Canım benimm saolasın a.s. Bakalım inşallahh güzel olurr :Saruboceq:hayırlısı cnm vala 1000 TL deseler bile 200 fazla olsa bile seninki içine sindikden sonra birde kalite farkı var cnm mesala incikli boncuklu yaparsan 100 daha artıyor sade olsun dersen 200 daha düşüyor ben perde konusunda bittim kaydirigubbakcemile3 bi dikilsin gelsin evinin resimlerini koyarsan ben sana sölerim evttt işte bu vala değmişşş derim cnm önemli olan sen beğendinmi sorun yok zmn kaydirigubbakcemile5
Ooo elisaa hayırlısı olsun canımm :1hug: Damatın kahvesine tuz koymayı unutmaa sakınn kaydirigubbakcemile3kızlar günaydın. Hayırlı cumalar diliyorum herkese
bayadır topiki düzenli takip edemiyorum hazırlık içerisinde olduğumdan ve işyerinde çok yoğun olduğundan işler.. Kızlar yarın görücüye çıkıyorumkaydirigubbakcemile2 Sevdiceğim ailesi ile yarın bisde olucak inşallah:1rolleyes: İnşallah bir terslik çıkmadan atlatabiliriz :Saruboceq: Heyecan yok gibiydi ama sanırım bu gün heyecanlanmaya başladım ben
Börtü böcüküm oturma odası perdesi ile mutfak perdesi bize ait.(800 TL tuttu)okudumm sonunda
hulkacım aldıkların cok guzell gecelıkler ıccamasrları süper:lepi: tencere setınde cok guzel mutlu gunlerde kullan cnm
eudo(anam bu kızn nıckı nasıldı:roflol:) neysem beta bacı hayrlı olsun perdeler 1300 tl hepsını karsı taraf mı ödedı sen yatak odasını almadın mı bıde gayet ıyı fıyatmış cnm gule gule kullan
m.sevdam cnm ne guzel ya rabbım banada nasıp etsın o gelınlığı gymeyı provası bıle cok guzeldır emınım:asigim:days ın c. hayrlı olsun bende gecen yıl almıstım 185 tl bu yıl baska renk aldım 140 tl hala takstı duruyo
Salon perdesi + yatak odası perdesi nişanlıma ait.(1300 TL tuttu)
bende 170 TL ye aldım kazıklandımmı yoksaasenağlama
Walla böcüğüm senin günlükler benim yemek takımından daha şık kaydirigubbakcemile3beta bacım o gunluk anacım:dilcikar: bıde cok kokoş bı takım yapmcam özel gunler ıcın:jeyyar:hee bıde nıkah tarıhın hayrlı olsun tatlım benım dantellerı kaçırmışsın ama neysem :dilcikar:
Saol canım aldık bigün bakalımm:Saruboceq: Dantellerinide kaçırmadım bakarken maşallahh didim bi yerlerimide kaşıdım merak etme kaydirigubbakcemile3
Hepsi çok güzell maşallahın var ellerine sağlıkk.:1hug:
Evett perde muhabbeti bana aitti kaydirigubbakcemile3perde muhabetti redloveyle ilgili değil eudobetayla (umarım doğru yazdım) ilgiliydi herşeyi karıştırdım dün ben -tatlicadiarzu-
Hoşgeldinn canımm..a.s.Bence açık renk al..yerimsenibenBenim yatak odamın resimleri var onlara bakıp fikir edinebilirsin yerimsenibengünaydınlar ben yeni üye oldum bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum ama bir türlü mobilya seçimine karar veremedim kızlar yardım edermisiniz sizce yatak odasını nasıl alsam şimdiden teşekkür ederim :)
baberko canım öncelikle hoş geldinn..:1hug: Blendırınıda iyi günlerde kullan yerimseniben Şarjlı olanlardanmı bu bide ne kadara aldınn yerimseniben?ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım
öff yine göremedim senağlamaBaharcım elbisen çok güzelmiş. Tam benlik sade ve şık :1rolleyes:
Evet yaa arsima nirelerde bende göremedim hiç senağlamaYa kızlar Arsima yok kaç gündür nereerde acep işlerimi yoğunki..
Saol hayatımm tşk ederimm..a.s.Evet perdeler ve gün alımı bana aittkaydirigubbakcemile3Günadın kızlar,
Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyerek günün ilk konuşmasına başlıyorumkaydirigubbakcemile3
eudo 12 temmuz umarım senindi yanlış hatırlamıyosam yoksa sen perde mi almıştın? bak unuttum hepsini ya:çok üzgünüm: neyse gün alan ve perde ısmarlayana arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun inşallah.