Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu kız valla seninki yaşadı heee...ellerine sağlık ne kadar gzl bir masa o öyle...sen yemekteyize katıl bacım...sengözlerimebaksanab

Anomm delikafaduldendelikafadulden ben de istiom silikon küçük kalıplardan,şahane olmuşlar..Ayyy yaprak sarması da var acıktımmm cokacimcoook
Saol Burcuösgem eklediğin için a.s.

Tobi saol cnmcm naber nerelerdesin bakimm
Burcu asıl senin masana maşallahh kız yemekteyiz programınamı çıkcen artiz mi olcen başımıza

burcu kız valla seninki yaşadı heee...ellerine sağlık ne kadar gzl bir masa o öyle...sen yemekteyize katıl bacım...sengözlerimebaksanab

ay bunlar evdeki imkanlarla hazırlananlar kuzum sen kendi cicilerimle hazırlayacaklarımı görr kocişimeee:jeyyar:
birde düşün runner örtümüz yok bizim mesela o ortadaki siyah bildiğin fiskos örtüsü:roflol: ama yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz gördüğün gibi:roflol:
yemekteyize falan katılamam allah muhafaza katil matil olurum ben :roflol:

Burcu asıl senin masana maşallahh kız yemekteyiz programınamı çıkcen artiz mi olcen başımıza
yok annem yokk ne artizi ben aşkımın bşrol kahramanı olayım yeterr:sm_cool:
Anomm delikafaduldendelikafadulden ben de istiom silikon küçük kalıplardan,şahane olmuşlar..Ayyy yaprak sarması da var acıktımmm cokacimcoook
Saol Burcuösgem eklediğin için a.s.

rica ederim ne demek. biliyorsun emin olduğum konuda tavsiye vermeyi severimyerimseniben

bu konuda bana güvenebilirsin canımŞeniz

aynen bende valla..hele hele dünkü esmer varya evi beyaz olan koltukalrına bişi dökerdim çünkü salonuna bayılıyorum onun hıh :dilcikar:

burcu cnm cektı nan
o tabaklardakı yanı kaselerdekı sekıllerı kalplı ıolan ney bacım bıde yemeklerı tanıtsan :roflol:aman dıyım programa katılma ordan gelcek para şöle kalsın adamı sınır edıyler bacım sen kocana hazrla yeter

evt tupper alcam bende kek kalıbımı

buıralardayım cnm ne olsun giremedim yoğundu bugün...ya benimde malum gün gecikti 3 gün olamadım ya gerginim valla ona buna çatıyorum hehe

aynen bende valla..hele hele dünkü esmer varya evi beyaz olan koltukalrına bişi dökerdim çünkü salonuna bayılıyorum onun hıh :dilcikar:

Denizde kum onda para Çok üzgünüm çoook Bende de o kadar para olsun daha süperini yaparım :dilcikar:

Burcuösgenin sofrası yüzünden birazdan rejimi bozcam kaydirigubbakcemile3

wuuuuuuw burcu maşallh cnaımcım donatmışşsın sofrayı

canım onun evide o kadar beyazdı ki bence çok çiğğ durmuştu ya....
yani öyle bir bakışta güzel ama sürekli yaşamak için beni sıkardı o ev...
hayata dair hiç br renk barındırmayınca da çok ruhsuz oluyor bence bir ev...
bende beyaz koltuk istiyordum başta ama kırmızı ve siyahla tamamlıycaktım.
aşkım dediki ben çok beyaz eşyayı sevmiyorum bana hastaneleri anımsatıyor sonra bir düşündüm gerçektende çok haklı. şimdi oturma odama siyah koltuk aldım duvarları beyaz yapıp esşyları kırmızı seçerek tamamlamayı düşünüyorum... :smiley-cool:
ayy çok tiyo verdim evisim hakkında :1ninca:

canım çorb kaselerinin çindekiler benim yaptığım sarımsaklı ekmekler. çorbanın yanında iyi gider diye düşünmüştüm. gerçektende hapır hupurr götürdü millet :roflol: diğereride salata çeşitleri işte sarma,şakşuka,kırmızı biber ve patlıcak salatası,acılı ezme, rus salatası falan filan işte.....

burcu catal kasık yerlerın yanlış sana 0 verıyom:roflol:

hadi ordan nennnn :roflol::roflol::roflol::roflol:
arışmaya katımadan deli olurum ben
ay birde diyorlar ki kızlar bu lojmanlarda çok dedikodu oluyormuş.
mesela bir gün bizim bir tanıdığı çaya davet emişler oda gitmiş.
kadın mutfaktayken diğer komşuları çatal kaşıkların markasına falan bakıyorlarmış...:1shok:
yuh dedim yaaa... daha neler....
korkuyorum şimdi komşu bil edinmekten :çok üzgünüm:

kıslaarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var ..
biraz önce nişanlımla tv bakmaya gittik ama ben akşam alalım dedim düşünelim ve buaradada sizede soriyim dedim ..
şimdi samsung alacagız.. 82 ekran 94 ekran yada 106 ekran alacagız..
ama bunları serileri var 3-4-5 .. benim pek bilgim yok bu konuda..
evinde olan , kullananlar varsa ne tavsiye ediyonuz ??
seriler arasında fark varmı..
yada tavsiye ettiğiniz herhangi bi tv varmı

ahanda evini görmüş kadar olduk yakalandın:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…