FMK cnm cok guzel bence yaa süper yaa bende öle tul kol ıstıyorum ama onun kadr uzn deıl ama cok super cnm pekı gelınlığı gıyende sen mısın
sınayymasallah cnm ya cok guzelsın sekersın
sinayyyyyyyyyyy sen kaç yaşındasın yaaa:1shok:
du tahminde bulunayım 15 yada 16 mı? ayy çıtırrr:1hug:
kizlar gelinligimi sectim ve siparisini verdik sizlerdende fikir almak istiyorum tekrar ama artik cekniyorum... cünki okadar cok güzel gelinlikler var secim yapmak zor birinin etegi birinin yakasi birinin bilmem neresi güzel benim terziye gidip suarsi söyle olsun burasi böyle olsun deme sansim yok. Bu site saysesinde hayat87 arkadasimiz eklemisti aylar önce ordan gördüm ve bu olsun dedim. Buraya link veriyorum korka korka terkar yorumlarinizi bekliyorum bu gelinlgi tasarlayan modaciyla konustuk ölcülerimi verdim dikip kargo yapacaklar memlekete dügün önceside ben son provami olacagim
cnm bılıyorum bende bunu yptırcaktım vazgecttım nettenbuldum karsıda biyer900 demıstı umarım cok para vermedınnn
çok güzelmişş hihoyyyt ama alttakinin ön tarafındaki yakayı beğenmedim sadece ama çok şık bir gelinlik
fmk bence kolları bileklere inerken genişlemesi bana göre güzel olmamış eger uzun olmasın diyoırsan bence yakalarını kısa kollu gibi yaptır yani yanlardan v yakalı tül gibi bence o uzun kollu tül olmamış
nie kıs görende seni şişman sancek sende maşşallah taş gibi hatunsunvalla :roflol:
Model 1
buket bu arada gördümm senii ne ka tatlı şeker bi kızmışın sen yafss :jeyyar: maşallah
kayik yaka gibi diyorsun herhalde ok bu fikrini degerlenirecegim saol canim
kayik yaka olunca uzun kol olurmu diyorsun
yada tamamen kolu kisa mi olsun diyorsun sölye dirseklere kadar gibi?
kızlar işte abant rüya gibiydiii
Bu arada sinayyy canımm o güzellikk senmiydinn kaydirigubbakcemile3 bende buket sandımm :dilcikar: Buket sana söylediklerimi geri alıyorumm lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?