Eudorabeta ve offff başta olmak üzere hamide57, xzem, yesm topicteki tüm arkadaşlar ben kaçar ufaktan..Kendinize dikkat edin, bol çeyizli günler geceler canlar :lepi:
Eudorabeta ve offff başta olmak üzere hamide57, xzem, yesm topicteki tüm arkadaşlar ben kaçar ufaktan..Kendinize dikkat edin, bol çeyizli günler geceler canlar :lepi:
İnternet cafede delikafaduldendelikafadulden
Eudorabeta hayırlı olsun, hadi evlilik takvimini hazırla :jeyyar:
selammmmmmmmmm
[/SIZE][/COLOR]
Saol buketcimm a.s. Tüm heyecanları aynı gün yaşıcazz ayy heyecanlandım bak şimdii sositosositokız aynı gün evleniozz kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun cnmm:lepi:
Beta canım hayırlı uğurlu olsun halletmişsin nikah işlemlerini. Darısı başıma inşallah! Ben bugün arayamadım ya dispanseri acil işlerim çıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım. Yarın zaten kan sonuçlarını almaya gidicem yalnız başıma. Kesin bana iş çıkarcaklar. Offff yaaa
Ayyyy hepiciğiniz evlenceniz ben sona kalıverdim. Kimsecikler olmayacak ha burda balayında olursunuz hepiniz :a015: Ben de 29 haziranda evlencektim işte olmadı
Amaaaan evlilik takvimini yesinler senin. Çok az kalmış be tatlım, benimki de her gün 1 sayı eksildikçe stres oluyorum yaaa. Daha mobilya almayı bırak bakmadık bile doğru düzgün. Benim çeyiz de duruyor zaten, benim işten ayrılırken biriktirdiğim param var ama ahh şu kararsızlığım. Bu gidişle böcüğün çeyizini alcam
Oleyy sende halletmişin sonunda ne güzelll :lepi:Allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin.Ama sevdacımm iş mobilya almakla bitmiyor anacımm en zorlusu bana perde seçimi geldii bi insan 4 saatte anca perde beğenirmi kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versinn canım..Ahh ne güzel gelinlikte denemişinn ayy düşünüyorumda beni şimdiden heyecan basıyorrSelam kızlar.hafta sonu nişanlımın yanına gittim mobilyalarımızı almak için.gitmişken gelinliklere de baktık.gelinliği giyipte kabinden çıkmak ne heyecan verici birşeymiş.ankarada ki mobilya fuarını gezip mobilyalarımıza karar verdik.inşallah evimizde ki tadilat bittikten sonra alınacaklar.buarada çeyiz bölümü ikiye ayrılmış ben pek bişi anlamadım hayırdır?sizler neler yaptınız?evlenen ya da nişanlanan var mı aramızda kızlar.
Hımm tamam canım sorun değil yerimseniben Ama ben burdayken koyy noluuu:Saruboceq:sırnaşık şeyBeta canım vala kızlara da yazdım benim kardeşim evdeki laptopu şehirdışına götürdü, şuan eski pc deyim çok yavaş zaten ölcem yaaa. Bunda da foto yok o nedenle bugün ekleyemedim ama en geç ptesi eklerim. Sözüm var çünkü pashmina ve blackqueen'e. Sen de görürsün o zaman yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?