Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mustafa değil canımcım, serkan. .

esracım bence güzelmiş başörtüsünün modeli. Öyle yaptır.
ama nie canını sıktı kayınvalide hanım?

buket ilk 3 resme bakınca aaa bu böcükkk :1shok: dedim. ama son resimde benzemiyonkaydirigubbakcemile3 son resimde çok farklı çıkmışsın canım. yani

Buket nan ne güzel gacıymışsın hele 3. resimde saten gömlekli olan ne güzel çıkmış

esmy yok koymadım canım. şimdi koyup da moralinizi bozmak istemem. aman ne kadar güzelmişsin, biz de güzelmiymişiz falan:roflol::dilcikar:

Tubis geçen gün arabadan giderken bi mağazanın vitrininde ayıcık gördüm ve ilk tepki şu oldu: Aaaa Tubiş:roflol::roflol:

winydi pomudu kız ben onu çok seviyom kaydirigubbakcemile3

buketi bende gördüm sonunda. ufak gösteriyon kız.

sinay, çok ballıymışsınız walla hayırlı olsun tvniz.

sinaycım şimdi okudum ne kadar şanslıymışsınız harika bi haber yaa ...
nası sewinmişsinizdir canım benim .
ben şimdiye kadar bu tür şeylerden hiiç bir şey kazanamadım kör talih benneyaptımki

hayatım olsun bozulsn morllaer beee koyda endamınıgorelm
yoksa sen k.k ya gızlıce sızan erkek bir ajanmısın hehehehehe

[/QUOTE]

[/QUOTE]

esra canımm....
ben kına kıyafetini kendi sitesinden zaten biliyordum.bala nın çok güzel abiyeleri var.
elbisen çok güzel.
türben modelinide beğendim .ben normalde böyle şeyler sevmiyorum ama özel günlerdede mecburuz sanırım .bir anlamı kalmıyor yoksa.
bu resimdeki kızın suratına çok gitmiş.esmyninde dediği gibi şifon değilde saten yada başka bir kumaştanda yapılabilir.
ben beğendim sen elbisenin yakasını nasıl yaptırdın kapattırdın mı?

esracım, elbiseni zaten çok beğenmiştim ama türban konusunda pek bilgim yok. o yüzdne bişi diyemiycem. kaynananıda takma onun yüzünden birbiriniz yıpratmayın bizim başımızdada var bir üsrü şey kim nederse desin duymuyorum sende öyle yap duymamazlıktan gel.

hayatım neden bole dusunuyon eklesen bakalım resmını bız karar werelım nasıl bır hatunsun

winydi pomudu kız ben onu çok seviyom kaydirigubbakcemile3

buketi bende gördüm sonunda. ufak gösteriyon kız.

sinay, çok ballıymışsınız walla hayırlı olsun tvniz.
hakikaten buket çıtır gösterion bacı
sağol tubişcim sizede nasip olur inş. a.s.

saoll cnm benimm
bende koyacam resmimi valla birbirimiz tanıyalım yakından ne güzel oldu böle böcüğünde resimlerine baktım o bacı da fıstık gibi gamzeyide tanıdık gelinlikler içinde

aa sinayda koymadısanrım evet
karalahana sende koymadın bende balaya bayılıyorum ama cok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…