Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar fotyu tekrar koyabilirim linkler duruo :jeyyar:
Gamze hoşgeldin
evet evet koy koy bende kaçırdım kaydirigubbakcemile5

mm bılmeedım ogun ceyız gunu herkez yerlere basacakkutular atılcakfelan ya
bosunamuıy apmısolurum
benim kuzenim dip temizlik yapmıştı çeyiz serilmeden 1 gün önce çeyiz günüde oda oda yerleri silip süpürdük yerleştirip çıktık yerimseniben

burcucum masan çok güzel mumlar inciler amma süslü bacısın heee

bende eve gıdıyom yengeme dıyom ama ben onun yaptıklarını beğenmıyom herhalde farklı yörelerden oldumuz ıcn o karadenızlı bız ıcanadolu neysem dıom aman bu ne yaa lapa olmuş:roflol: yok catal kasık yanlış yerde cok sevdım bu yarısmayı sırf bu yuzden artık gelıne herseyı dıyom rahatca

ben dün izlemedim o programı ama kimi dediğinizi tahmin ettim siyah saçlı kokoş bi abla vardı hatta geçen programda saçına bişiler takmıştı kocaman. evi bembeyaz hatta yemek masasının üstünde avize var dimi?
yine mi çıkarmışlar onu?
ben evi ilk gördüğümde beğendim ama 10dk dan sonra sıktı pamuk torbasına düşmüşüm gibi hissettim kendimi :dilcikar:

nan sinay 30 kez koydumm heee nerdesin bacım sen şimdi sulfatta gelir bi kezzde onun için koyarım dövcem sizi klava:

Almadan önce uyduya bağlattır ve normal tv kanallarının görüntülerine bak, sonra dvd görüntülerine bak.Samsung iyi bir marka.Serilere takılma...Samsung olmazsa toshiba veya sony derim.LG bile olabilir.Bir de vaktin varsa google a "donanım haber lcd yaz" forum donanım haber diye bir site var orda çok fazla bilgi bulabilirsin canım.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

dimi kız ii oldu bu heee sende az çakal diğilsin heeekötükedihüso

bizim yaşımızda olupta böyle şeyler yapacaklarını sanmam zaten koca koca kadınlarlada komşuluk yapmıyacağına göre sorun olmaz inşallh
öyle komşum olacağına hiç olmasın daha iyi

dimi kız ii oldu bu heee sende az çakal diğilsin heeekötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 evt ya napım ama arada bı kondrmak ıyıdır sureklı beeğnmedım seylere ayy ellerıne sağlık demekten bıktım he bıkezde unutmuşum demeyı laf sokuverdı sonra bu program basladıda kurtuldum:roflol:

ustune bastın kaldr ayağını
ben sevdım nedense babamda dıo ne bıcım garı bu yaa ağza bak hele dudaklarıda ığrenc annem tabe sanane elın seyınden dedı:roflol: azcıkta annemle babamı ızledım
ayy bıde cıplak yemek yapıyy nerdeyse:dilcikar:ama evı guzel

ya ya yaa ellerine sağlık burcu harika görünüyo :)

sarımsaklı ekmeği nası yaptın kiii ? :)
caniko şimdi şöylr oda biraz doğaçlama oldu...:roflol:
netten tuzlu kek tariflerine baktım. sonra cuma bir tanesini beğendim gözüme kestirdim içine sarımsak dövüp koydum yağına karıştırdım ki her yerine dağılsın. kekikde koydum çok yakışmıştı. ben çok severim baharatı. onunkinin üstü susam kaplı değildi ben birde susamla kapladım üstlerini mükemmel olmuştu.... yani made by burcu özge şakkıdı
tişikkür ederim
ilahii allah seni ne etmesin kız:roflol:
aynenn hislerime tercüman oldun bende bunu demek istemiştim kaydirigubbakcemile5
bizim yaşımızda olupta böyle şeyler yapacaklarını sanmam zaten koca koca kadınlarlada komşuluk yapmıyacağına göre sorun olmaz inşallh
öyle komşum olacağına hiç olmasın daha iyi
bencede hayatımmmkaydirigubbakcemile5

ayy bıde kız vardı mını etek gıymıstı tezgahın ustune bı zıpladı bacak bacak ustune attı herbısey ortada :1shok: bıde demezmı ben son arkadakı göze yetısemıyom heop böle yemek yaparım dıye
sonra zmn azaldı valla ındı bı guzel yetıstıkı kendısı bıle unuttu:roflol:
ayrıca ocak tazgahın cok gerısınde ıdı ön tarafta boşluk vardı madem öle nıe ön tarafta boşluk bıraktın maynak ya neysem

Burcum benzer şeyler duymuştum bende. Malesef kıdemlere göre asker eşlerinde de ayrı bi kıskançlık varmış.. Yani eşinin kıdemi iyiyse sende iyisin. En alt sewiyedekileri (sanırım uzman çavuşlar sonrada astsubaylar) sürekli ezmeye çalışıyorlarmış. Ben pek inanmak istemedim en azından yaşça büyük hanımlar böyle bir kıskançlık yapıyorlardır. Sen düşünme bunları tahinli çöreğim . .

:roflol: çok hoş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…