Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınay :roflol: süperler laa yada dıdo reklamını düşün:roflol:
ay bıde ben gecen ay ruyamda bırını gordum adı AYDIN dıe sımdık aydınımı beklıyom ölecene:roflol: hayatımda hıc gormezdım bı erkeği ruyamda sözlum dahıl ama bu aydının yuzunu bıle hatrlıyom amanın belkımde aydın benım dunyamı aydınlatcak

mandalın abının adı ney baıcm:roflol:

YA KIZLAR BU KISILERIN YANLARINDA PUAN VARYA ONLARINASILVERIYOZ NıYE BENIMKı AZbenneyaptımki

Tubis geçen gün arabadan giderken bi mağazanın vitrininde ayıcık gördüm ve ilk tepki şu oldu: Aaaa Tubiş:roflol::roflol:

Ooofffffff canım sıkkın aşkımla tartıştık yine o cadı kaynanamın yüzünden ooofffffffffffff......
Bişi göstereceğim size havam dağılsın :çok üzgünüm:

Kına gecesi elbisemi göstermiştim size hatırlarmısınız bilmemde onun üstüne bu tarz bir türban yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl..

Esracım hayırmı noldu cnm??
bence olabilir. orijinal resimdeki bayanın türbanı nasıldı?
Sinay Hayatım sulfat kız 10 kez koydum millet beni görmekten bıktı her sayfada

Bu arada eda bacı tv sormuşken sizle bi heyecanımı paylaşıyım nişanlımla LCD tv istiyorduk ama düğün masrafıyla hayatta alamayız dioduk küçük bişi alalım ilerde borcumuz bitince alırız dedik neyse aradan 1 hafta geçti bi elektronik mağazasında indirim var bizim istediğimiz 106 ekran 2.500 TL ydi o gün kampanya yapmışlar 2.100 artı 12 taksit nişanlım beni aradı alalım mı ödemede bana yardım eder misin?ederim tabi dedim akşam çıkıp bakalım dedik işlerden bi türlü fırsat olmadı derken bize bi akşam telefon geldi bilmem ne marketinden yaptığınız 50 liralık alışveriş sonunda çekilişe katılmışınız 106 ekran LCD tv kazandınız çarşamba günü gelip alın delikafadulden nişanlım dedi sen mi arattın dalga mı geçiyo biri:roflol: inanamıyoruz ta ki çarşamba günü kocaman tv yi görene dek kısa lafın özü Allah evlenecek kullarına gerçekten yardım ediyormuş nişanlım bir kaç gün olayın şokunu üstünden atamadı ve hala inanamıyoruz 106 ekran bi LCD tv sahibi olduk hemde 5 kuruş vermeden :roflol::roflol:

Kaynanam çok fena benim kızlar Evlerden uzak :çok üzgünüm: Direk laf söylemez imalı yollardan sokar resmen. Aman neyse yaaa...

Esmycim içine sateninden bir none yaparlar kulaklarımı örten olmazmı.

Orjinal resimde türban yok canım. Durun bir daha koyayım..Bunun yeşili ..

esracım olabılr cnm bıde önden gorseydık
aman bu kaynanalar hep böle mıkafamçokkarıştı

sınay ohh ballısınız he gule gule kullanın beleş tvnıızı

esracım boswer sıkma sen o tatlı canını elbısende turban modelıne çok gusel sanada çok yakısır

sinay ne ballısınzı cnm cok guzel bısey cok sevındm ınan bu arada senın cıkartmalrı unutmadım gorunce hemen alcam
esracıgım olur zaten kına bu kızınkınede baktım onunda saten bone GÖZUKMUYORMUS yanii

ya ne diyim süperr bi olay yaa kaydirigubbakcemile5

Kaynanam çok fena benim kızlar Evlerden uzak :çok üzgünüm: Direk laf söylemez imalı yollardan sokar resmen. Aman neyse yaaa...

off esracım napalım idare et bişey deme nişanlınıda üzme en gergin günler şimdi
orijinal resmi görünce hatırladım.senin diğer gösterdiğin resimdeki gibi de olabilir yada salıkta olabilir orijinalindeki gibi diğeri topuz gibi duruo?

nan o ne öle kuşum aydın gibi:roflol::roflol: bu akşam yatarken istiare yap bakalım nası biriymiş :roflol:

esoşum sıkma canını tatlım boşver ya bu kaynanaları benim kaynanam yok Allahtan olsa herhal döverdim kötükedihüsobu arada türban hoşmuş yalnız sakın kulaklarını açıkta bırakan türbanlardan yaptırma

Esracım hayırmı noldu cnm??
bence olabilir. orijinal resimdeki bayanın türbanı nasıldı?
Sinay Hayatım sulfat kız 10 kez koydum millet beni görmekten bıktı her sayfada

buket bacı 10 kez koydum dion nan 1 dene bile göremedik ki kaldı 9 tane nerde????:roflol:

ıstıare yatamam nan öle herkes yatamaz aman bı asker bulcak bana burcu
mandalınde abısıne alcakmış beklıyok
mandalın abının adı ne

esra resimdeki sen misin kız? ne güzelmişsin maşallah

bi de kaynananı fazla takma dicem ama olmuyo da:çok üzgünüm:

bukethihoyyytbukethihoyyyt haydi buket haydi buket haydiii tam zamanı tam zamanı şimdihihoyyyt

böcük sen benne konuşmuyon mu yasenağlama

sinay süper bsi olay keşke bize de çıksa bi yerden biz de alamıyoz şimdiik:çok üzgünüm:

esracım olabılr cnm bıde önden gorseydık
aman bu kaynanalar hep böle mıkafamçokkarıştı

sınay ohh ballısınız he gule gule kullanın beleş tvnıızı
he yaaa valla tam beleş oldu inşallah sağlam bişi çıkar tşk böcüğüm a.s.

esmy canım sağol bu kadar masrafın içinde o tv bize hakkat ballı geldi valla :roflol:

ya ne diyim süperr bi olay yaa kaydirigubbakcemile5
thanks buketcim Allah sizede nasip etsin böle en ballısından delikafadulden

sinay süper bsi olay keşke bize de çıksa bi yerden biz de alamıyoz şimdiik:çok üzgünüm:
evet canım ya hemde ne süper ilaç gibi geldi bize Allahın dua kabul gününde istemişiz herhal:Saruboceq: Allahım sizede yardım eder şükür etmeyi bilelim yeter ki a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…