Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım benimm saolasın a.s. Bakalım inşallahh güzel olurr :Saruboceq:

Ooo elisaa hayırlısı olsun canımm :1hug: Damatın kahvesine tuz koymayı unutmaa sakınn kaydirigubbakcemile3 Börtü böcüküm oturma odası perdesi ile mutfak perdesi bize ait.(800 TL tuttu)
Salon perdesi + yatak odası perdesi nişanlıma ait.(1300 TL tuttu)
bende 170 TL ye aldım kazıklandımmı yoksaasenağlama
Walla böcüğüm senin günlükler benim yemek takımından daha şık kaydirigubbakcemile3
Saol canım aldık bigün bakalımm:Saruboceq: Dantellerinide kaçırmadım bakarken maşallahh didim bi yerlerimide kaşıdım merak etme kaydirigubbakcemile3
Hepsi çok güzell maşallahın var ellerine sağlıkk.:1hug:
perde muhabetti redloveyle ilgili değil eudobetayla (umarım doğru yazdım) ilgiliydi herşeyi karıştırdım dün ben -tatlicadiarzu-
Evett perde muhabbeti bana aitti kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldinn canımm..a.s.Bence açık renk al..yerimsenibenBenim yatak odamın resimleri var onlara bakıp fikir edinebilirsin yerimseniben
ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım
baberko canım öncelikle hoş geldinn..:1hug: Blendırınıda iyi günlerde kullan yerimseniben Şarjlı olanlardanmı bu bide ne kadara aldınn yerimseniben?
Baharcım elbisen çok güzelmiş. Tam benlik sade ve şık :1rolleyes:
öff yine göremedim senağlama
Ya kızlar Arsima yok kaç gündür nereerde acep işlerimi yoğunki..
Evet yaa arsima nirelerde bende göremedim hiç senağlama
Saol hayatımm tşk ederimm..a.s.Evet perdeler ve gün alımı bana aittkaydirigubbakcemile3

hmm çok şık ama bak ne sorcam. hatta gamzede cevap verebilir. straplez rahat oluomu nikahta sorun olmazda düğünde ben hoplayıp zıplarken acaba hep onu çekiştirmek durumunda kalırmıyım? aklım karışık. bende beğendiim modeli koyayım size...

inş. canım AMİİİNNN:Saruboceq: Teşekkür ederim canım senin davetiyende çok güzela.s.
davetiye çok güzelmiş hayırlı olsun
teşekkür ederim hayatım darısı senin başına :1hug:

Kızlar Buketi bekliyorum dün fotomu eklicem die söz vermiştim şimdi gelir tekrar ekle der zaten hemen silicem gelirse ses etsin hemen ekliyim yerimseniben

Ya ben cam olanlarından almak istemiyorum ya derili yada mika gibi olnalar var onlardan alıcam sanırım cam olanlar pek bir ağır gelioo ne çekmece taşır ne ben valla zaten yemek takımları yeterince ağırr.

Bende haftada enaz bir kere uğrarım b.köyee

Ben nişanımda giydim straplez pek büyük değil benimkilerde hiç çekiştirmedim ama bakalım

canlarim ya yavas yavas bizde davetiye bakmamiz gerek sizinkileri gösterirmiziniz bide fiyatini yazarmisiniz esra... sinay...dimples mesela
yardimlarinizi bekliyorum

parpalm, üst kısmı gayet güzel ama etek kısmı daha farklı olabilir bence.
buketcim çook hoş bi model ama uzuuuun ve ince olmak gerek sanki :S

soru 1: nerden
soru 2: kac para

cüki güzel asil bende bakmaya baslicagim koza davetiyeye baktim fiyatlari ooha dedirtiriyor
demet davetiye canım netten bakabilirsin teşekkür ederim a.s.
sınay cok hoş cnm ya ı gunlerde dağıttın mı denır ne denır
anladım ben böcüğüm senin ne demek istediğini:roflol::roflol: teşekkür ederim darısı senin başına inşallahh tatlıma.s.
Buket canım geldin mi iyi hemen ekliyim sonra seninkine dönmesin her sayfada birer tane sinay hehe:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…