Onlardanda aldımm kaydirigubbakcemile3 Kaptırmadım walla kimseye kaydirigubbakcemile3
Yaa iyimi unuttum kaça aldıklarımı senağlama Ama aldıklarımın hiç biri 5 TL yi geçmiyordu ondan çok eminim sengözlerimebaksanab
hepisinide çok beğendim.
ay halın ne kadar ferah ve iç açıcı öle kızzzzzzzzzz...
bebnde garnierler bitmeden uğramam lazım bime.
hepsini güle güle kullan canım
Walla söyle hemen gitsinn yerimseniben nerdesin sen semt olarak ?Çok güzel iyi günlerde kullan canım bende annemi arıyorum bi koşu alsın gelsin o bardaklardan ama duymuyoooo beniiii:sm_cool:
hepisinide çok beğendim.
ay halın ne kadar ferah ve iç açıcı öle kızzzzzzzzzz...
bebnde garnierler bitmeden uğramam lazım bime.
hepsini güle güle kullan canım
Arsima bana anlatt kıs 3,5 ay sonra evleniom bnendeee
arsimacım doktor tabi daha iyi bilir ama yasmin bence çok ağır bir ilaç diye biliyorum bnm bir tanıdığım diane35 kullanmıştı
düne randevu almıştım gittim
doktora acil gelen hastalar sonucu 45 dak. beklemek zornda kaldım. buda bazı şeylerin bugüne sarkmasına neden oldu.
neyse ilk gittim işte şikayetiniz nedir dedi.
2 ay sonra evlencem 2 yıl bebek düşünmüyorum korunmak istiyorum dedim
2 yılsa hapı tavsiye ederim dedi.
okuduğum duyduğum bazı şeylerden korkuyorum mesela kullandığım bi ilaç yüzünden tüylenme oldu lazere gidiyorum tam bitmek üzereyken tekrarlanmasını istemem dedim.
tüylenme yapmaz dedi
yapı olarak kilo almaya çok müsaitim ki şuanda bile bikaç kilo fazlam var bana göre kilo yapar deniliyor dedim
2 3 kilo alabilirsin ama dikkat edersen aşırı olmaz dedi bu ilaç iştahımızı acarmış işte buna dikat etmemiz gerekiyormuş bunun içinde sık sık az yemeliymişiz ve hamur işlerinden kaçınmalıymışız
migrenim akciğer rahatsızlığım yada bunların dışında herhangi bi rahatszlığım olup olmadığını sordu sürekli bi ilaç kullanıp kullanmadığımıda
ailemde olan rahatsızlıkları sordu
eğerki karaciger ve kalple ilgili bi sorunumuz yok ise ilaç kullanabilirmişiz
çünkü ilaç kanda pıhtılaşma yapıyor ya eğer böle bi rahtsızlığımız varsa ilacı kullanınca bazı şeyleri tetiklermiş buda büyük sorun olurmuş
benim babamda kalp büyümesi ve böbrek yetmezliği var bunu söyledim
annemde de 10 yıl önce rahimde kist vardı 5kglık hem onu hemde rahminin alındığını söyledim
sonra bol su içip sıkışmamı istedi
ama işte randevum geç başladığı için işe geç kalıyordum yarın gelsem dedim
bu sabah bol su içip gittim ultrasona aldı önce rahim ölçümü söyledi
yumurtalıklarımın durumlarını söyledi
gayet iyiymiş
eğer 2 yıl çocuk düşünmüyorsan 2 yılın dolmasına 2 3 ay kala bırak ilacı ya hemen yada 2 3 ay içinde hamile kalırsın eşinde sorun yoksa dedi
yumurtalıklarım ve rahmim gayet iyilermiş :)
birde metabolizmamın çalışma durumunu görmek için kan testi istedi
kan aldırdım hem metabolizmaya bakcak hemde kolestrol ölçecek
yarın sabah bunların sonucu için arıcam
şimdilik yasmin verdi sonuclarda kötü bişi çıkmazsa yasmine devam
yasminin şöle bi etkisi varmış eğerki migrenim varsa bunu tetiklermiş
bildiğim kadarıyla yok ama işte ilacı içinde 3 4 gün baş ağrısı olursa tekrar gidicem doktora
benim adetim düşe düşe düğün günüme geldi :)
onuda mayıs adetime bakcaz duruma göre gidicem ayarlıcakmış
böyle işte kızlar
çok uzun oldu kusura bakmayın
yazımı tekrardan yazmadım glcn ye yazdığımı kopyaladım düzeltme yaptım anlatımda bozukluk varsa gözümden kaçmıştır kusura bakmin
anlatım kuzu
bende 2 ay 18 gün sonra
2 3 gündür siteye girmiyordum bugün bi baktım 2 ay 18 gün şaştım :)
canım bende en az yan etkili o diyebiliyorum
hatta kuzenimle paylaştım bu korunma işini ben dedim işte kilo almamam lazım tüy derdimde var fln o doktor sana yasmini verir bence en hafifi o dedi
işte bugünde doktora gittim onu verdi
bakalım kullanınca ne olacak ona göre devam edicem
bide kızlar şunu anladım ben okuduklarımdan
herkes biliyordur ama ben yinede yazam
şimdi ben bu ilacı kullanıyorum bana tüm yan e tkileri yapar
ama ayşe kullanır ona bi etki etmez aksine kiloludur zayıflatır tüylüdür tüyünü döker
mesela biyerde okudum demişlerki kilo aldırdı biri demişki aynı kilodayım biir demişki zayıfladım
biyerde okudum tüylendim yazmış biri demişki tüy problemim vardı d. kontrol hapı verdiler
o kadar değişik ki kişiye göre değişiyor
nasılki derler herkesin doğumu farklıdır birinin doğumunu duyup aa bende öyle olcam diyemeyiz buda öyle
çünkü herkesin hormonları farklı
benim ilaç konusundaki tek derdim bi ilac kullanıcam bünyemi değiştircek acaba kötü etkisi çok olurmu
aay çok uzun oldu yine
anlatım kuzu
bende 2 ay 18 gün sonra
2 3 gündür siteye girmiyordum bugün bi baktım 2 ay 18 gün şaştım :)
canım bende en az yan etkili o diyebiliyorum
hatta kuzenimle paylaştım bu korunma işini ben dedim işte kilo almamam lazım tüy derdimde var fln o doktor sana yasmini verir bence en hafifi o dedi
işte bugünde doktora gittim onu verdi
bakalım kullanınca ne olacak ona göre devam edicem
bide kızlar şunu anladım ben okuduklarımdan
herkes biliyordur ama ben yinede yazam
şimdi ben bu ilacı kullanıyorum bana tüm yan e tkileri yapar
ama ayşe kullanır ona bi etki etmez aksine kiloludur zayıflatır tüylüdür tüyünü döker
mesela biyerde okudum demişlerki kilo aldırdı biri demişki aynı kilodayım biir demişki zayıfladım
biyerde okudum tüylendim yazmış biri demişki tüy problemim vardı d. kontrol hapı verdiler
o kadar değişik ki kişiye göre değişiyor
nasılki derler herkesin doğumu farklıdır birinin doğumunu duyup aa bende öyle olcam diyemeyiz buda öyle
çünkü herkesin hormonları farklı
benim ilaç konusundaki tek derdim bi ilac kullanıcam bünyemi değiştircek acaba kötü etkisi çok olurmu
aay çok uzun oldu yine
canım sağol bilgilendirmeler için yerimseniben
bende şöyle karar verdim düğüne kadar kilo almıyım diye içmiycem düğünden sonra gidicem doktora. o zaman başlıycam deniycem. yerimseniben birde hem göğüs kanseri riskine karı testte istiycem biliyorum yaşımız genç daha ama ne olur ne olmaz. 3 halam göğüs kanseri tedavisi gördü alimallah korkuyorum :çok üzgünüm:
İnşallahh canımm ben gittiğimde 3 tane kalmıştı.Kırmızılı vardı 2 de bundan hemen alıverdim kaydirigubbakcemile3bardaklar için yengemı gonderdım bıme inş kalmıstır
haha aynı benn kaydirigubbakcemile3 benim annemde kalk artık şu pc başından diyor :mymeka:ayhh bi ocakdayım bi pcdeyim annem pess dedi bana sırnaşık şey
Saol esmycim.Ben çalışıyoken bile Cuma sabahları bimin önünde bekliyodum açılmasını işe 10 dk geç kalıyodum cumaları kaydirigubbakcemile3 işyerimin arka sokağındaydı.ay ya herkez bımde felan buluyor ben calıtstgımıcın hıcbulamıyom
eeubeta cokguzel aldıkların
Canım gümüşsuyu larende serisi bu 2008 modeli.Fiyatı çok uygundu.bu ne şeker bişey böyle yaa? nerden aldın bunu Eudo şekerim?
canım sağol bilgilendirmeler için yerimseniben
bende şöyle karar verdim düğüne kadar kilo almıyım diye içmiycem düğünden sonra gidicem doktora. o zaman başlıycam deniycem. yerimseniben birde hem göğüs kanseri riskine karı testte istiycem biliyorum yaşımız genç daha ama ne olur ne olmaz. 3 halam göğüs kanseri tedavisi gördü alimallah korkuyorum :çok üzgünüm:
anladım cnm şuan bende kullanıyorum bnmki hormanal bozuklukdan ma tüy falan dökmüyor işte bende bunu arkşla konuşunca bana iyki yasmin vermemiş çok ağır bir ilaç demişti o yüzden paylaşmak istedim cnm
geçmiş olsun cnm umarım en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar aklına kötü bişey getirme olumlu düşün psikolojik olarak etkilenme bence
yok takmamaya çalışıyorum canım ama erken teşhis önemli. diğer iki tanesi erken teşhis olduğundan gögüsler kurtuldu ama ilk tespit edilen geç kalmıştı bir göğsü gitti :çok üzgünüm: allah yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?