Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy evelenenler biiir birr gidiyor...
gamzede gelmedii kaç gündür, napiyor acep mirmirmirmir

bırakalımda kız kocişine doysun. kaydirigubbakcemile3

TUBİS ANLADIM parca parcagoturdun heralde
aslında dogru gerek yok senın bıttıyse bengec kalmısım bileee

kız ben geç kaldım diye kuduruyorum.

böcük, biz hiç bayatlamıcaz hep tazecik kalcaz bi kerem hıh naniknanik

COLOR="Indigo"]Gayet iyi düşünmüşün bence krem ve pembe uyar tubiş, sen idare et baktın içine sinmedi ileriye doğru yaptırırsın bence bir tane istediğin renklerde.[/COLOR] :teselli:

ya tubiş ama cok erkenden gıtmesın istedım evı ben 2ay once temızlettık sımdı kırlendı mesela gercı bızım buuyk esylar orda mobılyalar beyeaz esyalar halıları bıle dırek oraya getırrtıkyaani ufak tefek seyler kaptabak tencere felan kaldı gidecek

bu benım ortaokulda ıken örduğum masa örtum bıde hazır alcam bı tanede mutfak takımı ıcınde var

tubış bence uyar cnmcım krem pembe hatta süper olur

ben ceyıs sercem düğüne 2 hafta kala eve gotrsem yeeter cok erken gıderse tekrar temıslemek zorunda kalınır

pashminacım öyle yaparım büyük ihtimalle sonrada olsa pembe olmalı diye düşünüyorum.

esmy, bizimde büyük eşyalar direk oraya gitti. ben kalabalık olmasın istedim ayrıca neyin nerde olduğunu kendimde bilim. baştan benimde senin gib çeyiz gidicekti sonra ben karar değiştirdim. en zor mutfak eşyalarının yerleşimi. evde yerleşene kadar daha çok temizlenir.

böcük, o ne kız nasıl ördün büyük yemek masası içinmi, ortasına ve etrafına dimi sardıracaksın.

Günaydın kıslar...Dün girmedim öğleden sonra, şimdi geldim baktım, geçmiş olmuş 50 sayfa :1shok:
Resimler eklemişsiniz hepsini kaçırdım
Göremedim kimseyiiii benneyaptımki

tubış bence uyar cnmcım krem pembe hatta süper olur

ben ceyıs sercem düğüne 2 hafta kala eve gotrsem yeeter cok erken gıderse tekrar temıslemek zorunda kalınır

benimde seriliyor kız çeyiz. havlualr falan görüncekmiş dolaba konmayacaklar sonra ben toparlama uğraşırım. çeyiz alma ve akrabalar tarfından yerleşme olmuyor bende.

neeeeee ortaokuldamı ayyy ben nirelere gidem nedem ..
bu ne hamaratlık beceriklik yaaa tuu tuu maşallh böcüğüm yaa

valla ozmndan dımek bu koca merakı kalmış:roflol:
valla ozmn tatıl gunlerı yaptım maynak mıyım neyım anlamadım hatta ıkı abla var annem onlara ördu bana gelınce goslerı az gormeye baslayınca elıme verdı tığı öğrendım yaptım bunuda kıtaptan cıkardım
diğer resımlerımde dığer topıcte kalmışş örduklerım ıstersenız koyarım 43 44 sayfada sadece rsımler bölumunde

oo kızımızda cok hamarat masallahhh

maşallah böcük dökturmusun walla helal sana

böcük sen bunu orta okuldamo ördün :1shok:

tamam apla

kız naptın:1shok: delikafadulden
maşşallah ben bugüne kadar havlu kenarından öteye geçememişimdir heralde, o da bitirmişmiyimdir bilmiyorumfisfisfis

neeeeee ortaokuldamı ayyy ben nirelere gidem nedem ..
bu ne hamaratlık beceriklik yaaa tuu tuu maşallh böcüğüm yaa

herkese cok tşk kasıyımda nazar etmeyın

evt canlarım ortası ve kenarı var 8 kıısılık masaya rahatlıkla olur :1closedeyes: artık görumcem olursa onada örerım

ya ceyız serme ayrı bişey ceyiz goturme ayrı yani bizde öyle
biz ceyızı serdık annemın evıne gelenler baktı eksıkl hedıyelerımı getırdı
ceyiz götürmede kendı yenı evıme esylarım gıdecek işte
buda gelen su bardaklarım mesela hediye

Böcüğümmm sen bunları mı örüyorsun, ben şimdiye kadar sadece banyo lifi ördüm o da yamuk yumuk oldu. kaydirigubbakcemile3

bunları koymustum ama dığper topıce gtmıs gerı koyam dedım hemde sımardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…