- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Gamze hos geldın
burcu 500 taesİ 350 ydİ
ben tanıdıka yaptırdım
krİstal ın katogunda vardı aynısı
Fotoğraf için söz verdiğim iki arkadaşım pashmina ve balcakqueen; canlarım ya kardeşim iş nedeniyle şehir dışına çıktı sabah erken ve laptopu götürdü. Şuan evdeki çoooook eski bilgisayardan zar zor anca takip edebiliyorum. Döndüğü gibi eklicem mutlaka ve daha fazla fotoğraf koycam kendimi affettirmek için
Kızlar kelepçeli kek kalıbı alan var mı çeyizine? Dün sordum da kime sorsam sızdırma yaptığı için şikayet var dediler.Almadım ben de...Silikon daha mı kullanışlı??
silikon öneririm canım yerimseniben
ikisinden de var çeyizimde ama siliko kadar pratik bir şey yok a.s
azelya sılıkon derım cnm
Ya biliyormusunuz ben o silikon kalıplara dokunamıyorum bile. Ondan kek yapmayı düşünemiyorum. Yapamamda onda yapılanı yiyememde :bbo:
Ya biliyormusunuz ben o silikon kalıplara dokunamıyorum bile. Ondan kek yapmayı düşünemiyorum. Yapamamda onda yapılanı yiyememde :bbo:
niye kız huylanıyonmu
ya bende ne sorcam bız evı 2ayonce temızledık yanı ben ve eltım le beraber camalrı yerlerı
ama evkırlendı sımdı yerler baattı camlar öyle pazar ceyız gunumu yapsak yoksa
onceden bı temızlıyımmı ben
Oke en deneyimli çeyizcilerden silikon cevabını aldık, silikon alcas artık :jeyyar:
Hem dün yemekteyizde kadının silikon kek kalıbı vardı, kremşantili tatlı yaptı silikon kek kalıbına koyup buzluğa koydu, çok tatlı duruyordu tabağa koyduğunda delikafadulden
Çeyiz gününden 1gün önce yap bence fisfisfis
azelyacım, dün yemekteyizin o tatlı bölümünü gördüm , onun kullandığı galiba silikon değildi de, tupper ın prenses tacı diye bi kalıbı var oydu, bildiğim kadarıyla prenses tacı silikon gibi değil de daha sert plastikti. Annem kullanıyo da ordan biliyorum. cokacimcoook
mm bılmeedım ogun ceyız gunu herkez yerlere basacakkutular atılcakfelan ya
bosunamuıy apmısolurum
Oke en deneyimli çeyizcilerden silikon cevabını aldık, silikon alcas artık :jeyyar:
Hem dün yemekteyizde kadının silikon kek kalıbı vardı, kremşantili tatlı yaptı silikon kek kalıbına koyup buzluğa koydu, çok tatlı duruyordu tabağa koyduğunda delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?