kızlar ben geldim...
kızlar ben geldim...
nereye sormustun canim ?
kulanilmis kiralama fiyati
0 dikim ve satin almada fiyat cok daha farkli oluyor denildi bize verilen indirimli fiyat 1750 normal fiyati 2500 dedi .
Sen kendisiyle konusmusmuydun ay catlicam simdi
Hoşgeldiiinn hihoyyythihoyyyt
Bu arada burcu koltuk takımını siyah almışsın dimi? Ya ben de siyah köşe koltuk alcam ama siyahı çok kullanışsız dediler, toz gösterirmi ki?
pashminam haricinde kimse beni farketmedi senağlama
CNM CATLAMA BEN SIMDI HEMEN ARAYIP SORUYORUM TEKRAR
MODELIDE LINKI VEREYIM
Ayşe Firidin Modaevi | Haute Couture || Model - EBRU || Gelinlik, Nişanlık, Abiye
BU DEGILMI KIRALIK 900 DEDI SATILIK IKI KATI AMA DEDI MART SONUNA KADAR SATILIKLARDA %30 INDIRIM VARMIS 1260 OLUYOR CNM BANA PAHALI GIBI GELDI SENIN FIYAT
tadıııı enfestiiiiiiiiiiiiiiiii cokacimcoookbizimkiler parmaklarınıda yedi:roflol:burcu kekin tadı nasıldı, güzel miydi hoş muydu:)) hoşgeldin bu arada
hoşbulduk canımmŞenizhoşgeldin burciş kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum esrammŞenizHoşgeldin burcummmmmm Şeniz
pashminam haricinde kimse beni farketmedi senağlama
Rica ederim canım ne demek yerimsenibenFMK demek istediğim böleydi hani syahla boyamıştım ya yakasını bu tarz demek istedim güzelim euodabeta saol cnm bana yardımcı oldun
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :1hug:kayik yaka olan güzel bende ayse firidinin diyer modellerine bakiyordum suan. olmasa gerdim su modelin yakasi olsun diye kayk yaka olur. Yardimlarin icin saol canim
Ahh arsimam bende sordum amaapashminam haricinde kimse beni farketmedi senağlama
[
canım hoşbuldukŞeniz
ben salonu krem kahve oturma odamada 2 adet syah kanepe aldım canım yerimseniben
slında oturma odası yapmayı da düşünmüyduk ama bizim aileler başka şehirde olduğundan yatacak yere ihtiyaç vardı mecbur oturma odası yaptık. belkide orda oturmayızda bilmiyorum yani. beyaz ne kadar kullanışsızsa siyah da o kadar kullanışsızdır kanımca. kir belli etmez ama tozu belli ederyerimseniben
bir süre sonra koltuk şalı falanda kullanablirim dekor amaçlıda değişiklik olur....
kızlar ben geldim...
burcuuu hoşgeldinn :1hug:kızlar ben geldim...
Evet bende çok benzettim ama hayat kız fenada durmuyorr hanii dimi :jeyyar:aa eudo hakkaten kolları aynı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?