Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Valla akşam eve giderken seni düşündümm az kaldı tabii girmez artık tubiş nete dedimm fisfisfis

giriyorum ama bu sırası işler çoğaldı normalde otururum ben yetişemiyorum arada bakıp çıkıyorum. kına gecesi gününe kadar işteyim. patron rahat bıraksa iyi olcak geriden takipte olmıcam herkes foto eklemiş ben hiç birini göremedim üzüldüm

kızlar pempe masa örtüsü ve peçete takımı arıyorum ama bulamadım bir türlü avrupa yakasında gören oldumu.

Pashmina sen çarşıda dolanırken hiç gözüne çaprtımı balım ya bi bulamadım istediğim gibi bir şey.

lepi, kaşıkların çok şekermiş ben çiçekli böcekli şeyleri pek severim iyi günlerde kullan.

günaydın kızçeler işler yoğun bu aralar bakamıyorum pek o yüzden resimlerinizi kaçırıyorum burcuözgeden başka kimsecikleri göremedim.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim geç oldu ama kusura bakmayın. pazar günü gidip uygun günü alıcaz ben 1 mayıs istiyorum aşkımın doğum günü inş. olur.

buketcim az kaldı evet ev yerleşimi ile uğraşıyorum. sen naptın bornoz falan soruyordun sanırım aldınmı.

esmy, benden önce sen varsın evin yerleştimi ne durumdasın.

darkangel ınş olur cnm:Saruboceq:

lepı yemek takımımı calmışsınkaydirigubbakcemile3

esra cok tskler cnm

gasolıne demek benden kucuksun he ohhh ben buyuk oldum artıkın bana apla de

kisss 1/5 işçi bayramı ona göreee

ayy evelenenler biiir birr gidiyor...
gamzede gelmedii kaç gündür, napiyor acep mirmirmirmir

darkangel ınş olur cnm:Saruboceq:

lepı yemek takımımı calmışsınkaydirigubbakcemile3

esra cok tskler cnm

gasolıne demek benden kucuksun he ohhh ben buyuk oldum artıkın bana apla de

hee senin takımın fotosunu yürüttüm ama alırken bilmiodum seninkinin bu olduğunu:lepi:
uymuş mu cadı çatal bıçaklarla sen onu de bakimklava:

kuşum huzur mağazasında days in colours marka örtüler var ama orda pembesi var mı hiç bilmiorum inan, ama istediğin renk kumaş alıp b.köyde falan diktirsen ben öyle yapıcam

buketcim az kaldı evet ev yerleşimi ile uğraşıyorum. sen naptın bornoz falan soruyordun sanırım aldınmı.

EVET SORMA BEN VARIM PAZAR CEYIZIM GIDECEK RESIM CEKERIM BOL BOL
KALAN2 HAFTADA EKSIKLERI TAMAMLIYCAM SUS FELAN OYLE EVI TAMAMLIYCAKSEYLERI YANI
BENDEN SONRA SEN SONRA ESRAMIYDI a.s.

ah cnm hala alamadım yaw alacam işallahh

kisss 1/5 işçi bayramı ona göreee

harbiden karışıklığa gelme bidee sırnaşık şey

uyy herkes dökuluyo ben kalcam sız bayat gelın ben taze gelın olcam zmnlarda gelcek::dilcikar:

lepı uymamı cnm cok guzelmış

kuşum huzur mağazasında days in colours marka örtüler var ama orda pembesi var mı hiç bilmiorum inan, ama istediğin renk kumaş alıp b.köyde falan diktirsen ben öyle yapıcam

days in coloursa baktım tek masa örtüsü bile çok pahalı ve renkler canlı değil.
diktirmeyide düşündüm kumaşa falan baktım dertsiz kumaşlardan 50 lira falan tutuyor diktirmede artı fiyat. hazır gri aldım peçeteleriyle beraber 20 lira yani onun yanında diktirme baya bir pahalı oluyor.

Birde şöle düşündüm fikir verin; pembeli yemek takımım krem rengi örtü ve peçete olsa nasıl olur. peçeteliklerde pempe.

esmycim benden sonra esra yanlış hatırlamıyorsam. ben çeyiz götürme merasimini iptal ettim curcuna oluyor diye. mutfak eşyalarım yerleşti bugünde diğerleri toplanıyor akşamada onları götürdükmü hafta sonuna herşey yerleşmiş olsun ve sonrasında dinleneyim artık istiyorum.

çok uzun yazdım idare edin.

TUBıS ANLADIM parca parcagoturdun heralde
aslında dogru gerek yok senın bıttıyse bengec kalmısım bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…