Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gamze helal sana ezberlemişsin modelleri hihoyyyt
ya ben bi tane model beğendim onun için mandilinin dediği gibi düşündüm uzun boylu olmak gerekir die
bbundadamı öle olur dionuz senağlama
napcem ben

fmk cnm benim davetiye komikti karikatürlü çöp adamlı falan ama koyamam çünkü artık gerek kalmadığı için silmiştim

ok saolasin herhadle hatirladim devetiyeni renkliydi
olsun yinede saol

Buket çok hoşmuşama sanki klasik bir elbise gibi üstü mi banamı öyle gelioo????

evtet cnm haklısın o yüzden etek kısmını ben değiştiirmeyi düşünüyorum daha gelinlik tarzı bişey olsun die belki taş falanda eeklerim. ya tamda buna karar vermiş değilim :uhm:

baberko canım öncelikle hoş geldinn..:1hug: Blendırınıda iyi günlerde kullan yerimseniben Şarjlı olanlardanmı bu bide ne kadara aldınn yerimseniben?

hooş buldukk kaydirigubbakcemile2 .... 100 liraya aldım cnm ama sarjlı değil kablosu var fisfisfis

sinaycım çok kibar canım hayırlısı olsunn yerimseniben
Eudo sen benim evlilikdaşımsın bilion dimee
evet yaaa Napcaz buket çok az kaldıı :uhm:
kızlar beğendiğim model bu eteği daha farklı olacak o yüzden üstünün resmini koyuyorumm

buket bu model benim beğendiğim listemde var.Pronoviasın gelinliklerine bayılıyorum.
Bende bele kadar dar ondan sonrasını fırfırlıı tüllü istiyorumm hihoyyyt
bu modellde çok zarif yerimseniben bende straplez istemiyorum rahat edemem.

Gamzecim hoşgeldin balımmm...

evttt çok az kalmış esra hayırlısı olsun senin için

Çok teşekkür ederim tatlım. Herkez için hayırlısı :Saruboceq:

Buketcim gelinlik modelin çok güzel. Açık olsaydım kesin böyle bir model düşünürdüm..

fmk canım davetiyemi koyayım 500 Adet 180 mi neydi ya hatırlayamadım :uhm: 160 ta olabilir.

kızlar biriniz koymuştu elmalı davetiye bir türlü bulamadım kimdki resmi örnek olsun diyede kaydetmemişim puff yaaa

komşu kol kısmı aynen benım nışanlık modelı kelebek dıolardı
ben gelınlıkle omuzdan dekoltesı cok olanı sevyom
arkdanda asağı kadr yanı bele kadr ıncı düğmeler olcak

napcaz walla kafam karışık :bbo: çok az kaldıı
cnm peki bu modelin altını nasıl yapabiliriz bi fikrin varmı resimle anlatırsan çok mutlu olurummm

Kızlar bu da benim beğendiğim gelinlik ama alt kısmı maalesef yok. altı da kat kat anlatabildim mi?

aa buketinkine benziyor biraz kır düğünü yapmayı düşürsen çok ideal bir gelinlik olur çiçek çicek ne güzel

mandalin sanki ilk gelinlik gamzenin gelinliğine benziyor benmi öyle hatılıyorum ama ikinsi ben çok beğendim cnm

gayet güzel 500 adet icin de 180 ytl fiyati makul dimi. ben kozanin fiaytlarini görünce bu ne dedim -tatlicadiarzu- iyi ya demek bütün güzel davetiyeler okadar pahali degimis rahatladim valla soalasin canim hayirli ugurlu olsun canim

Hayatim o modelde çok şıkmış yeni gördümm
komşu evet cnm kelebek kolmuş. ya bende straplez seviom ama benim bi tanıdığım giymişti tüm düğün boyunca çekiştirdi çok kötü bi görüntü olunca soğudum ama bence o dikenin hatasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…