Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sen bu konu da bana benziyorsun yavrum be(ben senden büyüğüm ya ondan bana benziosun dedim:)) ben de yaz tatillerinde yaptım havlu kenarını yatak örtülerini masa örtüsünü vitrini. vakit geçidu kafam dağılıodu bir de seviodum sanırım şiş yapamam mesela. senin gibi ben de kağıttan çıkarırım hatta uydurma modellerim vardır gayette güzeldir:jeyyar:

Böcük sayende kendimden utanıyom benneyaptımki Annem bu ördüklerini görse o da bana "Utan utan" derdi kaydirigubbakcemile3 Maşallah ellerine gözlerine sağlık..Benim hiç dantelim neyin yok benneyaptımki

bende böcük kadar becerikliyim sizin yanınızda, tülbent oyalamak hariç herşey ördüm. kaydirigubbakcemile3

böcük, lalei olandan havlu kenarım var. diğerindende yengem karyola yapmıştı sonra oğlunun sünnetinde kullandı. diğerinden yok bir sürü sarırmaklık şey örmüşsün artık onlar için para toplasan iyi olur kanımca onu bunu almayı bırak onlarda çok para tutuyor.
Bir karyola takımını 130 liraya falan sarıyorlar.

esmycim, bizdede isteyen baba evine seriyor ama biz yapmadık. siz tam adet uyguluyorsunuz.

ya ben de koycam ama böcük kadar süslü değil özendim şimdi çekip koyimmi:))

daha koymayım yeter dıe düşündum cok şımardım cunkum

sadece resımler bölumunde 43ten baslıyo kızlar dığerlerıne bakmak ıstersenız kaynanam ıcın yaptığım takımlar bohcalar havlu kenarlarımda orda(bazıları)

lepıcım hadı koyy ya bakallım nolurr

evt cnm daha örmuyorm zaten suan bı havlu ör desen dunya guzelı olsa donup bakmam cok ördum 60dan fazlda havlu var
cok paar tutuyo yazın sardrcam ınş cnm olmadı tek tek sardırcam

esmy bızdede onlar ayrı aynen senın anlattığın gıbı cnm

böcük, ara dantelinin yastıklarıda varmı bacım. varsa onlarıda araya sardırcan dimi uca sardırma birde yastığın ağzını açık bıraktır oraya yorganın renginde eskideki yastıklar gibi saten dikin çok güzel duruyor kuzende vardı aynısından kırmızı yorgana geçirdiler. tastık başlarınıda aynı yaptılar. ( bu fikir saten yorgan alıcaksan olabilir balım )

Böcük sayende kendimden utanıyom benneyaptımki Annem bu ördüklerini görse o da bana "Utan utan" derdi kaydirigubbakcemile3 Maşallah ellerine gözlerine sağlık..Benim hiç dantelim neyin yok benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3 annem bana hep öle derdı daha 12 13 yasımda ıken bende ne eksıkım varmış dedım o azımle ördum hepsını hatta ınanmazsın ılkokul 4e gıdıyrum annem dedı hadı bulasıkları yıka:1shok: altıma sandalye koyup yıkadım sonra bu yıla kadr bulasık makınası olarak gördum kendımı
o yuzden ozellıkle dedım ben evlenırken ılk alcam sey bulasık mak olcak camasr mak olmasada olur dıe ıkısınıde aldım:lepi:

ya ben de koycam ama böcük kadar süslü değil özendim şimdi çekip koyimmi:))

[koy kız
benımde annem ordu ben ıstemıyodum ama sardırdı emınonund ebıyere gıttık hıc ıstemedıgım seyler dı ama bı baktımkı kadının ıscılıgısuper cokguzel yapıyor

lepi, koyda bakalım bende de böcük gibi örme hevesi yok ama bakmayı severim.

böcük, havlu kenarların dikilimi havluları varmı yani onlarıda uydurmak mesele. aman ya hiç bişi olmasa olmazmıydı. bir yatak bir yorgan yeterdi :dance:

cnm maalesef o dantelın uc kısımlarıda var yanı hem arasına koncak hemde uc kısımlarına o yuzden adı ara uç oldu-tatlicadiarzu- yanı yastıklarıda var tabı yastık ve carsafın uç kısmı duz deıl v seklınde dığerlerı gıbı-tatlicadiarzu- senın o saten dedığın yorganı göbeklı dedığım takıma sardrcam ıcınede uygun bı saten yorgan koydrcam :jeyyar: yanı göbeklıya adı ustunde yorganın ortası acık olcak ordan alttakı saten yorganın desenı goruncek ınş anlatabıldımkafamçokkarıştı

kalktım çıkardım ve çektim masayı katlamıştım açmiyim dedim ama 12 parça olan vitrin takımından bi tane çıkarıp çektim bunun aynısı kare masa çin yaptım tümü dantel şimdiki aklım olsa böcük gibi yapardım:)

bu yuvarlakta sehbalara falan koyarım die biyer bulurum artık olmadı yatak odasına:))

ayol üni okuyan bi arkadaşımın yaptığını görmedim ben acaipim sanırım:)

Son düzenleme:
burdakıler hepsı mı hamarat ya masaşllah kanaviçler bohcalr havada ucuyyy

havlularım 40 tanesı falan öle cnm havlusu ıle yanı ama buraya koyduklarımda kenarları var havluları daha almadım cunkum modası gecer dıe nışanlanınca alcam dedım(dığer topctekı havluların yok yanı)
kıss böcük senin gibi geline can kurban valla :1hug:

abıne de hee:roflol:
NAN ben kaneviçeden başka hiç bişi bilmemmm

bende kaynanama yaptım ondan bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…