bakırköydeyim ben .biri daha demişti bakırköyde oturuyorum hatırlayamadım yavvvv...
canım azelya samsunda değil mi,isterseniz yerinide tarif ederim size ,yada buluşur beraber gideriz...
şimdi oraya bir ton kargo parası ödemeyin.
ben burdan kargolasam bile size o kadar tutmaz değil mi.
yani hani gelemediğinizi düşünelim.
Hayat bunun kol kısmıda süpermişş...:lepi:
napcaz walla kafam karışık :bbo: çok az kaldıı
cnm peki bu modelin altını nasıl yapabiliriz bi fikrin varmı resimle anlatırsan çok mutlu olurummm
ben en çok bu resmimi seviyorum
cnmcım herşey süper gidiyor en son davet vermiştim kayınvaldem emeklerimi çok beğenmiş kocacımada çok şanslısın demiş:))
ay süper ya Allah bozmasın Gamzecim, ben çok mutlu oluyorum böyle güzel anlaşan, gelinini takdir eden anneler gördüğüm zaman, inş. benimki de öyle olur.:Saruboceq:cnmcım herşey süper gidiyor en son davet vermiştim kayınvaldem emeklerimi çok beğenmiş kocacımada çok şanslısın demiş:))
süper :lepi::lepi:kızlar beğendiğim model bu eteği daha farklı olacak o yüzden üstünün resmini koyuyorumm
tşk ederim Gamzecim :1hug:sinay davetiye süpermiş bu arada
sinay ekle annem
kizlar gelinligimi sectim ve siparisini verdik sizlerdende fikir almak istiyorum tekrar ama artik cekniyorum... cünki okadar cok güzel gelinlikler var secim yapmak zor birinin etegi birinin yakasi birinin bilmem neresi güzel benim terziye gidip suarsi söyle olsun burasi böyle olsun deme sansim yok. Bu site saysesinde hayat87 arkadasimiz eklemisti aylar önce ordan gördüm ve bu olsun dedim. Buraya link veriyorum korka korka terkar yorumlarinizi bekliyorum bu gelinlgi tasarlayan modaciyla konustuk ölcülerimi verdim dikip kargo yapacaklar memlekete dügün önceside ben son provami olacagim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-seciminde-dikkat-edilmesi-gerekenler/255041-gelinligi-beyendim-yorumlarinizi-bekliyorum.html
evet canım kendi saç rengimde sarı zaten üzerine röfle yaptırcam düğünde profilimde çocukluk saçlarıma bakarsan görürsün a.s.sinayyyy sarı saçtan vazgeçme sakınnnnn
canım benim tşk ederim senin gözlerin kadar değilimdir herhal yerimsenibenOooyyy topiğimizde bir çıtır daha varmış maşallah tatlımmmm çok güzelsin
nie kıs görende seni şişman sancek sende maşşallah taş gibi hatunsunSinayy annem sen ne tatlısın ölee bebek gibi. zayıf şey kıskandım seni :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?