olur olur :teytey:hadi yaaaakaydirigubbakcemile3 Ama silikona denesek belki olur dimi :jeyyar:
vallahi hayatım ben kalplerini aldım yıl başında da sarımsaklı ekmekler yapmıştım fotolarını koymuştum bilmem hatırlarmısın. hani keki kalıptan çıkarma derdi yok. lök diye kendi düşüyor. mükemmel pişiriyor. nereye koysam derdi yok. onu aldıktan sonra baktım kullanışlı şimdi başka modellerinide alıcam. normal kek kalıbıda asrtık asla kullanmam. normaller zamanla çiziliyor kek dağılıp çıkıyor falan resmen ömürlük bunlar. ben çok çokk memnun kaldım tatlişim :1hug:
Bizim evde var bir tane kelebek şeklinde slikon kalıp. Kardeşim bir kere kek yaptı onda da fırına koyana dek çok uğraştı. Kalıp yerinde durmuyor çünkü kaydirigubbakcemile3
Canım camları git bir gün önceden sil, yer silme işini de çeyiz günü herşey serildikten sonra yaparsın...Ama birdaha git gel olmasın dersen camları biri siler, birinizde yerleri silersiniz çeyiz serildikten sonra..Herkes bir işin ucundan tutsa hemen biter.
kızlar fotyu tekrar koyabilirim linkler duruo :jeyyar:
Gamze hoşgeldin
allah allah markasından mıdır kii CADIARZU ben hiç böyle bir sorun yaşamadım gerçekten...Bizim evde var bir tane kelebek şeklinde slikon kalıp. Kardeşim bir kere kek yaptı onda da fırına koyana dek çok uğraştı. Kalıp yerinde durmuyor çünkü kaydirigubbakcemile3
evet gül desenliye bende bayılıyorum yerimsenibensilikon kaplar sağlıksız diolar ama? banada bi tuhaf gelio zaten ama dibinde gül deseni olanlar varya çok şık duru bence öyle kek
silikon alacaksanız kesinlikle tupper alın ozaman en azından ne malından yapıldığı belli pazardaki 5 liralık malardan almayın sağlıksızdır onlar emin olun cuz etin (kampanya dahilinde alınmadığı sürece:)) eti bişi olur ama güzel olmaz:)
Tüh ben kaçırmışım yılbaşı ziyafeti resimlerinii :1no2: Denemiş birinden duymak daha iyi oldu ya sağol canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?