Almadan önce uyduya bağlattır ve normal tv kanallarının görüntülerine bak, sonra dvd görüntülerine bak.Samsung iyi bir marka.Serilere takılma...Samsung olmazsa toshiba veya sony derim.LG bile olabilir.Bir de vaktin varsa google a "donanım haber lcd yaz" forum donanım haber diye bir site var orda çok fazla bilgi bulabilirsin canım.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
Burcum benzer şeyler duymuştum bende. Malesef kıdemlere göre asker eşlerinde de ayrı bi kıskançlık varmış.. Yani eşinin kıdemi iyiyse sende iyisin. En alt sewiyedekileri (sanırım uzman çavuşlar sonrada astsubaylar) sürekli ezmeye çalışıyorlarmış. Ben pek inanmak istemedim en azından yaşça büyük hanımlar böyle bir kıskançlık yapıyorlardır. Sen düşünme bunları tahinli çöreğim . .
Burcum mandalinim muhattap olmayan öle tiplerle sıkmayın canınızı
burcum hıc uzulme bak senle bı anlasma yapalım ama mandalın duymasın:jeyyar:
bana ordan asker bul ben yanına gelem ınan hıc sıkılmazsın :roflol:
komşu reklam kokan hareketler bunlar bacım
ay aksamkı adamın bıyıklarıda dudaklarını kapatıyo uykkkkkk oldum hee ben onla aynı masada yımem
komşu reklam kokan hareketler bunlar bacım
ay aksamkı adamın bıyıklarıda dudaklarını kapatıyo uykkkkkk oldum hee ben onla aynı masada yımem
komşu o bacı hep mini etekle tezgah üstünde mi yemek yapıomuş :mymeka:
Burcu sus kız sil o mesajı walla içeri atarlar bizi köpek möpek kaydirigubbakcemile3
Kızlar kelepçeli kek kalıbı alan var mı çeyizine? Dün sordum da kime sorsam sızdırma yaptığı için şikayet var dediler.Almadım ben de...Silikon daha mı kullanışlı??
niye kız huylanıyonmu
ya bende ne sorcam bız evı 2ayonce temızledık yanı ben ve eltım le beraber camalrı yerlerı
ama evkırlendı sımdı yerler baattı camlar öyle pazar ceyız gunumu yapsak yoksa
onceden bı temızlıyımmı ben
komşu o adam senin önünde yoğurt yesin iştahın açılır :roflol:
burcu anlastık ozmn şafak kac hele nezmn düğün bende sayyım:roflol:
ay benım anaokul ılkokul ortaokula kadr sevgılım vardı komşunun oğlu ıle doktrculuk oynardık :jeyyar: onu cok sevyodum he sonra lısede askerı okul kazandı gıttı ayrıldık yılda bıkez geldı
ılk zmnlar şişman bıseydı bı gıttı geldı offf bıttım sonra ben lıse sonda ıken o evlendınıkahında en ön masada oturdum sımdık esıyle arası kötuymuş hatta annesı kanser oldu karısı bı kez gelmedı bıle kadın burda erıyo resmen suan hakkarıdeler ılk askım oydu adı mustafa sonra ondan ayrıldım mustafa ıle tanıstım sözlendık ayrıldık mumkunse adı mustafa olmasın :roflol:
kıslaarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var ..
biraz önce nişanlımla tv bakmaya gittik ama ben akşam alalım dedim düşünelim ve buaradada sizede soriyim dedim ..
şimdi samsung alacagız.. 82 ekran 94 ekran yada 106 ekran alacagız..
ama bunları serileri var 3-4-5 .. benim pek bilgim yok bu konuda..
evinde olan , kullananlar varsa ne tavsiye ediyonuz ??
seriler arasında fark varmı..
yada tavsiye ettiğiniz herhangi bi tv varmı
valla hiç sorma bacı bugün çok yoğunum:çok üzgünüm: pc yi açıyom koyup gidiom banka manka işleri sonra bi geliom kaç sayfa olmuş dünde ilçedeydim hacize çıktım bi geldim geçmiş okuyacam derken mesai bitti :roflol:idare et artıknan sinay 30 kez koydumm heee nerdesin bacım sen şimdi sulfatta gelir bi kezzde onun için koyarım dövcem siziklava:
koptum valla böcük :roflol:bu ne nan mustafa koymamışın ortada:roflol:çikolata reklamı vardı ya o geldi aklıma ''Ali'ler,Ahmet'ler,Hüseyin'ler evlenebilir ama mustafalar evlenemez''uhahah:roflol::roflol::roflol:burcu anlastık ozmn şafak kac hele nezmn düğün bende sayyım:roflol:
ay benım anaokul ılkokul ortaokula kadr sevgılım vardı komşunun oğlu ıle doktrculuk oynardık :jeyyar: onu cok sevyodum he sonra lısede askerı okul kazandı gıttı ayrıldık yılda bıkez geldı
ılk zmnlar şişman bıseydı bı gıttı geldı offf bıttım sonra ben lıse sonda ıken o evlendınıkahında en ön masada oturdum sımdık esıyle arası kötuymuş hatta annesı kanser oldu karısı bı kez gelmedı bıle kadın burda erıyo resmen suan hakkarıdeler ılk askım oydu adı mustafa sonra ondan ayrıldım mustafa ıle tanıstım sözlendık ayrıldık mumkunse adı mustafa olmasın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?