banyo setinide güle güle kullan canım çok zarif prima nowanın en cici modellerinden biri oda
canikom hoşgedlinnnŞeniz
kadın doğumcuyamı gittin yoksa başladın mı hapa emrak ettim yerimseniben
paylaş bizimle deneyimlerini :lepi:
Arsima sen geçmişi okumadın galiba. ben demedim mi beni düğündaşım nerede diye:dilcikar:
Yokk kuşum herkes sordu sbah seni aradı gözlerimiz merak etme senn sengözlerimebaksanab
ben böle hayatın........
sımdık hepınız gtcek ben kalcam ya bugunlerde gececek sonra bana yardımcı olcaksınız ne şanslıyım ben ya:1rolleyes:
Anladımm canımm yerimseniben Asıl amacımm seni konuşturmaktıı kaydirigubbakcemile3 ve aldık biz tüyoları sengözlerimebaksanab dermişimm lülülülülülüoyyy canım kıyamam ağlama onlara yaparı yorum kuzucuğummm:teselli:Şeniz
anım o üstündeki şey değişik durmuş.
ama altı öyle tavuz kuşu gibi ben sevmiyorum.
bak ben geliklere bakarken aynenn şu mantıkla bakyorum hayatım...
diyorum ki: şimcik fotocu bir fotomuzu büyütecek duvara asıcaz. ama aradan 3 sene geçince o fotoyu indirmek gelecek içimizden neden? Çünkü çok demode gelecek gözümüze sırnaşık şey ki şurrda yeni evlenmiş arkadaşlarımınkilere bakıyorum kısa sürede nasılda garip görünmeye başladılar gözüme. teyzelerimizi annelerimizi düşün :roflol:
o mantıkla modası geçmeyecek çok fazla günün trendne kapılmadan seneler sonrada baktığımda ne kdar sade ve şıkmışım diyeceğim modelleri tercih ediyorum ben. benimki öyle olacak balım. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. bu altı böyle kul tüyü gib olanlar bu sene var ama seneye olacak mı? haa dersen ki bu benim için önemli değil o zaman sorun değil. benim için önemli. ve bana gösterdiğiniz tüm resimlerde de buna göre değerlendiriyorum. yerimseniben ayrıca straplez gelinlikleri çok fazla tercih etmem ben neden? göğüslerim büyük bir gelinin sağmal inek gibi göğüslerini ortaya atması şık görünmüyor gözüme:roflol: ben gelinde sırt dekoltesini daha asil buluyorum nedense.yerimseniben ki gene kendimde de öyle yapıcam. ayy amma tiyo verdm gene kendikim hakkında hee:1ninca: canım umarım yardımcı olmuştur açıklamam balımmŞeniz
Çal şekerim çalasınız diye koydum benn sengözlerimebaksanab Fikir olsun sizlere yerimsenibenarkadaşalr mrbbbbbbbb
canlar pek yazamıyorum ama ara ara girip koyduklarınızı yazdıkalrınızı okuyup çıkıyorum bugün biraz yoğun
gelinliklerinizi gördüm bazılarını çaldım hatta:jeyyar:
GLCNNN aşkına aldığın şeyler çok gzl cnm güle güle giysin
hadi kaçtım ben
Evet böcüküm bende sonunda ondan alabildim.Hep içimde kalmıştı.eudo benım battanıye setımden nan kanka olduk hee
gule gule kullan cnm banyo takımı cok guzelmış yaa hepsı cok guzel bende para harcamak ıstıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?