valla ozmndan dımek bu koca merakı kalmış:roflol:
valla ozmn tatıl gunlerı yaptım maynak mıyım neyım anlamadım hatta ıkı abla var annem onlara ördu bana gelınce goslerı az gormeye baslayınca elıme verdı tığı öğrendım yaptım bunuda kıtaptan cıkardım
diğer resımlerımde dığer topıcte kalmışş örduklerım ıstersenız koyarım 43 44 sayfada sadece rsımler bölumunde
bende böcük kadar becerikliyim sizin yanınızda, tülbent oyalamak hariç herşey ördüm. kaydirigubbakcemile3
böcük, lalei olandan havlu kenarım var. diğerindende yengem karyola yapmıştı sonra oğlunun sünnetinde kullandı. diğerinden yok bir sürü sarırmaklık şey örmüşsün artık onlar için para toplasan iyi olur kanımca onu bunu almayı bırak onlarda çok para tutuyor.
Bir karyola takımını 130 liraya falan sarıyorlar.
esmycim, bizdede isteyen baba evine seriyor ama biz yapmadık. siz tam adet uyguluyorsunuz.
Böcük sayende kendimden utanıyom benneyaptımki Annem bu ördüklerini görse o da bana "Utan utan" derdi kaydirigubbakcemile3 Maşallah ellerine gözlerine sağlık..Benim hiç dantelim neyin yok benneyaptımki
ya ben de koycam ama böcük kadar süslü değil özendim şimdi çekip koyimmi:))
:lepi: :roflol: :lepi:gasoline sen yine iyisin ben zincir çekmekten öteye geçemedim kaydirigubbakcemile3
herkese cok tşkkasıyımda nazar etmeyın
evt canlarım ortası ve kenarı var 8 kıısılık masaya rahatlıkla olur :1closedeyes: artık görumcem olursa onada örerım
böcük, ara dantelinin yastıklarıda varmı bacım. varsa onlarıda araya sardırcan dimi uca sardırma birde yastığın ağzını açık bıraktır oraya yorganın renginde eskideki yastıklar gibi saten dikin çok güzel duruyor kuzende vardı aynısından kırmızı yorgana geçirdiler. tastık başlarınıda aynı yaptılar. ( bu fikir saten yorgan alıcaksan olabilir balım )
lepi, koyda bakalım bende de böcük gibi örme hevesi yok ama bakmayı severim.
böcük, havlu kenarların dikilimi havluları varmı yani onlarıda uydurmak mesele. aman ya hiç bişi olmasa olmazmıydı. bir yatak bir yorgan yeterdi :dance:
kıss böcük senin gibi geline can kurban valla :1hug:
NAN ben kaneviçeden başka hiç bişi bilmemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?