ayy evelenenler biiir birr gidiyor...
gamzede gelmedii kaç gündür, napiyor acep mirmirmirmir
TUBİS ANLADIM parca parcagoturdun heralde
aslında dogru gerek yok senın bıttıyse bengec kalmısım bileee
days in coloursa baktım tek masa örtüsü bile çok pahalı ve renkler canlı değil.
diktirmeyide düşündüm kumaşa falan baktım dertsiz kumaşlardan 50 lira falan tutuyor diktirmede artı fiyat. hazır gri aldım peçeteleriyle beraber 20 lira yani onun yanında diktirme baya bir pahalı oluyor.
Birde şöle düşündüm fikir verin; pembeli yemek takımım krem rengi örtü ve peçete olsa nasıl olur. peçeteliklerde pempe.
esmycim benden sonra esra yanlış hatırlamıyorsam. ben çeyiz götürme merasimini iptal ettim curcuna oluyor diye. mutfak eşyalarım yerleşti bugünde diğerleri toplanıyor akşamada onları götürdükmü hafta sonuna herşey yerleşmiş olsun ve sonrasında dinleneyim artık istiyorum.
çok uzun yazdım idare edin.
bu benım ortaokulda ıken örduğum masa örtum bıde hazır alcam bı tanede mutfak takımı ıcınde var
tubış bence uyar cnmcım krem pembe hatta süper olur
ben ceyıs sercem düğüne 2 hafta kala eve gotrsem yeeter cok erken gıderse tekrar temıslemek zorunda kalınır
tamam aplagasolıne demek benden kucuksun he ohhh ben buyuk oldum artıkın bana apla de[/I]
kız naptın:1shok: delikafadulden
bu benım ortaokulda ıken örduğum masa örtum bıde hazır alcam bı tanede mutfak takımı ıcınde var
oo kızımızda cok hamarat masallahhh
pashminacım öyle yaparım büyük ihtimalle sonrada olsa pembe olmalı diye düşünüyorum.
esmy, bizimde büyük eşyalar direk oraya gitti. ben kalabalık olmasın istedim ayrıca neyin nerde olduğunu kendimde bilim. baştan benimde senin gib çeyiz gidicekti sonra ben karar değiştirdim. en zor mutfak eşyalarının yerleşimi. evde yerleşene kadar daha çok temizlenir.
böcük, o ne kız nasıl ördün büyük yemek masası içinmi, ortasına ve etrafına dimi sardıracaksın.
maşallah böcük dökturmusun walla helal sana
böcük sen bunu orta okuldamo ördün :1shok:
tamam apla
kız naptın:1shok: delikafadulden
maşşallahben bugüne kadar havlu kenarından öteye geçememişimdir heralde, o da bitirmişmiyimdir bilmiyorumfisfisfis
neeeeee ortaokuldamı ayyy ben nirelere gidem nedem ..
bu ne hamaratlık beceriklik yaaa tuu tuu maşallh böcüğüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?