Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eudobeta bence 1. model süper en çok onu beğendim ben
O zaten favorimm canımm :lepi:
eudopete bölemyıdı son ekledıgın 3.cok guzel ben sahsen buna benzer gormsutum sade kabarık degıl
ama uzunduvaklı cokhoş
Evet canım bunun üst kısmı çok hoşuma gidiyor.Ama temmuzda yanmazmıyım boleroyu giyince ama çıkarıncada ben rahat edemem hem nişanlımda strapleze kızar :tomato:

hee biz şöyle yapmıştık. onlar bana nişan günü bohça geçirmişti. bi de nişandan 2 hafta sonra damat tarafına 1 tepsi baklava eşliğinde bohçamızı götürmüştük. anladım bizde bohça deniiiy canım:)

damat bohcası demekmiş ama ne çok şey almışsın cnm yani bana öle geldi diğer topikde de görmüştüm seni ordada çok aldığın eşyalar var hayırlı olsun gulcnn

slm kızlar bırsuru sey yazmıssın ama okuyamadım, işlerimi halledemedim.
sabah işe gelir gelmez yazmıstım bugun nedense içim sıkılıyor diye; nisanlımla cok guzel kavga ettik cok sinirlerim bozuldu; okadar sınır oldumkı is yerinde oturup agladım bide senağlama

fmk kafan karıscak ama gelınlıkte yarım kol bence guzel degıl ya uzun ya sıfır yada kayık olsun benm fıkrım birde deıdıgm gıbı bugelınlık ıcın ben 900 tl sormustum fıyatı

nereye sormustun canim ?

o zaten favorimm canımm :lepi:

Evet canım bunun üst kısmı çok hoşuma gidiyor.ama temmuzda yanmazmıyım boleroyu giyince ama çıkarıncada ben rahat edemem hem nişanlımda strapleze kızar :tomato:

hmm yanmazsın ya bence bolresıo hos sıradand egılyanınca cıkartırsınn hem

kızlar hepinizi çok özledim
işlerim çok yoğun gelemiyorum öpüyorum sizi

beni unutmayın

offf cnmmm üzme kendini barışırsınız hadi bi çağrı yap ona o da seni çaldırsın bölece aklımdasın halen demişsiniz olur havalardan için sıkılmıştır bugün hava berbatt yaa

Ayyy üzümeyin birbirinizi yaa allah bilir ufacık bişeydir....

kızlar hepinizi çok özledim
işlerim çok yoğun gelemiyorum öpüyorum sizi

Hadi sen bak işlerine bakalımm

GULCNN NE ÇOK ŞEY ALMIŞSINIZ CANIM ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAK NASİP ETSİNN

Bunlarda çeşitli modeller
Fikir olsun kızlar size yerimseniben Özellikle Buketcim senin için ekledim :1hug:

Bak Hayatım senin eklediğin modellin bi benzeri Gamze Özçeliğin gelinliği.

Buda kabarık sevenler için

Fmk canım bak buda sana fikir olurr belkii

offfcum üzülme galiba herkes nişanlısıyla tartışma yaşıyor. çünkü bu günler son bekar çırpınışlarımızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…