O zaten favorimm canımm :lepi:eudobeta bence 1. model süper en çok onu beğendim ben
Evet canım bunun üst kısmı çok hoşuma gidiyor.Ama temmuzda yanmazmıyım boleroyu giyince ama çıkarıncada ben rahat edemem hem nişanlımda strapleze kızar :tomato:eudopete bölemyıdı son ekledıgın 3.cok guzel ben sahsen buna benzer gormsutum sade kabarık degıl
ama uzunduvaklı cokhoş
damat bohçası için mi aldın
anlamadı biz :uhm:
damat katı ne bohcamı yanı
fmk kafan karıscak ama gelınlıkte yarım kol bence guzel degıl ya uzun ya sıfır yada kayık olsun benm fıkrım birde deıdıgm gıbı bugelınlık ıcın ben 900 tl sormustum fıyatı
o zaten favorimm canımm :lepi:
Evet canım bunun üst kısmı çok hoşuma gidiyor.ama temmuzda yanmazmıyım boleroyu giyince ama çıkarıncada ben rahat edemem hem nişanlımda strapleze kızar :tomato:
slm kızlar bırsuru sey yazmıssın ama okuyamadım, işlerimi halledemedim.
sabah işe gelir gelmez yazmıstım bugun nedense içim sıkılıyor diye; nisanlımla cok guzel kavga ettik cok sinirlerim bozuldu; okadar sınır oldumkı is yerinde oturup agladım bide senağlama
nereye sormustun canim ?
slm kızlar bırsuru sey yazmıssın ama okuyamadım, işlerimi halledemedim.
sabah işe gelir gelmez yazmıstım bugun nedense içim sıkılıyor diye; nisanlımla cok guzel kavga ettik cok sinirlerim bozuldu; okadar sınır oldumkı is yerinde oturup agladım bide senağlama
kızlar hepinizi çok özledim
işlerim çok yoğun gelemiyorum öpüyorum sizi
Hadi sen bak işlerine bakalımm
GULCNN NE ÇOK ŞEY ALMIŞSINIZ CANIM ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAK NASİP ETSİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?