Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu kaşı anam kaşı

kaynanam ıcın yaptığımı görmedınız mı ayol:dilcikar: okadr uğrastım onu yapana kadr nedense onun dantelını ıce katlayıp cekmısım sadece etamın bellı

tubış anlamadım desem kızan mı balım yanı dantelın ara kısmına farklı bı kumas mı koydur dıyorsun saten bı kumaskafamçokkarıştı

eveet bu bi garip tablom daha düzeltilmesi gereken yerler var dağdan su falan fışkırıo soyut somut karışık bişi

bunu ortaokulda yapmıştım kumaş boyama

buda bildiğiniz dağ manzarası kasvetli bi havası var dimi ruh halimin ürünü:)

üç tablom falan daha var ama onları sözlüme verdim onun duvarını süslüo şimdi:)

Son düzenleme:
esmycim bilim orayı diyorum bende yatak örtümü 4-5 yıl önce onlardan aldım.ayrıca kendisi bize yakın oturur. Fatma sahibi işçilikleri çok güzeldir.

lepi, bide olsaymış sende nolcakmış bilmem, bişiler çıkıyor hep.

böcük, balım çaktım anlamadığını bende kuzenin fotosu vardı sanırım onları bulmam lazım ki bu ara biraz zor sakinlediğimde sana göstericem. beğenirsen yaptırırsın çok hoş duruyor.

öylemi diosun haklısın aslında ama ne bilim el emeği bişi olsun diom mutfaktada bazen bazen de amaan diom al hazırı

Lepİ ekle annem
tubİsh saol cnm bende Çekİp yollarım sİze ozaman
ekledim

lepi, sen sardınmadınmı dantelleri arayıştaydın en son hatıladığım hatta kendiminkileri senin için eklediydim. benimkilerinde hepsi pamuk saten.
evet canım bakıyorum seninkini de görmüştüm çok da güzellerdi ama bizim buarada bi tane var işte başka bi yer bilmiyorum sizlerden görüyoyorum yaptırdıkça zaten şimdi yaptıramam bu iki aydır çok açıldım :çok üzgünüm:

kız ben o vitrini yaptığımda 15 16 idim ne bilim yap dediler yaptım masasından tv üstüne kadar o tv üstlüğünü başşka bişeye çevirmeliyim:jeyyar:

tobıscum han ama ne pazarı bılmıyorum gulhan ceyiz
lepi burdada yandan azıcık pazar eklerım begenırsen telını verırım sana ok

yandan görüğüm kadarıyla çok güzel canım haketmiş parasını bizm burdaki böle yapmo ona rağmen aynı parayı istio:bbo:

tubışş tmm cnm bugun saflığım ustumde herseyı zor anlıyom hee

lepı ne onlar laa ben hıc anlamam tablodan neyım sana masallah benımde bı dene vardı casper cızmıstım cam boyama yapmıştık:roflol:

lepi biz kaynanama yaptırdık pike takımı birde onuda cekerımsonra
tubis evet aynı yer ozaman orda böyle cokguzel nevreım takımları vardır taşlı felanda param yoktu bende almadım namazlıkfelanda yaptırdım orda ben onlarıda cekrım
böcük tesekkurelr cnm cekecegımm pztesı bi akslılık cıkmazsa eklerım

ooooo lepı cok guzleer

beğenmenize sevindim canlarım ilki biraz kötü olmuş ama düzeltilmesi gerek yaza düzeltirim.
böcük nan güldürdün beni casper he :roflol: cam boyama yapmadım ama ahşap yapmak istiyorum bir de:icecream:

tamam canım eklersin bana da telini verirsin çok beğendim o altın renklisini yatak örtümme de uygun o renk

burcu arsıma nerde kaldılar ayoll kacrdılar bızım ceyıslerı:dilcikar:
casper evt beğenemedın mı en sevdım kahraman oydu napam

esmycim şanslıymışsın walla iyi denk gelmişsiniz çok güzel şeyler var orada. ayrıca Fatma abla annemin arkadaşının tanıdığımıymış kermesleri falan oluyor orayada sarmıştı. şekilli güzel şeyler var.

lepi, sen istanbuldaydın dimi oraya gidip bakabilirsin aslında şansa kalmamış olur nasıl olucak diye düşünmezsin. Arsimanıb anneside sarıyordu onunla konuştunmu.

böcük kız saf dalan dilsin yavruş ben anlatamadım. resimlen en iyi olur.

tamam canım eklersin bana da telini verirsin çok beğendim o altın renklisini yatak örtümme de uygun o renk

ben pike takımı yaptırdım pikeyı ortu olarak kullancam zaten
yanı bunu herzaman kullanmam da ozel gunlerde
baskada yatak ortum yok ben sevmıyom pek battaniye nevresım takımı felan ortulu dah acok begenıyom ama sarevdekıleri begendım

Can kızlar allahım cehizlerinizi ağız tadıyla eskitmek nasip etsin inş mutlu günlerde kullanın

ay geldim kuzucum...
vallahi gözlerim ağrıyor bu gün geçmişi okuyamadım :çok üzgünüm:
anca gelen mesajları cevapladım. Bu özel mesajjda bekleme olayı deli ediyor beni yaakötükedihüso
siz beğenmediniz ama bizim topikten olmayan ama arada takip eden arkidişlerimizden 2 kişi turuncu saçımın rengini nasıl yaptığımı rengi nasıl tutturduğumu sormuş :roflol:
turuncu kafa meşur oldu :roflol:
çok bir şey kaçırdım mı?:uhm:

Cicilerimi beğenen herkese teşekkür ediyorum. Buket kız sabahın kör vakti ne acelen vardı fotoları eklemişsin. Ben de isterm :dilcikar:

beğendiğim bi çizgi film karakteridir kendisi bir de pc min markasıdırkaydirigubbakcemile3

LEPİ VAAAW ARAMIZDA PİCASSO VARMIŞ :sm_cool:

yok canım benden kat kat güzel yapanlar var ben amatörüm tatillerde uğraş olsun die yapıyorum

arsimayla da konuştum güzelim o da bana baya fikir verdi ama şimdi zaten arsima evleniyor hele evensin Allah kerim düğün telaşları var onların bir geçsin herşey ben de kafamda nazı bişey isteiğimi şekillendiryim halledicema.s

çok güzel evet örtü olarak da kullanılır hamile kaldığığında lohusa yatağına da serilir sanırım böle birşey istiyorum şık gösterişli gelin yatağına sericem başka günlük kullanımlık diğer nevresimler var zaten:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…