Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

FMK demek istediğim böleydi hani syahla boyamıştım ya yakasını bu tarz demek istedim güzelim euodabeta saol cnm bana yardımcı oldun

kayik yaka olan güzel bende ayse firidinin diyer modellerine bakiyordum suan. olmasa gerdim su modelin yakasi olsun diye kayk yaka olur. Yardimlarin icin saol canim

nereye sormustun canim ?

kulanilmis kiralama fiyati

0 dikim ve satin almada fiyat cok daha farkli oluyor denildi bize verilen indirimli fiyat 1750 normal fiyati 2500 dedi .

Sen kendisiyle konusmusmuydun ay catlicam simdi

CNM CATLAMA BEN SIMDI HEMEN ARAYIP SORUYORUM TEKRAR
MODELIDE LINKI VEREYIM
Ayşe Firidin Modaevi | Haute Couture || Model - EBRU || Gelinlik, Nişanlık, Abiye
BU DEGILMI KIRALIK 900 DEDI SATILIK IKI KATI AMA DEDI MART SONUNA KADAR SATILIKLARDA %30 INDIRIM VARMIS 1260 OLUYOR CNM BANA PAHALI GIBI GELDI SENIN FIYAT

FMK demek istediğim böleydi hani syahla boyamıştım ya yakasını bu tarz demek istedim güzelim euodabeta saol cnm bana yardımcı oldun

ok bu da ayse firidin model "füsün" ozaman benim size gösterdigim gelinlik ve böyle bir yaka ozaman güzel olurmu kizlar kafam karisiyor :uhm:

Aşkolsun canım ya sabahtan beri Toprağım yok nerelerde diye merak ediyorum.Yazdım hatta topiğe.. Hoşgeldinnnnn canım:1hug:

[
Hoşgeldiiinn hihoyyythihoyyyt

Bu arada burcu koltuk takımını siyah almışsın dimi? Ya ben de siyah köşe koltuk alcam ama siyahı çok kullanışsız dediler, toz gösterirmi ki?

canım hoşbuldukŞeniz
ben salonu krem kahve oturma odamada 2 adet syah kanepe aldım canım yerimseniben
slında oturma odası yapmayı da düşünmüyduk ama bizim aileler başka şehirde olduğundan yatacak yere ihtiyaç vardı mecbur oturma odası yaptık. belkide orda oturmayızda bilmiyorum yani. beyaz ne kadar kullanışsızsa siyah da o kadar kullanışsızdır kanımca. kir belli etmez ama tozu belli ederyerimseniben
bir süre sonra koltuk şalı falanda kullanablirim dekor amaçlıda değişiklik olur....

pashminam haricinde kimse beni farketmedi senağlama

arada kaynamış arsimacım hşg.in hihoyyyt

kızlar koç burcu olanlar yarından itibaren boynuna pembe kuvars taşlı kolye takarlarsa evlilik olucakmış evlenmeye yeni bir aşka adım atacakmış şimdi tvde bir astorolog dedi ahh yarında doğum günüm aşkım var ama borç yüzünden evlilik yok hafta sonu alimde belki borçumuz biter :roflol: evleniriz

burcu kekin tadı nasıldı, güzel miydi hoş muydu:)) hoşgeldin bu arada
tadıııı enfestiiiiiiiiiiiiiiiii cokacimcoookbizimkiler parmaklarınıda yedi:roflol:
hoşgeldin burciş kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canımmŞeniz
Hoşgeldin burcummmmmm Şeniz
hoşbuldum esrammŞeniz

canikom hoşgedlinnnŞeniz
kadın doğumcuyamı gittin yoksa başladın mı hapa emrak ettim yerimseniben
paylaş bizimle deneyimlerini :lepi:

Rica ederim canım ne demek yerimseniben

kayik yaka olan güzel bende ayse firidinin diyer modellerine bakiyordum suan. olmasa gerdim su modelin yakasi olsun diye kayk yaka olur. Yardimlarin icin saol canim
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :1hug:
Ahh arsimam bende sordum amaa nerdesinn sen :mymeka:

Sağol tatlım..Teyzemlerde toz gösterir diyorlar, ama kafamdaki salonun hayalinden vazgeçemiyorum :jeyyar: siyah-kırmızı-beyaz takıntım var -tatlicadiarzu-

Arsima hoşgeldin canım :teytey:

kızlar ben geldim...
burcuuu hoşgeldinn :1hug:
Gelinliklerime yorum bekliyorumm yerimseniben Özellikle ilk eklediğime
bu arada o pasta ne öylee yaa çok lezzetli görünüyordu cokacimcoook Tarifini aldım bende saol canımm a.s.
aa eudo hakkaten kolları aynı sanki
Evet bende çok benzettim ama hayat kız fenada durmuyorr hanii dimi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…