Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

banyo setıne bak yaa rengarenk.gule gule kullan canım.kaydirigubbakcemile5

iyi günlerde kullan canım Örgü battaniyeyi kaça aldın canım ya bana 185 dediler pahalı geldi almadım özşanalda 156 diyodu valla vazcaydım sonunda

kızlar biriniz koymuştu elmalı davetiye bir türlü bulamadım kimdki resmi örnek olsun diyede kaydetmemişim puff yaaa

ben eklemiştim o davetiyeyi özelden adresini atarsan yollarım sana, ama hangi firmanın bilmiyorum ?
esram sağol cnm hoşbulduk:)) azcık kalmış hadi bakalım

buketcım hiç öyle düşünme üstü böyle olabilir altını farklı yaptırabilirsin mesela

pashminacım evet benimki akay dı

hoşgeldin yeni gelincik :), ipuçlarını vermeye başla..peşinden takip ediyoruz seni..nasıldı düğün günü gecesi vs.

ben en çok bu resmimi seviyorum

kızlar işte abant rüya gibiydiii

Bolu abant görmek istediğim yerlerden,bende balayı için orayı düsünüyordum ama Temmuz da güzel olmaz kışın gidilmeli dediler

GLCNNN aldıgın cicileri aşkın iyi gunlerde kullansın canım
çok mersi diyoruz şekercim:teytey:
damat bohcası demekmiş ama ne çok şey almışsın cnm yani bana öle geldi diğer topikde de görmüştüm seni ordada çok aldığın eşyalar var hayırlı olsun gulcnn
tşk ederim cnm, abartmış olabilirim :) ama herşeyi alasım geldi aşkıma hihoyyyt

glcn
ben doktora gittim yivrim
az sora özelden anlatam :)

tatlım benim tşk ederim anlattıkların için

GLCNN aradım buldum geçmişten resmi kaydettim istersen özelden at cnm adresi ama bana daha çok var en azından fikir olsun diye resmini kaydettim sanıyordum ama kaydetmemişim şimdi buldum

beta bacı banyo setıının wc fırcası nırde:roflol: ha abıde o yuvarlak olan sabunluk mu ne gı o
sımdılık bu kaadar

sınay ılki:lepi:
Ayyy böcükk senden korkulurr :1shok: Nasıl farkettin kıs onu kaydirigubbakcemile3 Canım onu koymayı unutmuşlar.Yarın gidip alıcam kaydirigubbakcemile3
Eudo canım hepsini güle güle kullan

banyo setini ne kadara aldın canım ve de nerden ?
Uff çok pahalı yaa içim gitti alırken napim ama aldım bi kere senağlama
140 TL 10 ay taksitle
eudobeta aldıkların çok güzel kaydirigubbakcemile2 arılı bardak takımın çok ciicymiş cnm güle güle kullan hihoyyyt
Saol tatlımm a.s.
Eudo güle güle kullan cnm banyo takımın çok güxel
Saol bebişimm :teselli:
eudorabeta içim açıldı valla cıvıl cıvıllar güle güle kullan.
Saol şekerimm a.s.
beta çok cici canım hepsi ortadaki bardaklar ne kadar canım hatırlıyomusun , kalırsa bende alıyım onlardan çok seviom onlarııı
canım yanlış hatırlamıyorsam 5 li bişeydi.Tek bildiğim çok ucuzdu kaydirigubbakcemile3
Eudorabeta[/B] arılı şişeyı kaça aldın we iyi gunlerde kullan canım

Taş çatlasın 5.95 ti :uhm: unuttum yaa
Eudorabeta
çok cici şeyler almışsın ya.Ben beyazlı diye bu banyo takımını diyordum işte.
Çok güzel güle güle kullan
Bim e gitmeyi unuttum benneyaptımki
Canım çok saoll :1hug: walla çok uyguna aldım arılı bardakları kaçırmaa..
banyo setıne bak yaa rengarenk.gule gule kullan canım.kaydirigubbakcemile5
saol canım a.s.
iyi günlerde kullan canım Örgü battaniyeyi kaça aldın canım ya bana 185 dediler pahalı geldi almadım özşanalda 156 diyodu valla vazcaydım sonunda
Canım o zaman kazık yemişim 170 TL ye aldım senağlama

ilk resim ve incili olan çok zarif ve değişik?

yav sabah bime gittim lip glosslardan kaptım geldim bardakları unuttum ben ne edem kendime zaten kadınlar kapışıodu lip glosları rujları unuttum o arada ben bunu kaçaydı bunlar(

Eudorabeta arılı şişe kaça aldın

pınarcım bu benim bulaşık makinam

Program sayısı : 5
1/2 Yük : Var
Parlatıcı Göstergesi : Var
Tuz Göstergesi : Var
Program Takip göstergesi : Var
Zaman Programlama : 30dak-24 saat
Kalan Zaman Göstergesi : Var
Ekran : Var
Çocuk Kilidi : Var
Doluyken üst sepet yükseklik ayarı : Var
Üst sepet yükseklik ayarı : -
Alt sepet katlanır teller : Var
Sensör : -
Enerji Performansı : A
Yıkama Performansı : A
Kurutma perf : B
Su tüketimi (lt) : 13
Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) : 1,05

düne randevu almıştım gittim
doktora acil gelen hastalar sonucu 45 dak. beklemek zornda kaldım. buda bazı şeylerin bugüne sarkmasına neden oldu.
neyse ilk gittim işte şikayetiniz nedir dedi.

2 ay sonra evlencem 2 yıl bebek düşünmüyorum korunmak istiyorum dedim
2 yılsa hapı tavsiye ederim dedi.

okuduğum duyduğum bazı şeylerden korkuyorum mesela kullandığım bi ilaç yüzünden tüylenme oldu lazere gidiyorum tam bitmek üzereyken tekrarlanmasını istemem dedim.
tüylenme yapmaz dedi

yapı olarak kilo almaya çok müsaitim ki şuanda bile bikaç kilo fazlam var bana göre kilo yapar deniliyor dedim
2 3 kilo alabilirsin ama dikkat edersen aşırı olmaz dedi bu ilaç iştahımızı acarmış işte buna dikat etmemiz gerekiyormuş bunun içinde sık sık az yemeliymişiz ve hamur işlerinden kaçınmalıymışız

migrenim akciğer rahatsızlığım yada bunların dışında herhangi bi rahatszlığım olup olmadığını sordu sürekli bi ilaç kullanıp kullanmadığımıda
ailemde olan rahatsızlıkları sordu
eğerki karaciger ve kalple ilgili bi sorunumuz yok ise ilaç kullanabilirmişiz
çünkü ilaç kanda pıhtılaşma yapıyor ya eğer böle bi rahtsızlığımız varsa ilacı kullanınca bazı şeyleri tetiklermiş buda büyük sorun olurmuş
benim babamda kalp büyümesi ve böbrek yetmezliği var bunu söyledim
annemde de 10 yıl önce rahimde kist vardı 5kglık hem onu hemde rahminin alındığını söyledim

sonra bol su içip sıkışmamı istedi
ama işte randevum geç başladığı için işe geç kalıyordum yarın gelsem dedim
bu sabah bol su içip gittim ultrasona aldı önce rahim ölçümü söyledi
yumurtalıklarımın durumlarını söyledi
gayet iyiymiş
eğer 2 yıl çocuk düşünmüyorsan 2 yılın dolmasına 2 3 ay kala bırak ilacı ya hemen yada 2 3 ay içinde hamile kalırsın eşinde sorun yoksa dedi
yumurtalıklarım ve rahmim gayet iyilermiş :)

birde metabolizmamın çalışma durumunu görmek için kan testi istedi
kan aldırdım hem metabolizmaya bakcak hemde kolestrol ölçecek
yarın sabah bunların sonucu için arıcam
şimdilik yasmin verdi sonuclarda kötü bişi çıkmazsa yasmine devam
yasminin şöle bi etkisi varmış eğerki migrenim varsa bunu tetiklermiş
bildiğim kadarıyla yok ama işte ilacı içinde 3 4 gün baş ağrısı olursa tekrar gidicem doktora

benim adetim düşe düşe düğün günüme geldi :)
onuda mayıs adetime bakcaz duruma göre gidicem ayarlıcakmış
böyle işte kızlar
çok uzun oldu kusura bakmayın
yazımı tekrardan yazmadım glcn ye yazdığımı kopyaladım düzeltme yaptım anlatımda bozukluk varsa gözümden kaçmıştır kusura bakmin

yav sabah bime gittim lip glosslardan kaptım geldim bardakları unuttum ben ne edem kendime zaten kadınlar kapışıodu lip glosları rujları unuttum o arada ben bunu kaçaydı bunlar(

Onlardanda aldımm kaydirigubbakcemile3 Kaptırmadım walla kimseye kaydirigubbakcemile3

Yaa iyimi unuttum kaça aldıklarımı senağlama Ama aldıklarımın hiç biri 5 TL yi geçmiyordu ondan çok eminim sengözlerimebaksanab

Çok güzel iyi günlerde kullan canım bende annemi arıyorum bi koşu alsın gelsin o bardaklardan ama duymuyoooo beniiii:sm_cool:

hepisinide çok beğendim.
ay halın ne kadar ferah ve iç açıcı öle kızzzzzzzzzz...
bebnde garnierler bitmeden uğramam lazım bime.
hepsini güle güle kullan canım

arsimacım doktor tabi daha iyi bilir ama yasmin bence çok ağır bir ilaç diye biliyorum bnm bir tanıdığım diane35 kullanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…