Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya dün bu kargo parası benimde aklıma geldi.Ama yoktunuz yazamadım.Kızlar kargo eklenirse astarı yüzünü geçer gibime geliyor.Yine de siz bilirsiniz.

Kızlar bu da benim beğendiğim gelinlik ama alt kısmı maalesef yok. altı da kat kat anlatabildim mi?

Hayat bunun kol kısmıda süpermişş...:lepi:
napcaz walla kafam karışık :bbo: çok az kaldıı
cnm peki bu modelin altını nasıl yapabiliriz bi fikrin varmı resimle anlatırsan çok mutlu olurummm

buketcim hemen ekliyorumm şekerim bende çok hoş modeller var yerimseniben

cnmcım herşey süper gidiyor en son davet vermiştim kayınvaldem emeklerimi çok beğenmiş kocacımada çok şanslısın demiş:))

hamaret gelın bravo sana
bket cokguzeşlben sade gelınlıklere bayılıyorum hayatımsenın ekledıgnde guzel kolalrı cokdegısık

cnmcım herşey süper gidiyor en son davet vermiştim kayınvaldem emeklerimi çok beğenmiş kocacımada çok şanslısın demiş:))
ay süper ya Allah bozmasın Gamzecim, ben çok mutlu oluyorum böyle güzel anlaşan, gelinini takdir eden anneler gördüğüm zaman, inş. benimki de öyle olur.:Saruboceq:

kızlar beğendiğim model bu eteği daha farklı olacak o yüzden üstünün resmini koyuyorumm
süper :lepi::lepi:

kizlar gelinligimi sectim ve siparisini verdik sizlerdende fikir almak istiyorum tekrar ama artik cekniyorum... cünki okadar cok güzel gelinlikler var secim yapmak zor birinin etegi birinin yakasi birinin bilmem neresi güzel benim terziye gidip suarsi söyle olsun burasi böyle olsun deme sansim yok. Bu site saysesinde hayat87 arkadasimiz eklemisti aylar önce ordan gördüm ve bu olsun dedim. Buraya link veriyorum korka korka terkar yorumlarinizi bekliyorum bu gelinlgi tasarlayan modaciyla konustuk ölcülerimi verdim dikip kargo yapacaklar memlekete dügün önceside ben son provami olacagim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-seciminde-dikkat-edilmesi-gerekenler/255041-gelinligi-beyendim-yorumlarinizi-bekliyorum.html

hayatım cok guzelmış alt kısmınıda hayallerınde düşün bıseyler cıkar kesın gelınlıkcıde sana fıkır verır

gamze h geldın cnm resım cok guzel yaa:asigim:

kızlar bulusmada b.köyde olcak zaten ordan alabılırsınız vardır belkı

sinay21 ne cici kizin sen öyle masallah cok güzel bir gelin olacaksin eminim

FMK cnm cok guzel bence yaa süper yaa bende öle tul kol ıstıyorum ama onun kadr uzn deıl ama cok super cnm pekı gelınlığı gıyende sen mısın

sınayy masallah cnm ya cok guzelsın sekersın

fmk bence kolları bileklere inerken genişlemesi bana göre güzel olmamış eger uzun olmasın diyoırsan bence yakalarını kısa kollu gibi yaptır yani yanlardan v yakalı tül gibi bence o uzun kollu tül olmamış

Sinay ilk resimde çok çok küçücük duruon yaş olarak...İkinci resimde sanki sen değilmişsin gibi..
Maşallah prenses a.s.

sinayyyy sarı saçtan vazgeçme sakınnnnn
evet canım kendi saç rengimde sarı zaten üzerine röfle yaptırcam düğünde profilimde çocukluk saçlarıma bakarsan görürsün a.s.
Oooyyy topiğimizde bir çıtır daha varmış maşallah tatlımmmm çok güzelsin
canım benim tşk ederim senin gözlerin kadar değilimdir herhal yerimseniben
Sinayy annem sen ne tatlısın ölee bebek gibi. zayıf şey kıskandım seni :dilcikar:
nie kıs görende seni şişman sancek sende maşşallah taş gibi hatunsun valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…