güle güle kullan bencede uymuş
yok cnm özelde halletmeye çalılşıyorum olmazsa artık nereye gidebilirm bilmiyorum bu arada burası herkes için yapılmış forum değilmi herkes kendi düşüncesini paylaşmıcakmı hayır birde konunun onunla alakası yok bide ne o başlatmış ne de olumlu yazmış aksine birde kızı kırıcak şekilde eleştir gel bana sataş delimi ne prim mi yapmaya çalışıyor ney ben hemde ondan alıntı bile yapmadım 3. maydonoz olmuş ayhhh fıtık ettiklava:
hülü anladım cnm
black senın netın var mı evde bak ark ona gore gtcem genede soz vermım okuyo cunkum sınavı varsa rahatsız etmım dıe
saol canım beenmene sevindim
canım eğer biri rahatsız ediyorsa cevaplamak zorunda değilsin kazene ya da bir moda yaz şuan online olan icabına baksınlar biri yüzünden moralini bozma hatta yazmasını istemiosan engelle gitsin bir daha ne görürsün ne yazısını okursun ne de sana ulaşabilir.
bununası yapacağını istersen anltabilirim
iyi akşamlar tobişş sana bşy sordum cvp vermedin kısss ne alıyorsunuz anlamadım ben
azelya canım takımların çok şık olmuş..
güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim inşAllah..
var cnm ben evdeyim yahu dedim ya çalışmıyorum evdeyim die git arkşına konuşak cnm ama zor durumda kalma sen ama sen şu mailin açma yeri varya oradan bi dene özel msj atamıyom daha süresi var
saol güzelim demekki son msjım etkili olmuşki cvp vermedi ya da o beni engelledi kaydirigubbakcemile3
iyi olmuş boşver sen de engelle içinde kalmasın
buket senı ezberledım anam bugun:roflol:
black tmm cnm yarın beklerım pek meraklıyımdır
off ınş alırsın cnm bencede 4 mılyar cok anacım beyaz esyada hangı marka alcaksın
ben şimdi işe geçiyorum, ordan devam ederim yazmaya :teytey:
ya keşke netin olsa düşünmüyormusun cnm evde net ne güzel olurdu öff bu arada halen bnm konu devam ediyor biliyonmu daha bşy derse cvp vermicem verdikçe bu sefer gerçekten iyi niyetimi bu kadar bastırıp üste çıkmasından dolayı daha fazla ileri gidip kalbini kırmak istemiyorum
baktım cnm cvp verdım gıdıyorum sen benı ekle aksam belkı ark gıderım tatlım
sımdık cıkıyom benı oslen ozlemeyen kaynanası ıle otursun amın
azelyacım bu saatte ne ısı canım ya sen cokmu gec cıkıyosun isten canım ya
Ben sabah 9,30da geliyorum işe öğlen 3te yemek molasına çıkıyorum..Akşam 6,30a kadar yemek molam var :jeyyar:
Sonra 6,30da tekrar işe geliyorum ve akşam 9,30da çıkıyorum canım benneyaptımki
Esracımm bencede bu halı daha güzel:lepi:Esracım bu arada maşallah ne kadar güzel gözlerin varlepicim yok deneme yaptım pazar günü bir türlü takamadım ama bu pazar deneyeceğim artık tekniğini öğrendim kaydirigubbakcemile3
Kızlar geçenlerde mutfak halımı eklemiştim. Benim beğendiğim bir model vardı onuda getirmişler. Şimdi karar veremiyorum. Mutfak duvar kalebodurlarım küçük açık kahverengi yer koyu kahverengi. sizce hangisi daha güzel olur ?
Böcük bu günlükse misafirlik için ne aldın çok merak ettimm kaydirigubbakcemile3 Günlük için şık değilmi bu kız fisfisfis
buda gunluk yemek takımım
Öfff yaaa bi ben göremiyorum şu resimlerinizi senağlamakız koptum yorumuna birikleri görecek sırıttığımı. aşkolsun ne affetmesi evet orda süslüyüm söz akşamıydı o istemeye geldikleri daha doğrusu
komşu 22 oldum diyip benim sinirimi çıkarma tepeme en küçüğümüz sensin bildiim kadarıyla
canım sen nerde çalışıyorsun o nasıl iş öyle canım yaa:uhm:
Ben sabah 9,30da geliyorum işe öğlen 3te yemek molasına çıkıyorum..Akşam 6,30a kadar yemek molam var :jeyyar:
Sonra 6,30da tekrar işe geliyorum ve akşam 9,30da çıkıyorum canım benneyaptımki
İnternet cafede delikafaduldendelikafadulden
Eudorabeta hayırlı olsun, hadi evlilik takvimini hazırla :jeyyar:
yemek molası supermıs canım ya ama gec cıkmakta kotu tabii,degişikmiş yani
ama onemli olan senin isini sevip mutlu olman
Saol azelyacımm a.s.
Şimdi onunla uğraşıyorumm kaydirigubbakcemile3 İçinemi doğdu kıss :1hug:
Esracımm bencede bu halı daha güzel:lepi:Esracım bu arada maşallah ne kadar güzel gözlerin var
Böcük bu günlükse misafirlik için ne aldın çok merak ettimm kaydirigubbakcemile3 Günlük için şık değilmi bu kız fisfisfis
Öfff yaaa bi ben göremiyorum şu resimlerinizi senağlama
Glcnnn canımm almışın hadi hayırlı olsunn güzel günlerde giy tatlım :teselli: Bu renklerinden mi aldın :jeyyar:
Öff bugün çok yorucu bigündü ama en önemli işlerimi hallettim.
Nikah günümüz belli oldu sonunda 12 Temmuzda evleniyorum,inşallah bu sefer evlenirim bi terslik çıkmazz :Saruboceq::Saruboceq:
Perdelerimide bugün halletik.Amanın ne zor şeymiş perde seçmek yaaa kafam bi ara allak bullak olduu -tatlicadiarzu- Ama sonunda hepsi istediğim gibi olduu :Saruboceq:
Saolsunlar kayınvalidem,kayınpederim annecimm büyük bir sabır gösterdilerr kaydirigubbakcemile3 Ama hem onların beğendikleri hemde benim beğendiklerim olduu çok içime sindii inşallah evimizdede güzel durur sırnaşık şey
Bu arada bi kaç bişe aldım bugün ama yorgunum yarın eklicem bakalım..
Pek seviyorum denemez, ama rahatım.Akşamları sözlüm alıyor beni işten :asigim:
bosver canım ya bu zamanda is bulmak zor,rahatmıssın eee sozlunde gelip alıyormus dimi ama süprizzzzz
aslına bakarsan emin ol aramızda baska isinden memnun olmayanlarda vardır ama napalım ekmek parası iste yada baska bir deyisle ceyis parası iste kaydirigubbakcemile3
Rahatsan idare et canım.Bu zamanda iş bulmak kolay değil :1no2:Pek seviyorum denemez, ama rahatım.Akşamları sözlüm alıyor beni işten :asigim:
Malum oldu :roflol:
hayırlı olsun canım ya, nikah gununuzde aldıklarında. omur boyu mutluluklar canımŞeniz
darısı basımıza insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?