Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ya dün burda davetiye resmi vardı ya onu hangi siteden aldınız fotosunu...???
böyle karakalem gelin damt üstüne kalpler olanlar vardı. böyle güneç gibi kalp doğuyordu.
ay bulamıyorum sinir oldum. hele bir el atıverin şekerler ya....

Can kızlar allahım cehizlerinizi ağız tadıyla eskitmek nasip etsin inş mutlu günlerde kullanın

kız burcu benımkını demıyonmu sen demıstım bende ıstıyom nısanlım ıstemıyor

burcu h geldın cnm cok şey kacrdın tabe
o davetıye esmy cnm hatta arsımada koymustu onu beğenmıstı sanırsam

Kızlar döktürmüşsünüz vallahi. Aramızda ne cevherler varmış? Topik hem güzel hem hamarat kızlarla doluymuş. Maşallah hepsi birbirinden güzel

kız burcu benımkını demıyonmu sen demıstım bende ıstıyom nısanlım ıstemıyor

caniko şimdi şöyle açılan kapanan cins var bir tane böyle üç boyutlu gibi %90 onu alcaz. gelin damat var evin önünde hani. ama buraya eklemişti birileri send galiba yaa.. katikatür gibi çöp gelin damat kalpler var falan ben onun online sitesini bulmuştum şimdi kaybettim sinir oldum yaa hangi siteyddi o kafaı yiycem şimdiiii delikafadulden

bumusengözlerimebaksanab

ay bu annem buuuuu kaydirigubbakcemile5
birde bunun değişik versiyonlarıda vardı ama genel anlamda bu fiyatınıda sromuştum dimi ahh benimbu delik beynimm :roflol:sızdırıyor arada bir:roflol: kuzucum gene fiyatını yazarmısın sana zahmet: birde internet sitesini biiyormusun bunun markası ne yada ben görmüştüm ama hangi siteydi yaa..

Gamzecim hoşgeldinnn... Bu kız kocayı buldu bizi unuttu diye düşünmeye başlamıştım he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gamze hos geldın
burcu 500 taesı 350 ydı
ben tanıdıka yaptırdım
krıstal ın katogunda vardı aynısı

ay nihayet okudum bitirdim çok şükür. herkes aldıklarını güle güle kullansın. ama şu resimleri kaçırdım ya kahrımdan ölücem. en çok da buket ve blackqueen'i merak ediodum tabii diğerlerini de ama, bu ikiliyi daha fazla:)

gamze hoşgeldin evli bayan, nasılsın bakalım?

Hayatım ben de seni çok merak ediyorum valla. Sen eklesen de seni de görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…