Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

korkmakta haklısın
peki düğün zamanı nasıl halledicen

sağol canım Şeniz
umarım bi sıkıntımız olmaz
en az yan etki ile atlatırız

canım eşim korunucak yerimseniben 1 ay falan o korunacak. çünkü doğum kontrol hapları şey nasıl desem vajinal bölgede kurulukta yapıyormuş zaten ilk başta pek önermiyorlar. onun için düğünden sonra balayından dönünce falan bir doktorla görüşmeye karar verdim. umarım senin gibi böyle herşeyi anlatacak içimi rahatlatacak bir doktor bulurum :1rolleyes:

hem yaz dersin hem kaçırırsın ne diyim ben sana :)

arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama işlerim bitince okucam
görmediğim almış olduklarınızı güle güle kullanın
hepinizi öper işime geri dönerim

bu arada
geçenlerde herkes resimler eklemiş
ben gelince bigün yine ekleyin noluuuuuuuuuyyyyyyyy

gamze buarda bolu nasıldıbenımde secenekler arasında varda fıyatlar felan nasıl bırde kızlar ben anlamadı nevar bımde bugun

korkmakta haklısın
peki düğün zamanı nasıl halledicen

sağol canım Şeniz
umarım bi sıkıntımız olmaz
en az yan etki ile atlatırız

inş. cnm Şeniz

off çok üzüldüm cnm ya senağlama

Egekent canım,sen? şuan AOSB çalışıyorum ama ulaştım anneciğime bakalım kalmışmı
Ben bornovadayım canım yerimseniben
Arsimacım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimm Şeniz
Aklımda tüm soruları sormuşun doktoraa sositososito
Dediğinede katılıyorum.Evli arkdaşlarımdan birisi yasmin kullanıyor diğeri yasmin çok ağır en iyisi diane35 dedi şaşırdım kaldım bende :uhm: Ama dediğin gibide herkesin bünyesi farklı sana iyi gelen bana gelmeyebilir.Bence 1 ay kullandınmı zaten belli olur.Bende mayıs başı gibi kullanmayı düşünüyorum.Ama doktor kontrolünde tabi yerimseniben
herkesler bime koştu
hadi bayanlar
arabalarınıza....
hee walla.. Ama ben size birkaç gün öncesinden söylemiştimm
Canım yaa çok geçmişş olsunn..Allah kimsenin başına vermesinn :Saruboceq:

ooffffffffff ya yengem gıtmış bıme ordakı adam demıs bolge bolge gelıyo beta sen nerde oturuyosun

bulunmus mu yaa gercekten?haber sıtelerıne bakıom bıse yazmamıslar daha yaa son dakıka dıye

ooffffffffff ya yengem gıtmış bıme ordakı adam demıs bolge bolge gelıyo beta sen nerde oturuyosun

Canım ben İzmir'de oturuyorum.Nasıl bölge bölge ee buraya gelen oralarada gelmesi lazım heleki İstanbula şaşırdımm :uhm:

gamze portakal suyunu sıkıp tamamını doldurma hemen içmiceksen canım. vitamini kaçıyor yani bi işe yaramaz

Gamzee ne kadar güzelmişş orası yaaa.Ben hiç bu kadar karı görmedimm dokunmadımm senağlama

sadece muhabır yasıyormuşşkaydirigubbakcemile2 dığerlerıne allah rahmet eylesın
haberlerın yalancısıyım valla

Canım ben İzmir'de oturuyorum.Nasıl bölge bölge ee buraya gelen oralarada gelmesi lazım heleki İstanbula şaşırdımm :uhm:

canım walla yengem halkalıda calısıyo hemen gıtmıs we ordakı calısan o sekılde demıs senın dedıgın gunde baktım ama bızım burdakı bımlerde yoktu (((

dimplesimablamda bolu abanta gitmişti.onunda geçen haftaydı yıl dönümü.bende kapalı olduğum için böle yerler istiyorum.yada turlar falan varya öle bişiy.
karadeniz,güneydoğu...
önemli olanda aslında eşinle en önemli ilk zamnlarını herkesten uzakta geçirmek değil mi?
insanın baktıkça bakası geliyor.

hr zamn yazamıyorum seni geçmeyeyim ddim.

arsıma nolurrr bu kez gor benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…