Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[koy kız
benımde annem ordu ben ıstemıyodum ama sardırdı emınonund ebıyere gıttık hıc ıstemedıgım seyler dı ama bı baktımkı kadının ıscılıgısuper cokguzel yapıyor

beklıyorum canım ekle bakalım

:lepi: :roflol: :lepi:

lepi, sana da maşallah

işte ben galiba bu yüzden, 28 im ama hala evlenemedim -tatlicadiarzu-

NAN ben kaneviçeden başka hiç bişi bilmemmm

koydum güzeller çok ahım şahım deil öle ama yaptık elimziden geldiğince

esmy canım bana özelden yaptırdığınız yerin tekli ya da adresi vars atarmısın bir de yapılmışlardan görebilir miyim bizim buarada bir kadın pamuksatene saracak okadar istio ama öle dümdüz saracak işte.

bktbb kanaviçede güzeldir bir ara işlemiştim hatta mutfağa o tarz bişi olur mu düşünüyorum yapmayı buyaz etamine işleme olur mu mutfak için:uhm:

Cnm etamın deĞılde dÜz kumaŞa ıŞle bence tabı onun karelerı yok mavı karelı bıŞey dıkıcen ÜstÜne onun kuması hazır var adını unuttum Şımdı

canım lepı bizi kırmadıgın için saol ellerıne kollarına saglık ben bunları yapmayı bıle bılmıyorum tek bıldıgım sey bebek yelegı we bırde hawluya boncuk ıslemek

Cnm etamİn deĞİlde dÜz kumaŞa İŞle bence tabİ onun karelerİ yok mavİ karelİ bİŞey dİkİcen ÜstÜne onun kuması hazır var adını unuttum Şİmdİ

hımm biliyorum canım onu ama böle farklı kumaşlarda oluo bi düşünüp araştrmama lazım yaz olsunda bi:icecream:

canım lepı bizi kırmadıgın için saol ellerıne kollarına saglık ben bunları yapmayı bıle bılmıyorum tek bıldıgım sey bebek yelegı we bırde hawluya boncuk ıslemek

saol canım ne demek ben de senin dediklerini bilmiyorum başörtüsü de oyalayamam ama bunlarda laf yok her modeli .çıkarırımkaydirigubbakcemile3

LEPı burda cokb ellı olmuyor
ama pazar gıdecekya ozaman cekerım
bunuda eklıyorum ama bizde baya para verdık bizimkide saten pamuklu

pikesi felan karbatmalı

Lepicim böcüküm maşallah size

Benimde elimden her iş gelir. Dantel , etamin , işleme , boyama , hatta makina akışı bile yapıyorum ufak çaplı kaydirigubbakcemile3

LEPİ burda cokb ellı olmuyor
ama pazar gıdecekya ozaman cekerım
bunuda eklıyorum ama bizde baya para verdık bizimkide saten pamuklu

pikesi felan karbatmalı

hımm bekliyorum canım muhakkak at bana göreyim yazza asrdırayım diyorum ben de:1hug:
buarada size yaptığım tablomu ve kumaş boyamamı da göstereyimmi

[koy kız
benımde annem ordu ben ıstemıyodum ama sardırdı emınonund ebıyere gıttık hıc ıstemedıgım seyler dı ama bı baktımkı kadının ıscılıgısuper cokguzel yapıyor

bursa pazarının olduğu handamı kız dediğin kadın yoksam.

böcük göbekli ayrı balım bende o şekilde yaptırdım. ara dantellerini diyorum ben anlatamadım sanırsam ya hazır örülü öle yapsan çok güzel oluyor aslında. uçlarıda vardır biliyom hem iki kumaş arasında hemde yastığın uç kısımlarına dikiliceke şekilde dimi.

lepi gayet güzel dantellerin şekerim hepimizin aynıdır genelde hepimize aynı zamanlarda çeyiz yapılmış. mutfak içinde işleme olmaz bence yani gereksiz emeğine yazık.

buket kız kanaviçe bilmek büyük marifet bana göre ben pek severim. bir takımım var oda eskiden kalmayı bozup pike yaptırdık.

maşallah kızlar aman nazar değimesin kaşıyın biyerleriniziyerimseniben

lepi, sen sardınmadınmı dantelleri arayıştaydın en son hatıladığım hatta kendiminkileri senin için eklediydim. benimkilerinde hepsi pamuk saten.

he gördum lepıcım ellerıne sağlık cok guzeller ama bısey dıyem mı ben vıtrın yapmadım sevmedım yatak odam ıcnde yumurta seklınde yaptım onun fotosunu cekıp koyarım bı ara cok modern cunku kesın örnek ıstersın
bı yerlerını kaşı nan

tobıscum han ama ne pazarı bılmıyorum gulhan ceyiz
lepi burdada yandan azıcık pazar eklerım begenırsen telını verırım sana ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…