Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar size aldıklarımı ekleyeyimm...
Bu benim mutfak halımm
Hepsini açıp çekemedim.6 m2 çünküü :1shok:

Bunları dün aldım..

Bunları bugün Bimden aldım..

eudo benım battanıye setımden nan kanka olduk hee
gule gule kullan cnm banyo takımı cok guzelmış yaa hepsı cok guzel bende para harcamak ıstıyom

beta bacı banyo setıının wc fırcası nırde:roflol: ha abıde o yuvarlak olan sabunluk mu ne gı o
sımdılık bu kaadar

sınay ılki:lepi:

banyo setinide güle güle kullan canım çok zarif prima nowanın en cici modellerinden biri oda
canım yarım sayfa yorum yaptım sana okumadın mı :mymeka:

bu arada bimden aldıkalrını kaça aldın canım..
pasta tabağını yani....

sinay ilk resimdeki çok hoş..
yaw bu erkeklerde ne bu bolero takıntısı oda iç gösterio oysaki lülülülülülü

eudobeta aldıkların çok güzel kaydirigubbakcemile2 arılı bardak takımın çok ciicymiş cnm güle güle kullan hihoyyyt

canikom hoşgedlinnnŞeniz
kadın doğumcuyamı gittin yoksa başladın mı hapa emrak ettim yerimseniben
paylaş bizimle deneyimlerini :lepi:

evet uzun ve +18 e girmezse yazayım :)

Arsima sen geçmişi okumadın galiba. ben demedim mi beni düğündaşım nerede diye:dilcikar:

yok geçmişi okuyamadım
merak etmişinizdir diye selam yazıp çıktım

Yokk kuşum herkes sordu sbah seni aradı gözlerimiz merak etme senn sengözlerimebaksanab

canlarımmmmmmmmm
beni sizler var ettiniz delikafadulden

kızlar az sonra kadın doğum olayını anlatcam sonra uzun süre yine yokum
ama döndüğümde herşeyi okucam yoksa çatlarım
kim ne almış ne etmiş -tatlicadiarzu-

ben böle hayatın........

sımdık hepınız gtcek ben kalcam ya bugunlerde gececek sonra bana yardımcı olcaksınız ne şanslıyım ben ya:1rolleyes:

böcük bağa mı küfür ettin:roflol:

sinay bence de 1. güzel

burcu ben de tam aksine iyice fışkırtıcam zira küççük:smiley-cool:

eudo aldıklarını güle güle kullan canım

tobi kızzzz benimkini de çaldın mı?:dance:

demin kimle konuşmuştuk? bak bunun da üstü ona benziyyy

beta çok cici canım hepsi ortadaki bardaklar ne kadar canım hatırlıyomusun , kalırsa bende alıyım onlardan çok seviom onlarııı

Eudorabeta[/B] arılı şişeyı kaça aldın we iyi gunlerde kullan canım

Son düzenleme:
Eudorabeta
çok cici şeyler almışsın ya.Ben beyazlı diye bu banyo takımını diyordum işte.
Çok güzel güle güle kullan
Bim e gitmeyi unuttum benneyaptımki

Anladımm canımm yerimseniben Asıl amacımm seni konuşturmaktıı kaydirigubbakcemile3 ve aldık biz tüyoları sengözlerimebaksanab dermişimm lülülülülülü
bende hep sade modellere bakıyorum ama annem ne öyle gelin olacaksın sen azıcık fırfırlı seç diyor bende en uygun fırfırı bunda gördüm kaydirigubbakcemile3
Çal şekerim çalasınız diye koydum benn sengözlerimebaksanab Fikir olsun sizlere yerimseniben
eudo benım battanıye setımden nan kanka olduk hee
gule gule kullan cnm banyo takımı cok guzelmış yaa hepsı cok guzel bende para harcamak ıstıyom
Evet böcüküm bende sonunda ondan alabildim.Hep içimde kalmıştı.
Ama ben artık para harcama sınırımı aştımm..Artık önümüzdeki 2 ay bişe almak yasak bana :1ninca: Yoksa annemm klava:

ay kıtlendı kaldı pc yazamadım fmk cnm yarım kol olurmu demsısın bıyerde benceya uzun olmalı ya sıfır yada kımeklmsıtı bocuk yada hayatım onunkı gıbı kayık olmalı bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…