- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kız hülü ne dımek hulyanın sen trendı mı-tatlicadiarzu- anacım sankı bız yokuz haa gızam bah hele :mymeka:
hülü gel gız buraya bahar gıdıymış
herkese ı aksamlar benn daha burdayım:jeyyar:
hülü ağlama nan ben daha 26 dk burda olcam
black bacı evde net olsa vayy halınıze derım ben öptum en guzel yerınnden :jeyyar: ı aksamlar
ya keşke netin olsa düşünmüyormusun cnm evde net ne güzel olurdu öff bu arada halen bnm konu devam ediyor biliyonmu daha bşy derse cvp vermicem verdikçe bu sefer gerçekten iyi niyetimi bu kadar bastırıp üste çıkmasından dolayı daha fazla ileri gidip kalbini kırmak istemiyorum
bak sana özelden msj atıyorsa konuyu ılgılı bırımlere yolla onada yok dersen sen dırek onu bana yolla:roflol: şaka bı tarafada cnm bana cvp versene tatlım
canını kımse sıkmasın bak dedımya cest cest ınsan var pırım vermesalla gtsın ohoo bana neler demıyolar ama cok merak ettım sen bana yaz cıkmadan hadı balım
evde pc ve netım vardı hep ceyıs eklıyodum senağlama sonra abım kendı odasına aldı kıskanc sonra netımıde kestı bende ondan asla bısey beklemıyom ınş alırm cnm borclarım cok sımdık
black pc ortak aldık sonra ben net ıstedım bınbırzorlukla alt kattan kaplo cektım:roflol: pımapenı deldım falan sonra 1ay gecmedı odaısna aldı bende odemdım hıc takstlerını al senın olsun dedım yatak odasına aldıkı gırmeyım dıe sonra netı oraya tasıdım 12. aydan berı yok onuda babamla tartstı benım netımı kestı kaldık ortada sonra al dedı bana pcyı ıstemem dedımkı ıstemem param olunca kırık dökuk alcam aman yeterkı KK calıssın
baktım cnm cvp verdım gıdıyorum sen benı ekle aksam belkı ark gıderım tatlım
sımdık cıkıyom benı oslen ozlemeyen kaynanası ıle otursun amın
hülü bahar aplan mı bacım yada cok ıyı hafızası var herhal ona sorduğna gore bunlar bana aksama kadr utu gostersen ne model bılmem cok mu safım neyım-tatlicadiarzu-
black bacı 10 dk kaldı cıkcam hee
kız seni özleyen niye otursun bee delikafadulden hadi iyi akşamlar cnm bende yemek yicem sonra sana mail atarım güzelim :a015:
oslemeyen dıo bacım okuman yokmu-tatlicadiarzu- senı cok uzmusler yanlıs bılem okuyon afıyet olsun bı ıkı dk daha burdayım:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?