcak sımdı

evet aşkım benim almış daha elime ulaşmış değil görmüşlüğüm de tok hatta bilmiyorum da:1ninca:
benimki Allah bozmasın sen al ben almam demez geçenki nevresiminde parasını o ödeyecek robotumu ödedi tencereleri gene o ödüo hiç almam demedi canım aşkım benim:asigim::asigim: seviom uleynn sabah sabah mutlu oldum ve kettel tekarar aşık etti bu adama benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de çıkararmam takamam diodum ama ilk denemem de takabildim kadın bile şaşırdıkaydirigubbakcemile3
böle gözünün altından hafif çekeceksin ve gözüne dokunamadığını unutup irisinden doru hafif aşağı çekeceksin çimdikleyerek lensi çıkaraksın takarken dikkat edeceğin nokta bombeli ya lens o tam orta kısım çok az değecek parmağına başparmağına alıp gözüne bırak ben göz kapağımı hafifkaldığıp gözümün istine bırakıp ovuşturuyorum yerleşio lens sakın korkma tırnağında kısaysa çok zorlanmazsın bence:1hug:

lepı masallah cnm senınkıne valla bız 5 kardesız bunun yarısını düşünen ınsan düşmedı daha bıze
annam hep der aman bıze ölesı şeyy etmes dıe:roflol:
gercekten öle oluyo sımdık ben çabalıyorum herbıseyın en guzelı olsun dıyorum bırcok ıhtıyacımı unutuyorum ceyıs alcam dıe ama yarın bı hayrsz kaynana düşerse yandım valla yolarım hee
nan ınş ben yanı aılenın son numarası son uretım hatası:roflol:son gözdesı barı bana ıyı ınsanlar cıksa annem hep onun ıcın dua edıy bende:1rolleyes:

lepicim yok deneme yaptım pazar günü bir türlü takamadım ama bu pazar deneyeceğim artık tekniğini öğrendim kaydirigubbakcemile3

Kızlar geçenlerde mutfak halımı eklemiştim. Benim beğendiğim bir model vardı onuda getirmişler. Şimdi karar veremiyorum. Mutfak duvar kalebodurlarım küçük açık kahverengi yer koyu kahverengi. sizce hangisi daha güzel olur ?

Esracıgım sankı alttakı goz yoruyor
ama kalabodurlarına uyuor halı desenıde kalebodur gıbı ya

Allah bozmasın çok düşüncelidir aşkım:asigim: pişman oldunm nan öğrendiğime de hay beni Allah netmesin:1ninca: sana da inşallah iyi biri denk gelir yavrum biraz da sana bağlı adamın huyunu suyunu iyi öğren balık baştan belli oluyor kaydirigubbakcemile5

yav mesaj yazmıştım mesaj yok:S
demiştimki esra ben karar veremedim aç gözlülük yapıp ikisini de alsan olmuomu:)

Son düzenleme:

bence ustteki iyi olur canım zemin koyuysa mutfaginda zeminde daha cok açık renk bulunan hali daha açar sanki mutfagini

kesınlıkle ustekı daha hoş alttakıne bakarken şaşı olcadım-tatlicadiarzu-

gasolıne cnm cok şık catal kasık takımın yanı modası gecmes bence sade ve hoş gule gule kullan

kızlar ben bıdene catal kasık aldım resmıde var gordunuz herhal sımdık bıde karacadan beğenıyom yazın almayı düşünüyom özel gunler ıcın ama jumbonunkılerde hoşuma gıdıy napsam acep-tatlicadiarzu-

KOMŞU KARACADA DA çok hoş modeller var jumboda marka işte ne dicen.ama pahalı baya
ben hisardan aldım 2 sene önce 800 ödedim ahanda resmi bu içime oturdu resmen

Son düzenleme:
lepicim güle güle kullan kattle . rengide yakıyor vallahi.

gasoline, canım cidden hem şık hem sade . Bunları günlük mü kullanıcaksın?

esracım, son iki iş günün mü kaldı şimdi senin ?
bence kesinlikleee ilk halıyı seç derim. Hem daha sewimli hem çook daha hoş. Mutfağada çok yakışır.

böcüğüm hele bi gösterde bakalım hangilerini beğendin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…