tatlım ekliyorum senin için tekrardan bak tabakların içindeki susamlı ekmekleri ben yaptım kuzucuğum... yerimseniben siikon kek kalıbıyla... masada benim eserim bu arada
buketçim bende heycanla bekliyorummmmm reminidelikafadulden
burcu kız valla seninki yaşadı heee...ellerine sağlık ne kadar gzl bir masa o öyle...sen yemekteyize katıl bacım...sengözlerimebaksanab
yok annem yokk ne artiziTobi saol cnmcm naber nerelerdesin bakimm
Burcu asıl senin masana maşallahhkız yemekteyiz programınamı çıkcen artiz mi olcen başımıza
Anomm delikafaduldendelikafadulden ben de istiom silikon küçük kalıplardan,şahane olmuşlar..Ayyy yaprak sarması da var acıktımmm cokacimcoook
Saol Burcuösgem eklediğin için a.s.
Burcu acıktım yaaaa zaten doymak bilmiom bu aralar off, nasıl yaptın o ekmekleri ????
ay bunlar evdeki imkanlarla hazırlananlar kuzumsen kendi cicilerimle hazırlayacaklarımı görr kocişimeee:jeyyar:
birde düşün runner örtümüz yok bizim mesela o ortadaki siyah bildiğin fiskos örtüsü:roflol: ama yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz gördüğün gibi:roflol:
yemekteyize falan katılamam allah muhafaza katil matil olurum ben :roflol:
Tobi saol cnmcm naber nerelerdesin bakimm
Burcu asıl senin masana maşallahhkız yemekteyiz programınamı çıkcen artiz mi olcen başımıza
aynen bende valla..hele hele dünkü esmer varya evi beyaz olan koltukalrına bişi dökerdim çünkü salonuna bayılıyorum onun hıh :dilcikar:
wuuuuuuw burcu maşallh cnaımcım donatmışşsın sofrayı
aynen bende valla..hele hele dünkü esmer varya evi beyaz olan koltukalrına bişi dökerdim çünkü salonuna bayılıyorum onun hıh :dilcikar:
burcu cnm cektı nan
o tabaklardakı yanı kaselerdekı sekıllerı kalplı ıolan ney bacım bıde yemeklerı tanıtsan :roflol:aman dıyım programa katılma ordan gelcek para şöle kalsın adamı sınır edıyler bacım sen kocana hazrla yeter
evt tupper alcam bende kek kalıbımı
burcu catal kasık yerlerın yanlış sana 0 verıyom:roflol:
canım onun evide o kadar beyazdı ki bence çok çiğğ durmuştu ya....
yani öyle bir bakışta güzel ama sürekli yaşamak için beni sıkardı o ev...
hayata dair hiç br renk barındırmayınca da çok ruhsuz oluyor bence bir ev...
bende beyaz koltuk istiyordum başta ama kırmızı ve siyahla tamamlıycaktım.
aşkım dediki ben çok beyaz eşyayı sevmiyorum bana hastaneleri anımsatıyor sonra bir düşündüm gerçektende çok haklı. şimdi oturma odama siyah koltuk aldım duvarları beyaz yapıp esşyları kırmızı seçerek tamamlamayı düşünüyorum... :smiley-cool:
ayy çok tiyo verdim evisim hakkında :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?