Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bizim evde var bir tane kelebek şeklinde slikon kalıp. Kardeşim bir kere kek yaptı onda da fırına koyana dek çok uğraştı. Kalıp yerinde durmuyor çünkü kaydirigubbakcemile3

hadi yaaaakaydirigubbakcemile3 Ama silikona denesek belki olur dimi :jeyyar:
olur olur :teytey:
kuzenim(yeni evli sayılır) kullanıyor silikon kalıbı, kullanmaya başladığında tavsiye etmişti mutlaka al diye. ama ben hiç denemedim , hala normal tepside pişiriyorum kek veya pandispanya yapacağım zaman.

Tüh ben kaçırmışım yılbaşı ziyafeti resimlerinii :1no2: Denemiş birinden duymak daha iyi oldu ya sağol canım a.s.

Bizim evde var bir tane kelebek şeklinde slikon kalıp. Kardeşim bir kere kek yaptı onda da fırına koyana dek çok uğraştı. Kalıp yerinde durmuyor çünkü kaydirigubbakcemile3

:1shok: Bende buna benzer birşey yaşayabilirim gibime geliyo kaydirigubbakcemile3

silikon kaplar sağlıksız diolar ama? banada bi tuhaf gelio zaten ama dibinde gül deseni olanlar varya çok şık duru bence öyle kek

evet evet ogun olur yaaa

acep tupperdan mı alsak kek kalıbını ama bende sılıkon alcam kesın dığerınde guzel olmuyo

silikon alacaksanız kesinlikle tupper alın ozaman en azından ne malından yapıldığı belli pazardaki 5 liralık malardan almayın sağlıksızdır onlar emin olun cuz etin (kampanya dahilinde alınmadığı sürece:)) eti bişi olur ama güzel olmaz:)

böcükçüm benimkiler tupper, genelde ya tupper ya da tefal alın diyolar, diğer uzuc olanlardan da iyi çıkabilir ama doğru markayı bulmak şans işi olur bu kalıplarda

allah allah markasından mıdır kii CADIARZU ben hiç böyle bir sorun yaşamadım gerçekten...
silikon kaplar sağlıksız diolar ama? banada bi tuhaf gelio zaten ama dibinde gül deseni olanlar varya çok şık duru bence öyle kek
evet gül desenliye bende bayılıyorum yerimseniben

evet canım katılıyorum pzardada silikon adı altında satılıyor ama neme lazım çoluk çocuk yiycez. böyle şeylerde 1 2 lira aramamak lazım. illa tupper oalcak diyede bir şey yok. ben tepehomeden almıştım kalpleri. 22 liramıydı neydi.

anammmmm bkbtt Kkız maşallah ne gzlsin sen öyle hele o sondaki fotona bittim :1shok:

Tüh ben kaçırmışım yılbaşı ziyafeti resimlerinii :1no2: Denemiş birinden duymak daha iyi oldu ya sağol canım a.s.

tatlım ekliyorum senin için tekrardan bak tabakların içindeki susamlı ekmekleri ben yaptım kuzucuğum... yerimseniben siikon kek kalıbıyla... masada benim eserim bu arada

buketçim bende heycanla bekliyorummmmm reminidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…