[ımg]http://img158.imageshack.us/img158/4800/user100083pic2727012310.jpg[/ımg]
fmk demek istediğim böleydi hani syahla boyamıştım ya yakasını bu tarz demek istedim güzelim euodabeta saol cnm bana yardımcı oldun
pasta varya süper bir şeydi yaaaa yarısıda dolapta akşamı bekliyorrr :jeyyar:Hoşgeldin canımmcımm kek güzeldir umarım yaa
burcuuu hoşgeldinn :1hug:
Gelinliklerime yorum bekliyorumm yerimseniben Özellikle ilk eklediğime
bu arada o pasta ne öylee yaa çok lezzetli görünüyordu cokacimcoook Tarifini aldım bende saol canımm a.s.
Evet bende çok benzettim ama hayat kız fenada durmuyorr hanii dimi :jeyyar:
kızlar ben geldim...
pashminam haricinde kimse beni farketmedi senağlama
Canımm 1828 sayfada yerimseniben Pasta dolaptamı bekliyor aboww bizde olsa o sabaha kalmazdı kaydirigubbakcemile3pasta varya süper bir şeydi yaaaa yarısıda dolapta akşamı bekliyorrr :jeyyar:
canım şöyle bir göz gezdirdim bir sürü gelinlik eklenmiş kafam karıştı en iyisi dedim kimsenin gönlü kalmasın kimseye yorum yapmadım :roflol:
ama sayfasını söyllersen bakabilirim kuzucum..Şeniz
fotolarıma yaptığınız yorumlardan dolayı hepinize teşekkür ederim kızlar yemeğe gitmiştim kusura bakmayın tek tek teşekkür edemedim :1hug:
bence bu kol guzel ama kısa kol yaanı tam kısa tısort gıbı hos degıl
peki ben sifir kol giymiyorum. biraz olsun kolu olmali
söyle firseg üstünde kadar olsa nasil olur
baska bir önerin var mi tatlim
ama ben göremedim :çok üzgünüm:
tekrar eklesene be hemşo
hadi be nolar nolar
ama biraz sonra ekle ben mama yeyip gelcem Şeniz
cnm bence sana kayık olur hani göstermiştim o tarzda illa onun gibi değilde ona benzer bence tam sana hitap istediklerine göre kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun burciş bize yokmu kaydirigubbakcemile2
Canımm 1828 sayfada yerimseniben Pasta dolaptamı bekliyor aboww bizde olsa o sabaha kalmazdı kaydirigubbakcemile3
peki ben sifir kol giymiyorum. biraz olsun kolu olmali
söyle firseg üstünde kadar olsa nasil olur
baska bir önerin var mi tatlim
gel annem sanada yapayım zeytin ezmeli domatesli aydonozlu mayonezli bir sandeviç cokacimcoook
öffff be burcişş karnım acıkdı cokacimcoook şimdi mercimek çorbası yapcem bende ev hasta kaynıyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?