Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
p_nr, A_eda, baberko, BaŞıYaZMaLıKıZ, bktbb+, blackqueen, blks, burcuözge+, croiselle, elisaa, eminebora, esra_karadeniz+, Eudorabeta, Gasoline, ikraaa, kararsız, laydbird, lepi, menemenli, razilug85, sinay21, _HaYaTiM_+

cikmaliyim simdilik... benim gelinlik kararim Ayse Firidin den Ebru modeli yakasi da füsün olacak kolarida yetim kol dedikleri dirsekte biten dar sekilde.
Insallah _Haytim_ arkadsim dedigi gibi perde görüntüsünden cikar

yemeğe gıttımde noldu sankım yaaklava: ıyykk hıc sevmıyom yaa bu adamın yemeklerını off ne etcem normalde erkeklerden yemek beklemek hata ama benımkısı cok ıyı yapardı amanın yaa bıktım hee

bıde yarn mesaı var cok gerıldım sımdık dersınızkı ıs olsunda dıe ama öle deıl mesaı almıyok calıs babam calıs kesmeye gelınce bıgunu kesıyler mesaı gelınce ıdarı kadroyuz ben oynamıyom nan

ayh bende şimdi topiğe bakarken pembeli krem renkli gelinlik beğendim ama olmaz heralde bu arada offf nerdesin sen merak ettim seni ya ((

canım onlar değildii senağlama onları arkadaşlara fikir olsun diye koydumm.
benim istediğim buu

aman böcüğüm ne yapcen hayat işte

ben böle hayatın........

sımdık hepınız gtcek ben kalcam ya bugunlerde gececek sonra bana yardımcı olcaksınız ne şanslıyım ben ya:1rolleyes:

canım onlar değildii senağlama onları arkadaşlara fikir olsun diye koydumm.
benim istediğim buu

oyyy canım kıyamam ağlama onlara yaparı yorum kuzucuğummm:teselli:Şeniz

anım o üstündeki şey değişik durmuş.
ama altı öyle tavuz kuşu gibi ben sevmiyorum.
bak ben geliklere bakarken aynenn şu mantıkla bakyorum hayatım...
diyorum ki: şimcik fotocu bir fotomuzu büyütecek duvara asıcaz. ama aradan 3 sene geçince o fotoyu indirmek gelecek içimizden neden? Çünkü çok demode gelecek gözümüze sırnaşık şey ki şurrda yeni evlenmiş arkadaşlarımınkilere bakıyorum kısa sürede nasılda garip görünmeye başladılar gözüme. teyzelerimizi annelerimizi düşün :roflol:
o mantıkla modası geçmeyecek çok fazla günün trendne kapılmadan seneler sonrada baktığımda ne kdar sade ve şıkmışım diyeceğim modelleri tercih ediyorum ben. benimki öyle olacak balım. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. bu altı böyle kul tüyü gib olanlar bu sene var ama seneye olacak mı? haa dersen ki bu benim için önemli değil o zaman sorun değil. benim için önemli. ve bana gösterdiğiniz tüm resimlerde de buna göre değerlendiriyorum. yerimseniben ayrıca straplez gelinlikleri çok fazla tercih etmem ben neden? göğüslerim büyük bir gelinin sağmal inek gibi göğüslerini ortaya atması şık görünmüyor gözüme:roflol: ben gelinde sırt dekoltesini daha asil buluyorum nedense.yerimseniben ki gene kendimde de öyle yapıcam. ayy amma tiyo verdm gene kendikim hakkında hee:1ninca: canım umarım yardımcı olmuştur açıklamam balımmŞeniz

ben böle hayatın........

sımdık hepınız gtcek ben kalcam ya bugunlerde gececek sonra bana yardımcı olcaksınız ne şanslıyım ben ya:1rolleyes:

Öf böcük bu haftasonuda uyuyamadım 4. haftasonu olcak benimde measi yapmıom ama bazı şeyler için erkenden kalkıyom neyazıkki, yarın t.dağına gidicem erken kalkcam ee pazarda oy kullancaz bizimkiler kurtlu durmazlar erkenden gidip halledelim derler.

Bir saat uykuya hasretim valla yaa

parpalm, baberko, BaŞıYaZMaLıKıZ, bktbb, blackqueen, burcuözge, emotionum, esra_karadeniz, Eudorabeta, ikraaa, kelebek54, lepi, marloo, p_nr, razilug85, tobi, zeysb, _HaYaTiM_, şeker-leblebi
Maşallah herkezlerde burdaymışşşş

kızlar bende straplez gelinlik giycem ama nişanlım üzerine cepken yada bolero giymezsen olmaz dedi:çok üzgünüm: o yüzden bolero bakınıyorum nette bir kaç model gördüm sizinle de paylaşıyım (boleromu kolsuz yaptırcam)

arkadaşalr mrbbbbbbbb
canlar pek yazamıyorum ama ara ara girip koyduklarınızı yazdıkalrınızı okuyup çıkıyorum bugün biraz yoğun

gelinliklerinizi gördüm bazılarını çaldım hatta:jeyyar:

GLCNNN aşkına aldığın şeyler çok gzl cnm güle güle giysin

hadi kaçtım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…