Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Model 1
Bu modelin alt kısmı gibi istiyorum ben yerimseniben ama üstünüde beğenmiyor değilim kaydirigubbakcemile3

buket bu arada gördümm senii ne ka tatlı şeker bi kızmışın sen yafss :jeyyar: maşallah

FMK cnm cok guzel bence yaa süper yaa bende öle tul kol ıstıyorum ama onun kadr uzn deıl ama cok super cnm pekı gelınlığı gıyende sen mısın

sınayy masallah cnm ya cok guzelsın sekersın

hayir gelinligi giyen ben degilim ayser firidiin modeli beni profilme görebilirsin

saol canim ya güzel yorumun icin

çok güzelmişş hihoyyyt ama alttakinin ön tarafındaki yakayı beğenmedim sadece ama çok şık bir gelinlik

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmişş hihoyyyt ama alttakinin ön tarafındaki yakayı beğenmedim sadece ama çok şık bir gelinlik

oo bolerosu canım onu bende beğenmedim zati ama yelek gibi yapmışlar onu isteyen giymeyede bilir..yerimseniben

işte ben böyle bişe yaptırıcam ama benim üst kısmı biraz daha farklı olacak

kayik yaka gibi diyorsun herhalde ok bu fikrini degerlenirecegim saol canim

kayik yaka olunca uzun kol olurmu diyorsun
yada tamamen kolu kisa mi olsun diyorsun sölye dirseklere kadar gibi?

Model 2
Bunun duvağını ve üst kısmını çok beğeniyorum.Duvağımı bu şekilde isitiyorumm..
İnşallah böyle olacak.Yada bunun kenarları dantelli olsa nasıl olur..? :uhm:
Rahibe duvakmı ne diyorlar ona..

nie kıs görende seni şişman sancek sende maşşallah taş gibi hatunsun valla :roflol:

a.s. cnm kilo aldım bu aralar acil diete başlamam lazım 3 haftadır spora gidiom zaten tık yok

Model 1
buket bu arada gördümm senii ne ka tatlı şeker bi kızmışın sen yafss :jeyyar: maşallah

cnm modeller için çok saol üsttede dekolte olunca pek hoş oluo anam :jeyyar:
tabi gelde giy giyebiliosan
dün 10 kez ekledim resimi böcük rüyasında görmüştür beni.neysem sende görmüşsün bari. :1hug: sağol cnm benimm a.s.

kayik yaka gibi diyorsun herhalde ok bu fikrini degerlenirecegim saol canim

kayik yaka olunca uzun kol olurmu diyorsun
yada tamamen kolu kisa mi olsun diyorsun sölye dirseklere kadar gibi?

cnm sana model arıyorum ama bir türlü bulamadım o tül olsun ama kolsuz düşün yani diserğe kadar falan değil hani omzumuzun yarısna kadar gelen tül ben şimdi resmi kesicem tabi kolları olmucak sen öle fkir çıkar nasıl kısa dediğimi umarım becerebilirim

kızlar işte abant rüya gibiydiii

ayy ne güzelll karr heryerr.İzmirli biri olarak karı hayatımda 2 kere gördüm desem inanırmısınız kaydirigubbakcemile3 hiç bu kadarını birarada görmedim fisfisfis

Bu arada sinayyy canımm o güzellikk senmiydinn kaydirigubbakcemile3 bende buket sandımm :dilcikar: Buket sana söylediklerimi geri alıyorumm lülülülülülü

eudo 2. gelinliğin üstüne bayıldım cnm ya
evet rahibe duvak denilio ama bence o türbanlı gelinliklerde çok hoş duruo

Dimples ben sana demiştim şansınıza kar yağarsa çok güzel olur orası diyee ki yağmışşş sositososito

Fmk cnm bak istemediğim bölümü siyah yaptım evt senin dediğin gibi kayık oluyor gibi biraz acemi işi oldu ama umarım anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…