Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

usttekı daha ağır basıyo benı al dıe
bunlarda karacadan beğendıklerım jumbounkılerıde evkurda görmustum bıkac model ama cok kararsız kaldım

gasoline, canım cidden hem şık hem sade . Bunları günlük mü kullanıcaksın?
sağol canım, evet günlük kullanmak istiyorum çünkü hergün elimin altında olsunlar istiyorum, misafir için başka bi model beğendim onu alıcam inş. Bu arada bunun sadesi yani parlağı benim ki, bu resimdekiler mat. Günlük için mat kullanışlı olmz o yüzden parlak aldım.

Yok tatlım haftayada çalışacağım :çok üzgünüm: Fikir veren herkeze teşekkür ederim ikisinide götürüp deneyeyim barii..

Kızlar bu arada lensli halimi merak edenlere resim koyuyorum..Sabah lgözlerimde lens varken makyaj denemeside yaptım.bir sorun olmadı çok şükür

Bu arada lenslerim şeffaf he göz rengim doğaldır kaydirigubbakcemile3

BÖcuk eve usttekı bence guzel
mandılın senınkıde cok farklıymıs gulegule kullanın

böcüük ilki güzel canı böle şeyleri desenliyse yemek takımına da uygun seç bence daha güzel olur. mandilin senin takım değişikmiş çatalı falan pek bi orjinal:)

kıskandım göz rengini :dilcikar: gözlerin çok güzelmiş kız kaydirigubbakcemile2

lepi, esmy teşekkür ederim kızlar.
böcüğüm seninki ağır bi takımmış hee.Sofralarda belli eder kendini valla .
Karacanın ilk takımını beğendim ben canımcım.
hadi jumbonunkinide ekle.

makyaj diyince aklıma geldi flormarın 2 in 1 excellence maskara parlatıcı bir arada ürünü yarın bim de 3.5 lira normalde 8 falan almak isteyen olursa aklında olsun:)

Durun bende resım eklıyem sızee
bu arada komŞu ılk ıkı model arası Çok fark yokkı?
Mandılın Çok kıbarmıŞŞ
esra gÖzlerını yırım senınn

Kızlar bu arada lensli halimi merak edenlere resim koyuyorum..Sabah lgözlerimde lens varken makyaj denemeside yaptım.bir sorun olmadı çok şükür[/COLOR][/I][/B]

Bne merak etmiştim lenslerini ama çok doğal durmuş şeffaf ya ondan sanırım , göz renginde güzlmiş tabi.

[
lepi, esmy teşekkür ederim kızlar.
böcüğüm seninki ağır bi takımmış hee. Karacanın ilk takımını beğendim ben canımcım.
hadi jumbonunkinide ekle.

Mandilinn güle güle kullan kuşum kaşıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…