Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eudo alttakının ust kısmı tuhaf yaa beğenmedım ddesem ama dığernın ustu altı guzelmış

black gene mı anacım masallah ben nekadr akıllıyım

eudo gelinliğin üstü gamzeninkine benziyor demi
Evet gamzenin gelinliğide benim çok hoşuma gitti sade ve şık.
Ama ben üst kısmını biraz daha hareketli istiyorum.Taşlı falan olsun.Bide ben straplez giyemem rahat edemem üstüne bolero yada senin eklediğin gibi kol diktirmek istiyorum sengözlerimebaksanab
eudo 2. gelinliğin üstüne bayıldım cnm ya
evet rahibe duvak denilio ama bence o türbanlı gelinliklerde çok hoş duruo

evet canım ön kısmı duvağı çok hoşuma gitti yerimseniben

ya fmk bana kızma ama bu gelinlik hiç güzel değil. gelinlikten çok perdeye benziyor. daha sade ama çarpıcı modellere yönelsene canım. zaten gelin başı, duvağı, gelin makyajı, gelin el çiçeği zaten herşey abartı. bi de böyle bi gelinlik valla göz yorarsın arkadaşım

Model 3
ben üst kısmını hep böyle istiyordum.işlemesi falan sade ve kibar.Fakat bolero temmuz sıcağında beni çok yakarr...
Kol kısmında başka modeller arayış içersindeyimm :çok üzgünüm:

mrb kızlar, dün aşkım için damat katı aldığımı ve fotoları ekliycemi söylemiştim
bi bakın bakalım eksik varmı :)

mrb kızlar, dün aşkım için damat katı aldığımı ve fotoları ekliycemi söylemiştim
bi bakın bakalım eksik varmı :)

fmk kafan karıscak ama gelınlıkte yarım kol bence guzel degıl ya uzun ya sıfır yada kayık olsun benm fıkrım birde deıdıgm gıbı bugelınlık ıcın ben 900 tl sormustum fıyatı

eudopete bölemyıdı son ekledıgın 3.cok guzel ben sahsen buna benzer gormsutum sade kabarık degıl
ama uzunduvaklı -KUYRUKLU cokhoş

Son düzenleyen: Moderatör:
nedemek geri alıom banane dedin bikere hayatta geri vermem :dilcikar: :roflol:
gamze ne romantikk :asigim:
Canım benim şaka yaptımm yafs yorumlara göre sen afetmişinn haa göremedim amaa :jeyyar:
eudo alttakının ust kısmı tuhaf yaa beğenmedım ddesem ama dığernın ustu altı guzelmış

black gene mı anacım masallah ben nekadr akıllıyım
Böcüğümm daha gelinlik alaana kadar kaç kere benim fikrim değişirr kaydirigubbakcemile3
Gelinlikçime Allah şimdiden sabırlar versinn :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 Pronoviasın ve Vera Wang ın modellerine bayılıyorum.:asigim:

gülçin damat katı ne demek?

tatlım damat katı burda böyle deniyo orda nasıl bilmiyorum nişandan sonra düğüne kadar aolan arada bi zamanda
gelin ve damat katı hazırlanır
büyük bi valizle erker evine veya kız evine götürülür.
içinde iççamaşırı, gecelik, yazlık-kışlık pijamalar, çorap
kıyafetler gömler, parfüm, kozmetik ürünleri
kızlar için makyaj seti, erkekler içir traş seti falan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…