Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hoşgeldin canımmcımm kek güzeldir umarım yaa
pasta varya süper bir şeydi yaaaa yarısıda dolapta akşamı bekliyorrr :jeyyar:

canım şöyle bir göz gezdirdim bir sürü gelinlik eklenmiş kafam karıştı en iyisi dedim kimsenin gönlü kalmasın kimseye yorum yapmadım :roflol:
ama sayfasını söyllersen bakabilirim kuzucum..Şeniz

fotolarıma yaptığınız yorumlardan dolayı hepinize teşekkür ederim kızlar yemeğe gitmiştim kusura bakmayın tek tek teşekkür edemedim :1hug:

Canımm 1828 sayfada yerimseniben Pasta dolaptamı bekliyor aboww bizde olsa o sabaha kalmazdı kaydirigubbakcemile3

fotolarıma yaptığınız yorumlardan dolayı hepinize teşekkür ederim kızlar yemeğe gitmiştim kusura bakmayın tek tek teşekkür edemedim :1hug:

ama ben göremedim :çok üzgünüm:
tekrar eklesene be hemşo
hadi be nolar nolar

ama biraz sonra ekle ben mama yeyip gelcem Şeniz

burciş afiyet olsun benim beğendiğime bakıp yorum yapar mısın şekerim?

ya ben bi de şeyi merak ediyorum. düğün de size takılacaklar belli mi? belliyse ne takılcak. yoksa onu başka bi yerde mi konuşalım?

bence bu kol guzel ama kısa kol yaanı tam kısa tısort gıbı hos degıl

peki ben sifir kol giymiyorum. biraz olsun kolu olmali
söyle firseg üstünde kadar olsa nasil olur

baska bir önerin var mi tatlim

cnm bence sana kayık olur hani göstermiştim o tarzda illa onun gibi değilde ona benzer bence tam sana hitap istediklerine göre kaydirigubbakcemile2

canım demin sayfaları gezerken dedim ya bir sürü gelinlik vardı hanginiz ne eklemişti bilmiyorum ondan yprum yapamam demiştim ya içlerinde sadece bu ilgili çekmişti canım yerimseniben yani biliyorsun ben değişik şeyleri seviyorum o yüzden bu farklı olduğundan ilgimi çeken bu olmuştu. ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı arkadaşlar o yüzden bakmayız siz bana:roflol:

cnm bence sana kayık olur hani göstermiştim o tarzda illa onun gibi değilde ona benzer bence tam sana hitap istediklerine göre kaydirigubbakcemile2

canim o senin önerdigin kayik yaka yi begendim modaciya söylicem o yaka olsun diye

kolarida dar dirsek boyunda olsa nasil olur

cnm şimdi topiğe baktımda hani yanlış anlama bu şişman gelin ama bunun üst kısmı nasıl peki dar halini düşün kol ve yaka konusunda ekliyorum

tatlım ben bunlardan birinci ve ikinciği beğendim birinci benim tarzım değil kabarık gelinlik sevmediğimden ama kızın üstünde cici durmuş. prenses havası vermişler sevimli...
ikincisi benim tarzım gamze özçeliğin üstündeki çünkü kabarık değil. gerçi altı kat kat da istemiyorum ben ama genel anlamda farklı olduğundan beni çekiyor kuzucuğum Şeniz
diğerleri tarzım değil malesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…