sağol canım :)Gasoline canım iyi gunlerde kullan
Valla akşam eve giderken seni düşündümm az kaldı tabii girmez artık tubiş nete dedimm fisfisfis
evet yavrum tıpa tıpı aynısı
benim çatal bıçağım şu pek pahalı bişey değil(pahalı değil dediğime bakma essede f,iyatı gördüm şok oldum ben indirimden aldım:)) ama modele de uyuyordu aldım
Bence uyumulular lepicim, çatallarındaki minik minik çiçekler ne güzelmiş öyle yaa
günaydın kızçeler işler yoğun bu aralar bakamıyorum pek o yüzden resimlerinizi kaçırıyorum burcuözgeden başka kimsecikleri göremedim.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim geç oldu ama kusura bakmayın. pazar günü gidip uygun günü alıcaz ben 1 mayıs istiyorum aşkımın doğum günü inş. olur.
evet yavrum tıpa tıpı aynısı
benim çatal bıçağım şu pek pahalı bişey değil(pahalı değil dediğime bakma essede f,iyatı gördüm şok oldum ben indirimden aldım:)) ama modele de uyuyordu aldım
Bence uyumulular lepicim, çatallarındaki minik minik çiçekler ne güzelmiş öyle yaa
kızlar pempe masa örtüsü ve peçete takımı arıyorum ama bulamadım bir türlü avrupa yakasında gören oldumu.
Pashmina sen çarşıda dolanırken hiç gözüne çaprtımı balım ya bi bulamadım istediğim gibi bir şey.
lepi, kaşıkların çok şekermiş ben çiçekli böcekli şeyleri pek severim iyi günlerde kullan.
lepi kaşık takımın çok kibar güle güle kullan cnm
tubiss az kaldı cnm seninde kaydirigubbakcemile2
saolun canlarım beğenmenize ve takımla da uyduğunu düşünmenize sevindim kampanyada die almıştım çok uygundu. kampanyadan alınca gerçekten fiyatlar yarı yarıya farkedio
darkangel ınş olur cnm:Saruboceq:
lepı yemek takımımı calmışsınkaydirigubbakcemile3
esra cok tskler cnm
gasolıne demek benden kucuksun he ohhh ben buyuk oldum artıkın bana apla de
kızlar pempe masa örtüsü ve peçete takımı arıyorum ama bulamadım bir türlü avrupa yakasında gören oldumu.
Pashmina sen çarşıda dolanırken hiç gözüne çaprtımı balım ya bi bulamadım istediğim gibi bir şey.
lepi, kaşıkların çok şekermiş ben çiçekli böcekli şeyleri pek severim iyi günlerde kullan.
buketcim az kaldı evet ev yerleşimi ile uğraşıyorum. sen naptın bornoz falan soruyordun sanırım aldınmı.
esmy, benden önce sen varsın evin yerleştimi ne durumdasın.
buketcim az kaldı evet ev yerleşimi ile uğraşıyorum. sen naptın bornoz falan soruyordun sanırım aldınmı.
esmy, benden önce sen varsın evin yerleştimi ne durumdasın.
kisss 1/5 işçi bayramı ona göreee
kuşum huzur mağazasında days in colours marka örtüler var ama orda pembesi var mı hiç bilmiorum inan, ama istediğin renk kumaş alıp b.köyde falan diktirsen ben öyle yapıcam
uyy herkes dökuluyo ben kalcam sız bayat gelın ben taze gelın olcam zmnlarda gelcek::dilcikar:
lepı uymamı cnm cok guzelmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?