Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan bencede uymuş

saol canım beenmene sevindim

canım eğer biri rahatsız ediyorsa cevaplamak zorunda değilsin kazene ya da bir moda yaz şuan online olan icabına baksınlar biri yüzünden moralini bozma hatta yazmasını istemiosan engelle gitsin bir daha ne görürsün ne yazısını okursun ne de sana ulaşabilir.
bununası yapacağını istersen anltabilirim

hülü anladım cnm

black senın netın var mı evde bak ark ona gore gtcem genede soz vermım okuyo cunkum sınavı varsa rahatsız etmım dıe

var cnm ben evdeyim yahu dedim ya çalışmıyorum evdeyim die git arkşına konuşak cnm ama zor durumda kalma sen ama sen şu mailin açma yeri varya oradan bi dene özel msj atamıyom daha süresi var

saol güzelim demekki son msjım etkili olmuşki cvp vermedi ya da o beni engelledi kaydirigubbakcemile3

iyi olmuş boşver sen de engelle içinde kalmasın

buket senı ezberledım anam bugun:roflol:

black tmm cnm yarın beklerım pek meraklıyımdır

off ınş alırsın cnm bencede 4 mılyar cok anacım beyaz esyada hangı marka alcaksın

beyaz esyayı sanırım bosch alıcaz canım ya, yanı buyuk ıhtımal oyle olcak. alınsında artık ne alınırsa alınsın canım ya

ben şimdi işe geçiyorum, ordan devam ederim yazmaya :teytey:

azelyacım bu saatte ne ısı canım ya sen cokmu gec cıkıyosun isten canım ya

canım ya kım kızdırdı senı bakıyım bole klava:
baktım cnm cvp verdım gıdıyorum sen benı ekle aksam belkı ark gıderım tatlım

sımdık cıkıyom benı oslen ozlemeyen kaynanası ıle otursun amın

o nasıl beddua kız oyle kaydirigubbakcemile3

pek kımsecıkler olmuyor galıba bu saatte kızlar, aslında bende eve is getirdim onun için oturdum bilgisayarın basına ama hıc canım istemiyor ya

azelyacım bu saatte ne ısı canım ya sen cokmu gec cıkıyosun isten canım ya

Ben sabah 9,30da geliyorum işe öğlen 3te yemek molasına çıkıyorum..Akşam 6,30a kadar yemek molam var :jeyyar:
Sonra 6,30da tekrar işe geliyorum ve akşam 9,30da çıkıyorum canım benneyaptımki

Blackqueen tatlım ne oldu sana bugün ya, ben bişeycik anlamadım. Ne istiyolar senden?

Esracımm bencede bu halı daha güzel:lepi:Esracım bu arada maşallah ne kadar güzel gözlerin var

buda gunluk yemek takımım
Böcük bu günlükse misafirlik için ne aldın çok merak ettimm kaydirigubbakcemile3 Günlük için şık değilmi bu kız fisfisfis
Öfff yaaa bi ben göremiyorum şu resimlerinizi senağlama

cicilerimi burayamı ekliyorum o zaman :)

Glcnnn canımm almışın hadi hayırlı olsunn güzel günlerde giy tatlım :teselli: Bu renklerinden mi aldın :jeyyar:

Öff bugün çok yorucu bigündü ama en önemli işlerimi hallettim.
Nikah günümüz belli oldu sonunda 12 Temmuzda evleniyorum,inşallah bu sefer evlenirim bi terslik çıkmazz :Saruboceq::Saruboceq:
Perdelerimide bugün halletik.Amanın ne zor şeymiş perde seçmek yaaa kafam bi ara allak bullak olduu -tatlicadiarzu- Ama sonunda hepsi istediğim gibi olduu :Saruboceq:
Saolsunlar kayınvalidem,kayınpederim annecimm büyük bir sabır gösterdilerr kaydirigubbakcemile3 Ama hem onların beğendikleri hemde benim beğendiklerim olduu çok içime sindii inşallah evimizdede güzel durur sırnaşık şey

Bu arada bi kaç bişe aldım bugün ama yorgunum yarın eklicem bakalım..

Ben sabah 9,30da geliyorum işe öğlen 3te yemek molasına çıkıyorum..Akşam 6,30a kadar yemek molam var :jeyyar:
Sonra 6,30da tekrar işe geliyorum ve akşam 9,30da çıkıyorum canım benneyaptımki

yemek molası supermıs canım ya ama gec cıkmakta kotu tabii,degişikmiş yani
ama onemli olan senin isini sevip mutlu olman

yemek molası supermıs canım ya ama gec cıkmakta kotu tabii,degişikmiş yani
ama onemli olan senin isini sevip mutlu olman

Pek seviyorum denemez, ama rahatım.Akşamları sözlüm alıyor beni işten :asigim:

Saol azelyacımm a.s.
Şimdi onunla uğraşıyorumm kaydirigubbakcemile3 İçinemi doğdu kıss :1hug:

Malum oldu :roflol:

hayırlı olsun canım ya, nikah gununuzde aldıklarında. omur boyu mutluluklar canımŞeniz
darısı basımıza insallah :Saruboceq:

Eudorabeta ve offff başta olmak üzere hamide57, xzem, yesm topicteki tüm arkadaşlar ben kaçar ufaktan..Kendinize dikkat edin, bol çeyizli günler geceler canlar :lepi:

Pek seviyorum denemez, ama rahatım.Akşamları sözlüm alıyor beni işten :asigim:

Malum oldu :roflol:
Rahatsan idare et canım.Bu zamanda iş bulmak kolay değil :1no2:
İçine doğmuşş canım temizkalplisin dimek Şeniz

hayırlı olsun canım ya, nikah gununuzde aldıklarında. omur boyu mutluluklar canımŞeniz
darısı basımıza insallah :Saruboceq:

Saol offffcumm darısı inşallahh başına diyim o zaman yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…