Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuşum öle insanlrla hiiiiiiççççççç muhattap olamyın...ya ben kendini üstten üstten gören kişilerden nefret ediyorum bi arada olmakdan hiç hoşlanmıyorumklavafff aklıma gelsi sinir oldum bak

saol cnm tşk ederim... Şeniz

hem ayrıca ön yargılıda olmayın belki çok iyi ve mütavazi insanlarla karşılaşırsınız.(Allah iyileriyle karşılaştırsın :Saruboceq:)

burcum hıc uzulme bak senle bı anlasma yapalım ama mandalın duymasın:jeyyar:
bana ordan asker bul ben yanına gelem ınan hıc sıkılmazsın :roflol:

komşu reklam kokan hareketler bunlar bacım
ay aksamkı adamın bıyıklarıda dudaklarını kapatıyo uykkkkkk oldum hee ben onla aynı masada yımem

gerçi annem sen bulursun kendin gibi çatlak birilerini merak etme diyor ama bakıcaz artık :roflol:
gerekirse kimseyle arkadaşlık yapmam şakkıdı hasetlik ve dedikodu en çekemediğim şeydir...
Burcum mandalinim muhattap olmayan öle tiplerle sıkmayın canınızı

evet tatlım böyleleri benden uzak olsunn:Saruboceq:

yawrim askerrler köpeğennn olsun sen gel yeter kiii :roflol:

burcu anlastık ozmn şafak kac hele nezmn düğün bende sayyım:roflol:
ay benım anaokul ılkokul ortaokula kadr sevgılım vardı komşunun oğlu ıle doktrculuk oynardık :jeyyar: onu cok sevyodum he sonra lısede askerı okul kazandı gıttı ayrıldık yılda bıkez geldı
ılk zmnlar şişman bıseydı bı gıttı geldı offf bıttım sonra ben lıse sonda ıken o evlendınıkahında en ön masada oturdum sımdık esıyle arası kötuymuş hatta annesı kanser oldu karısı bı kez gelmedı bıle kadın burda erıyo resmen suan hakkarıdeler ılk askım oydu adı mustafa sonra ondan ayrıldım mustafa ıle tanıstım sözlendık ayrıldık mumkunse adı mustafa olmasın :roflol:

Kızlar kelepçeli kek kalıbı alan var mı çeyizine? Dün sordum da kime sorsam sızdırma yaptığı için şikayet var dediler.Almadım ben de...Silikon daha mı kullanışlı??

bende kelepçelilerden var. silikon almadım hiç ancak düğünden sonra alırım artıkın. komşum kullanıyor kelepçeli pasta yapıyor sürekli kullanışlı dedi. ama silikonlar daha iyiymiş kısçelerde öle diyor zati.

sadece camları temizle, dolap içleri silincekse onları yap. yerleri herşey yerleşmeden sakın silme hepsi bitince en son silersiniz halıalrı yayar çıkarsınız.

ay ben yine fotoları kaçırdım bi yavaş gidin be anamda yetişem size.

komşu o adam senin önünde yoğurt yesin iştahın açılır :roflol:

düşüncesi bile miğdemi bulandırdı. o adama yaşlı bale hocası vardı elinle yoğurt koyan o çok yakışır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

açana bakmasalarda kimi hatun sıfatındaki kişiliksizlerde adama takınca baştan çıakrana kadar bırakmıyor

kuzu şafak 111:lepi:
kızlar buldum netten tarifini kümbet pastaymış adı ....
adı hakkınızı helal edin denemeye gidiyorummmmmmmm

ayy basım dondu gerıye don don oku
edda bende anlamam ama benımkı cokıyı anlıyor biz 94 ekran aldık lg markası kurduk cokda memnuzuz sımdılık 106 gereksız buyuk net gorunum ıcın buyuk salon lazom
buarada haytım resım ekledımı kacırdımmı klava:

burcu ne dıyn gız içinden yapsana acep nasıl bı tat olcak dıe merak ederım ben

tubış haklısn konus arkandayım cnm ahh bu gacılar benımde peşımde evlı bı herf vardı hıc pesımı bırakmazdı daha ben lıseye gıderdım 3 yıl koştu yaa adam bıde yakın evlerımız hala goruyom arabayla bana çarpmak bıle ıstedı amanın allahım ıslah etsın amın

nan sinay 30 kez koydumm heee nerdesin bacım sen şimdi sulfatta gelir bi kezzde onun için koyarım dövcem sizi klava:
valla hiç sorma bacı bugün çok yoğunum:çok üzgünüm: pc yi açıyom koyup gidiom banka manka işleri sonra bi geliom kaç sayfa olmuş dünde ilçedeydim hacize çıktım bi geldim geçmiş okuyacam derken mesai bitti :roflol:idare et artık

koptum valla böcük :roflol:bu ne nan mustafa koymamışın ortada:roflol:çikolata reklamı vardı ya o geldi aklıma ''Ali'ler,Ahmet'ler,Hüseyin'ler evlenebilir ama mustafalar evlenemez''uhahah:roflol::roflol::roflol:

böcük aynı şekilde arkadaşımın başına geldi. 3-4 yıl hep aradı peşinde dolandı. geç askere gitti sonra çocuğu oldu da bizim kız rahatladı. gerçi kısmeti hep öyle sonrada yaz tatili için lisedeyken çalışmaya gitmiştim oda benim yanıma gelip gidiyordu ordaki patronum evli ve çocuğu vardı ayrıca eşi 2.ye hamileydi oda takmıştı ona. Allah kimsenin başına vermesin. işte böyle takıntılı erkeklerin doşında takıntılı olan kadınalrda var ki şahit oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…