Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hımm tamam canım sorun değil yerimseniben Ama ben burdayken koyy noluuu:Saruboceq:sırnaşık şey[/QUOTE]

Tamam canım, merak etme senin olduğun zaman koyarım fotoyu. Ben senin fotonu gördüm ya söylemeyi unuttum. Ya burdan konuştuğun kişilerin fotosunu görünce çok hoş oluyor yazarken gözümde canlandırabiliyorum. Bu arada çok yakışıyorsunuz maşallah
Yarın kan sonuçlarını aldıktan sonra bende kuzenlerimle gelinlik bakıcam, en azından kafamda bi fikir oluşsun istiyorum. Herşeyim tam da bi o eksikti çünkü kaydirigubbakcemile3 En azından o son ana kalmasın

Hımm anladım oda iyiymiş canım.En azından Ssk ödenmiş.
Ben bilgisayar programcısıyım ama uzmanlık alanım web tasarım.3 sene dış ticarette satış destek sorumlusu ve şirketin web işlerinden sorumluydum.Şirket içerisinde anlaşmazlıktan ötürü işsiz kaldım Çok çalışıcaksın az para vericez dediler hep hakkımın yendiğini düşündümm öylede oldu zaten neysem hiçte üzülmedim hep onların çıkarmasını bekledim tazminatımı alayım diye naniknanik
Ayriyettende Aöf işletme 3.sınıf öğrencisiyim.İş konusunda pek sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum maşallah elimden her iş gelir kaydirigubbakcemile3 Büyük şirketlerde çalıştım.Uzağa gitmiyorum çok şükür izmirdeyim.Nişanlımında tayin sorunu yok.Oda özel bir şirkette teknik eğitim uzmanı.Ama onun işi torbalıda.Fakat servisle yarımsaatlik yolu var sıkıntı çekmiyor.Bornovada oturuyorum çamdibi bornovaya gelin gidiyorum anlıcan kaydirigubbakcemile3Senin branş nedir ?

Eudorabeta, çok tebrik ederim şekercim, takvimin de nikah günün de hayırlı olsun inş.:Saruboceq:
Gasolinecim saol tatlımm darısı artık senin başına yerimseniben

çok sağol bitanem.inşallah hepimiz hayırla kullanırız.perde ve halıya şimdiden bakmaya başladım canım.mobilya rengi belli olunca perde de kolay seçilir diye umut ediyorum.ön hazırlık olmadan perdecilere çıkarsam sanırım bende karar veremem.ön hazırlık yapmam lazım.sen nasıl perdeler seçtin var mı fotosu canım?perde ve halım kaldı sadece.inşallah hayırla onu da hallederiz.gelinlik konusuna gelince acayip heyecan verici birşey.hele o kabinden çıkarken çevrede bulunan tanıdık tanımadık herkesin bakması çok feci bişi.çeyiz bölümü böyle olmuş iyi olmuş ama burası daha kolay gibi.bende hafta sonu soft bowl 'un silikon kablarını ve days in colours 'ın turkuaz kahve battaniyeli nevresim takımını aldım.eklerim inşallah

Blackqueen tatlım ne oldu sana bugün ya, ben bişeycik anlamadım. Ne istiyolar senden?

yemek molası supermıs canım ya ama gec cıkmakta kotu tabii,degişikmiş yani
ama onemli olan senin isini sevip mutlu olman

cnm önemli bişey yok kızlar neyseki o yazsın dursun bana özelden kaydirigubbakcemile3 sulfat & offf Şeniz

hayırlı olsun güzelim ne kadardı mobilya fuarında fiyatlar :uhm:

hulka aldıklarını güle güle kullan güzelim

Benim branşım da Sinema-Tv canım, aynı alanda masterımı geçtiğimiz yıl tamamladım. Ama doktorayı gözüm kesmiyor şu dönemde :bbo: Ben de 2 yıla yakın yüksek lisansım devam ederken kendi alanım dışında bir yerde çalıştım idari işler sorumlusu olarak. Ben kendim ayrıldığımdan tazminatta alamadım onlar beni bırakmak istemediler, ben koşullar çoooook ağırlaştığından bayramda ayrılmak zorunda kaldım Keşke tazminatım olsaydı vala. Sende maşallah 10 parmağında 10 marifet

Hülka aldıklarını güle güle kullan hepsi çok güzel. Müebbet sevdam sen de en zorlu aşamalardan birini tamamlamışsın, hayırlı olsun. Umarım bir gün ben de mobilayalarıma karar verebilirim :roflol:

Walla o zaman bende var bişi.Öff çok kararsız kalıyorum :mymeka:
Ben yatak odamın perdesini beyaz ara ara gümüş simli seçtim.Storlu istiyordum fakat pencereye yakın gardolabım olduğu için dolabı açarken çok zorlanırsın mekanızması zarar görür dedi.Salon koltuklarım krem deri.Salon perdelerim krem güpürlü yine gümüş simli beğendim.Kalınları parlak krem kumaştan üstten tek mendilli yanlarında fonları olucak.Mutfağım mavi-krem olduğu için mavili kremli turuncu simli değişik bi perde beğendim uyumlu olsun diye.Orayada stor istiyordum.Bu seferde buzdolabı engel oldu saolsun Çok üzgünüm çoook Oturma odamda rengarenk bişe olucak.Koltuklarım fuşya kumaşları kenarları krem deri yastıklarım turkuaz mavisi ve kahve tonlarında.Perdemde krem üzerinde fuşya pullar ve lilanın tonlarında şeritleri var.Fonları yine krem ile fuşya boncuklu kokoş bi perde olacak kaydirigubbakcemile3 Bitince çok merak ediyorum nasıl olacaklar perdeci süper olacak diyor ama bakalım parasıda süperr umarım iyi bişe çıkarır :mymeka:
Yaa oturma odası ve mutfağı biz yaptırıyoruz.800 TL tuttu çokmu sizce :uhm:Salon + yatak odası güneşlikleri ve fonlar dahilinde 1300 tuttu :uhm:
Çok gibi geldi bana yaa senağlama
bu arada bende aynı renklerden bende o nevresimden aldımmkaydirigubbakcemile3 ben 170 TL ye 10 taksitle aldım sen kaça aldın kuzum :uhm:

cnm sadece güneşliklermi 1300 tuttu :1shok: eğer perdeyle birlikteyse normal geldi banam ama sengözlerimebaksanab

Redlowe canım hoşgeldin, sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor, arada kayboldu sanırım selamın

Canım perdelerini ne zaman görebilceğiz, özellikle kokoş perdeni merak ediyorum.Perde seçiminde sistem nasıl işler? onlar gelip ölçü alıp fikir mi veriyor? Kumaşlar sonra mı seçiliyor?

Ama seninde branşın süpermiş yerimseniben Benim lisede sınıf arkdaşlarım hem dizi oyuncusu oldu kaydirigubbakcemile3 Görünce çok tuhaf oluyorum :tomato:
Ama güzelmiş mesleğin maşallah yüksek lisansınıda yapmışın tebriklerr :lepi:
Tazminat süper bişi zaten o olmasa ben yemiştim ayvayı saolsun babama yüklenicektim hep -tatlicadiarzu-Ama ben çalışırken beyaz eşyalarımı ufak tefekleri hep almıştım zaten.Hesap yaptım benim cebimden çıkan 9000 milyar şuanda kafamçokkarıştı ve sadece 1000TL kaldı onuda babam düğüne yakın eksiklerini halledersin diyor.Saolsunlar perdelerimi ailem alıyor mutfak halımıda onlar halletti.Çalışmasaydım hayatta hiçbişeyimi alamazdımm

Hulkacım bu arada eşyalarını iyi günlerde kullan canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…