Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşuu:jeyyar: benden guzelmışsın sen laa masallh 41 kere cok guzelsın cnm benım

ben yaşlı gösterıyom bıkerem -tatlicadiarzu- sen daha guzlsın herkes sacını boyatmış bı tek ben mı kalmışım ne:roflol:
yok yok komşum sen daha guzelsın hem ne çıtırı 22 olcam

esraa yaa bende kıskandım gözlerini maşallh

kıssss buket cadısı ne güzelmişşsin sen öyle.. Şeniz
ilk resim çok tatlı favorim, ikincisi köylü güzeli üçüncüsü süslü afet sonuncusu da doğal gibim :):):):)
41 buçuk kere maşallh canım

böcüğüm günlük yemek takımınlan çatal bıçaklarının desenleri gayet güzeel olacak şimdi gözümde canlandırdımda. yerimseniben

Son düzenleme:
Bktcıgım masallah canm
bÖcuk gunluklerın bıle ŞıkmıŞ yanııııı.ı

kız koptum yorumuna birikleri görecek sırıttığımı. aşkolsun ne affetmesi evet orda süslüyüm söz akşamıydı o istemeye geldikleri daha doğrusu

komşu 22 oldum diyip benim sinirimi çıkarma tepeme en küçüğümüz sensin bildiim kadarıyla

çok tşkler kızlar en usttekı parcaları cıkarıp cekmıstım yoksa dığer pasta yemek tabaklarında desenler daha ıyı gorunuyo
beğendığınıze cok sevındım yaa cok mutlu oldum valla

karaca olanın ustekını alcam bıde ozmn onu alırken bıde suslu bı yemek takımı alcam özel gunler ıcın:jeyyar: ancak ağustosta alırm ınş

Pashmina bitanem sen nişan elbisemi merak ettin galiba benden çok :1closedeyes: Ben şuan kuzenimdeyim söz yarın girdiğinde eklicem senin için. Tabii tekrar silmek üzere

Sulfat evet yaa seni de merak ettim ama kırmızı nişan elbisenide merak etmiştim herkes çok güzelmiş diye yazmışlarr, müsait olduğunda eklersin canımkaydirigubbakcemile5

günaydın gacılar, nabersiniz muhabbet son hız devam ediyor. topicte açılmış. ben işlerden dolayı hep geriden takipteyim off. herkesin keyfi iyimi?

bunlar gunluk kullancam takımlarım kızlar uyumlu demı-tatlicadiarzu- gecen yıl almıştım
hatta lepı ıle yemek takımlarımız aynı sanırsam

evet yavrum tıpa tıpı aynısı
benim çatal bıçağım şu pek pahalı bişey değil(pahalı değil dediğime bakma essede f,iyatı gördüm şok oldum ben indirimden aldım:)) ama modele de uyuyordu aldım

uyuyomu sizcede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…