Hımm anladım oda iyiymiş canım.En azından Ssk ödenmiş.Vala ben işsizlik maaşı da alamıyorum. Nişanlımın eş durumundan burda kalması için benim çalışıyor gözükmem şart mart ayına kadar işyerim ssk mı ödedi öyle anlaştık, bundan sonrasını biz ödicez mecburen. O olmasa ben de başvurcaktım işsizliğe. Düğünden hemen sonra da işe başlıcam tekrar. Senin branşın ne, ne mezunusun? Bir de sen uzağa gelin gitmiyorsun değilmi, izmirde olcan? Amma soru sordum kaydirigubbakcemile3
Gasolinecim saol tatlımm darısı artık senin başına yerimsenibenEudorabeta, çok tebrik ederim şekercim, takvimin de nikah günün de hayırlı olsun inş.:Saruboceq:
Oleyy sende halletmişin sonunda ne güzelll :lepi:Allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin.Ama sevdacımm iş mobilya almakla bitmiyor anacımm en zorlusu bana perde seçimi geldii bi insan 4 saatte anca perde beğenirmi kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versinn canım..Ahh ne güzel gelinlikte denemişinn ayy düşünüyorumda beni şimdiden heyecan basıyorr
Çeyiz bölümü hafta başında epeybi eğlenceli oldu sormakaydirigubbakcemile3 Topik kapandı sadece resimli diye bir bölüm açıldı.ısteyen sadece oraya resim ekleyebiliyor.Yok ben hem sohbet etmek istiyorum hemde resimlerime yorum yapılsın burda yayınlayayım dersen burdan ekliyosun canım resimleri..Biraz uzun anlattım ama anlatabilmişimdir inşallah kaydirigubbakcemile3
Blackqueen tatlım ne oldu sana bugün ya, ben bişeycik anlamadım. Ne istiyolar senden?
yemek molası supermıs canım ya ama gec cıkmakta kotu tabii,degişikmiş yani
ama onemli olan senin isini sevip mutlu olman
Selam kızlar.hafta sonu nişanlımın yanına gittim mobilyalarımızı almak için.gitmişken gelinliklere de baktık.gelinliği giyipte kabinden çıkmak ne heyecan verici birşeymiş.ankarada ki mobilya fuarını gezip mobilyalarımıza karar verdik.inşallah evimizde ki tadilat bittikten sonra alınacaklar.buarada çeyiz bölümü ikiye ayrılmış ben pek bişi anlamadım hayırdır?sizler neler yaptınız?evlenen ya da nişanlanan var mı aramızda kızlar.
redlowe merhaba canım hoşgeldin
redlowe hşg.din kaydirigubbakcemile2
çok sağol bitanem.inşallah hepimiz hayırla kullanırız.perde ve halıya şimdiden bakmaya başladım canım.mobilya rengi belli olunca perde de kolay seçilir diye umut ediyorum.ön hazırlık olmadan perdecilere çıkarsam sanırım bende karar veremem.ön hazırlık yapmam lazım.sen nasıl perdeler seçtin var mı fotosu canım?perde ve halım kaldı sadece.inşallah hayırla onu da hallederiz.gelinlik konusuna gelince acayip heyecan verici birşey.hele o kabinden çıkarken çevrede bulunan tanıdık tanımadık herkesin bakması çok feci bişi.çeyiz bölümü böyle olmuş iyi olmuş ama burası daha kolay gibi.bende hafta sonu soft bowl 'un silikon kablarını ve days in colours 'ın turkuaz kahve battaniyeli nevresim takımını aldım.eklerim inşallah
Walla o zaman bende var bişi.Öff çok kararsız kalıyorum :mymeka:
Ben yatak odamın perdesini beyaz ara ara gümüş simli seçtim.Storlu istiyordum fakat pencereye yakın gardolabım olduğu için dolabı açarken çok zorlanırsın mekanızması zarar görür dedi.Salon koltuklarım krem deri.Salon perdelerim krem güpürlü yine gümüş simli beğendim.Kalınları parlak krem kumaştan üstten tek mendilli yanlarında fonları olucak.Mutfağım mavi-krem olduğu için mavili kremli turuncu simli değişik bi perde beğendim uyumlu olsun diye.Orayada stor istiyordum.Bu seferde buzdolabı engel oldu saolsun Çok üzgünüm çoook Oturma odamda rengarenk bişe olucak.Koltuklarım fuşya kumaşları kenarları krem deri yastıklarım turkuaz mavisi ve kahve tonlarında.Perdemde krem üzerinde fuşya pullar ve lilanın tonlarında şeritleri var.Fonları yine krem ile fuşya boncuklu kokoş bi perde olacak kaydirigubbakcemile3 Bitince çok merak ediyorum nasıl olacaklar perdeci süper olacak diyor ama bakalım parasıda süperr umarım iyi bişe çıkarır :mymeka:
Yaa oturma odası ve mutfağı biz yaptırıyoruz.800 TL tuttu çokmu sizce :uhm:Salon + yatak odası güneşlikleri ve fonlar dahilinde 1300 tuttu :uhm:
Çok gibi geldi bana yaa senağlama
bu arada bende aynı renklerden bende o nevresimden aldımmkaydirigubbakcemile3 ben 170 TL ye 10 taksitle aldım sen kaça aldın kuzum :uhm:
Benim branşım da Sinema-Tv canım, aynı alanda masterımı geçtiğimiz yıl tamamladım. Ama doktorayı gözüm kesmiyor şu dönemde :bbo: Ben de 2 yıla yakın yüksek lisansım devam ederken kendi alanım dışında bir yerde çalıştım idari işler sorumlusu olarak. Ben kendim ayrıldığımdan tazminatta alamadım onlar beni bırakmak istemediler, ben koşullar çoooook ağırlaştığından bayramda ayrılmak zorunda kaldımKeşke tazminatım olsaydı vala. Sende maşallah 10 parmağında 10 marifet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?