evet evet koy koy bende kaçırdım kaydirigubbakcemile5kızlar fotyu tekrar koyabilirim linkler duruo :jeyyar:
Gamze hoşgeldin
benim kuzenim dip temizlik yapmıştı çeyiz serilmeden 1 gün önce çeyiz günüde oda oda yerleri silip süpürdük yerleştirip çıktık yerimsenibenmm bılmeedım ogun ceyız gunu herkez yerlere basacakkutular atılcakfelan ya
bosunamuıy apmısolurum
burcu catal kasık yerlerın yanlış sana 0 verıyom:roflol:
kıslaarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var ..
biraz önce nişanlımla tv bakmaya gittik ama ben akşam alalım dedim düşünelim ve buaradada sizede soriyim dedim ..
şimdi samsung alacagız.. 82 ekran 94 ekran yada 106 ekran alacagız..
ama bunları serileri var 3-4-5 .. benim pek bilgim yok bu konuda..
evinde olan , kullananlar varsa ne tavsiye ediyonuz ??
seriler arasında fark varmı..
yada tavsiye ettiğiniz herhangi bi tv varmı
bende eve gıdıyom yengeme dıyom ama ben onun yaptıklarını beğenmıyom herhalde farklı yörelerden oldumuz ıcn o karadenızlı bız ıcanadolu neysem dıom aman bu ne yaa lapa olmuş:roflol: yok catal kasık yanlış yerde cok sevdım bu yarısmayı sırf bu yuzden artık gelıne herseyı dıyom rahatca
hadi ordan nennnn :roflol::roflol::roflol::roflol:
arışmaya katımadan deli olurum ben
ay birde diyorlar ki kızlar bu lojmanlarda çok dedikodu oluyormuş.
mesela bir gün bizim bir tanıdığı çaya davet emişler oda gitmiş.
kadın mutfaktayken diğer komşuları çatal kaşıkların markasına falan bakıyorlarmış...:1shok:
yuh dedim yaaa... daha neler....
korkuyorum şimdi komşu bil edinmekten :çok üzgünüm:
dimi kız ii oldu bu heee sende az çakal diğilsin heeekötükedihüso
ben dün izlemedim o programı ama kimi dediğinizi tahmin ettim siyah saçlı kokoş bi abla vardı hatta geçen programda saçına bişiler takmıştı kocaman. evi bembeyaz hatta yemek masasının üstünde avize var dimi?
yine mi çıkarmışlar onu?
ben evi ilk gördüğümde beğendim ama 10dk dan sonra sıktı pamuk torbasına düşmüşüm gibi hissettim kendimi :dilcikar:
caniko şimdi şöylr oda biraz doğaçlama oldu...:roflol:ya ya yaa ellerine sağlık burcu harika görünüyo :)
sarımsaklı ekmeği nası yaptın kiii ? :)
tişikkür ederimevet evet koy koy bende kaçırdım kaydirigubbakcemile5
benim kuzenim dip temizlik yapmıştı çeyiz serilmeden 1 gün önce çeyiz günüde oda oda yerleri silip süpürdük yerleştirip çıktık yerimseniben
burcucum masan çok güzel mumlar inciler amma süslü bacısın heee
ilahii allah seni ne etmesin kız:roflol:bende eve gıdıyom yengeme dıyom ama ben onun yaptıklarını beğenmıyom herhalde farklı yörelerden oldumuz ıcn o karadenızlı bız ıcanadolu neysem dıom aman bu ne yaa lapa olmuş:roflol: yok catal kasık yanlış yerde cok sevdım bu yarısmayı sırf bu yuzden artık gelıne herseyı dıyom rahatca
aynenn hislerime tercüman oldun bende bunu demek istemiştim kaydirigubbakcemile5ben dün izlemedim o programı ama kimi dediğinizi tahmin ettim siyah saçlı kokoş bi abla vardı hatta geçen programda saçına bişiler takmıştı kocaman. evi bembeyaz hatta yemek masasının üstünde avize var dimi?
yine mi çıkarmışlar onu?
ben evi ilk gördüğümde beğendim ama 10dk dan sonra sıktı pamuk torbasına düşmüşüm gibi hissettim kendimi :dilcikar:
bencede hayatımmmkaydirigubbakcemile5bizim yaşımızda olupta böyle şeyler yapacaklarını sanmam zaten koca koca kadınlarlada komşuluk yapmıyacağına göre sorun olmaz inşallh
öyle komşum olacağına hiç olmasın daha iyi
bktbb maşallah sana bu ne güzellik
ustune bastın kaldr ayağını
ben sevdım nedense babamda dıo ne bıcım garı bu yaa ağza bak hele dudaklarıda ığrenc annem tabe sanane elın seyınden dedı:roflol: azcıkta annemle babamı ızledım
ayy bıde cıplak yemek yapıyy nerdeyse:dilcikar:ama evı guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?