herkese merhaba...
öncelikle yeni üye oldum ve sevgili Bahar arkadasımın sürekli bu sitede dolaşıp ne baktığını merak ettim...:1shok: ve sonra muhabbetleri ve çeyiz için alınan eşyaları görünce benimde muhabbete katılasım ve üye olasım geldi....
ben sizler kadariyi takip edemesemde arada bakmaya çalışıyorum....
hani çeyiz muhabbetine girdim ama ben daha evlenilcek koca ya da daha terbiyeli olursam eş bulamadımbenneyaptımki
ama bi taraftanda çeviz hazırlıkları yapmıyorum değil yani...
eş yok ama en azından yakın vadede evlencek gibi gözükmüyorum ama...çeyizim nerdeyse tamamlanmış gibi...
bahar daha iyi biliyor:1rolleyes:
fotoğraflarımı koymak çok isterim ama hepsi kaldırılmış durumda ama internetten resimlerini bulabilirsem kesin koyacağım...CADIARZU
şimdilik bu kadar zaten çok konuştum...çenem düşüktür biraz:roflol:
herkese merhaba...
öncelikle yeni üye oldum ve sevgili Bahar arkadasımın sürekli bu sitede dolaşıp ne baktığını merak ettim...:1shok: ve sonra muhabbetleri ve çeyiz için alınan eşyaları görünce benimde muhabbete katılasım ve üye olasım geldi....
hani çeyiz muhabbetine girdim ama ben daha evlenilcek koca ya da daha terbiyeli olursam eş bulamadımbenneyaptımki
eş yok ama en azından yakın vadede evlencek gibi gözükmüyorum ama...çeyizim nerdeyse tamamlanmış gibi...
fotoğraflarımı koymak çok isterim ama hepsi kaldırılmış durumda ama internetten resimlerini bulabilirsem kesin koyacağım...CADIARZU
h geldın bacım ahh benım kader arkdasım ahh benım canyoldaşım burda benı bılmeyen yok
de kı evde kalmış ama ceyısı hazır kım var desen ılk akla ben gelırım:roflol: aynen ama azmettım bulcam
haa burda bana ayar cekcek kızlarda yok deıl yanı mandalı abısıne alcak burcu eşının orda asker bulcak...
bu arada bahar kım laa
bahar ben..sabahtan beri yazdıklarınızı sessizce takip eden ben :1rolleyes:
Blackqueen canım dışardaydım çok olmadı geleli. Ne oldu anlamadım biri canını mı sıktı senin? Geçmişi de okuyamadığımdan bişeyler mi kaçırdım? Tatlım sabah yazdım sen ve pashmina için kardeşim sabah erken şehir dışına çıktı iş nedeniyle laptopu da götürmüş. Ben evdeki emektar bilgisyardayım şuan. Güç bela dakilarca yazabiliyorum. Kardeşim döndüğü gibi eklicem ve söz sizin için daha çok fotoğraf koyucam a.s.
herkese merhaba...
HOŞ GELDİN MALDİVLERRRR
ADAY OLMASI ONEMLIDEGIL TEK ARANAN OZELLIK CEYIZ HEVESIN OLMASIsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
maldivler hoşgeldin bacım aramıza
azelya tamam cnm yarın haberleşiriz varsa o zaman
arkadaşlar çıkıyorum ben hepinizi öpütm ii akşamlr
hadi ben kaçar hülü yerimi sana devrediyorum iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?