- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bursa pazarının olduğu handamı kız dediğin kadın yoksam.
böcük göbekli ayrı balım bende o şekilde yaptırdım. ara dantellerini diyorum ben anlatamadım sanırsam ya hazır örülü öle yapsan çok güzel oluyor aslında. uçlarıda vardır biliyom hem iki kumaş arasında hemde yastığın uç kısımlarına dikiliceke şekilde dimi.
lepi gayet güzel dantellerin şekerim hepimizin aynıdır genelde hepimize aynı zamanlarda çeyiz yapılmış. mutfak içinde işleme olmaz bence yani gereksiz emeğine yazık.
buket kız kanaviçe bilmek büyük marifet bana göre ben pek severim. bir takımım var oda eskiden kalmayı bozup pike yaptırdık.
ekledimLepİ ekle annem
tubİsh saol cnm bende Çekİp yollarım sİze ozaman
evet canım bakıyorum seninkini de görmüştüm çok da güzellerdi ama bizim buarada bi tane var işte başka bi yer bilmiyorum sizlerden görüyoyorum yaptırdıkça zaten şimdi yaptıramam bu iki aydır çok açıldım :çok üzgünüm:lepi, sen sardınmadınmı dantelleri arayıştaydın en son hatıladığım hatta kendiminkileri senin için eklediydim. benimkilerinde hepsi pamuk saten.
he gördum lepıcım ellerıne sağlık cok guzeller ama bısey dıyem mı ben vıtrın yapmadım sevmedım yatak odam ıcnde yumurta seklınde yaptım onun fotosunu cekıp koyarım bı ara cok modern cunku kesın örnek ıstersın
bı yerlerını kaşı nan
tobıscum han ama ne pazarı bılmıyorum gulhan ceyiz
lepi burdada yandan azıcık pazar eklerım begenırsen telını verırım sana ok
ooooo lepı cok guzleer
esmycim bilim orayı diyorum bende yatak örtümü 4-5 yıl önce onlardan aldım.ayrıca kendisi bize yakın oturur. Fatma sahibi işçilikleri çok güzeldir.
lepi, bide olsaymış sende nolcakmış bilmem, bişiler çıkıyor hep.
böcük, balım çaktım anlamadığını bende kuzenin fotosu vardı sanırım onları bulmam lazım ki bu ara biraz zor sakinlediğimde sana göstericem. beğenirsen yaptırırsın çok hoş duruyor.
tubışş tmm cnm bugun saflığım ustumde herseyı zor anlıyom hee
lepı ne onlar laa ben hıc anlamam tablodan neyımsana masallah benımde bı dene vardı casper cızmıstım cam boyama yapmıştık:roflol:
lepi biz kaynanama yaptırdık pike takımı birde onuda cekerımsonra
tubis evet aynı yer ozaman orda böyle cokguzel nevreım takımları vardır taşlı felanda param yoktu bende almadımnamazlıkfelanda yaptırdım orda ben onlarıda cekrım
böcük tesekkurelr cnm cekecegımm pztesı bi akslılık cıkmazsa eklerım
tamam canım eklersin bana da telini verirsin çok beğendim o altın renklisini yatak örtümme de uygun o renk
esmycim şanslıymışsın walla iyi denk gelmişsiniz çok güzel şeyler var orada. ayrıca Fatma abla annemin arkadaşının tanıdığımıymış kermesleri falan oluyor orayada sarmıştı. şekilli güzel şeyler var.
annem bulmusorayıda ıyı ınsanlar evet
ben yakıdan eklıycem lepi ok derse vercem telını sende bılıyormussun gerçi -tatlicadiarzu-
burcu arsıma nerde kaldılar ayoll kacrdılar bızım ceyıslerı:dilcikar:
casper evt beğenemedın mı en sevdım kahraman oydu napam
burcu arsıma nerde kaldılar ayoll kacrdılar bızım ceyıslerı:dilcikar:
casper evt beğenemedın mı en sevdım kahraman oydu napam
LEPİ VAAAW ARAMIZDA PİCASSO VARMIŞ :sm_cool:
esmycim şanslıymışsın walla iyi denk gelmişsiniz çok güzel şeyler var orada. ayrıca Fatma abla annemin arkadaşının tanıdığımıymış kermesleri falan oluyor orayada sarmıştı. şekilli güzel şeyler var.
lepi, sen istanbuldaydın dimi oraya gidip bakabilirsin aslında şansa kalmamış olur nasıl olucak diye düşünmezsin. Arsimanıb anneside sarıyordu onunla konuştunmu.
böcük kız saf dalan dilsin yavruş ben anlatamadım. resimlen en iyi olur.
ben pike takımı yaptırdım pikeyı ortu olarak kullancam zaten
yanı bunu herzaman kullanmam da ozel gunlerde
baskada yatak ortum yok ben sevmıyom pek battaniye nevresım takımı felan ortulu dah acok begenıyom ama sarevdekıleri begendım
annem bulmusorayıda ıyı ınsanlar evet
ben yakıdan eklıycem lepi ok derse vercem telını sende bılıyormussun gerçi -tatlicadiarzu-
ekle canım ben bakarım telini yerinini tarif edersin bana da burdaki kadının işini bilmiyorum ben bi tane yaparken görmüştüm ama böle yapmıyordu bir de tanıyorsunuz siz baksana demekki iyidir sen de memnun kalmışsın zaten a.s
Can kızlar allahım cehizlerinizi ağız tadıyla eskitmek nasip etsin inş mutlu günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?