Canım arılı bardak takımı gelmiş.gamze buarda bolu nasıldıbenımde secenekler arasında varda fıyatlar felan nasıl bırde kızlar ben anlamadı nevar bİmde bugun
Hımm olabilir o zaman canımm..Ama sizin orayada gelir takip etmen lazım..İstersen gidip bakayım kalmışsa alayım ben sana yollim yerimsenibencanım walla yengem halkalıda calısıyo hemen gıtmıs we ordakı calısan o sekılde demıs senın dedıgın gunde baktım ama bızım burdakı bımlerde yoktu(((
.
Hımm olabilir o zaman canımm..Ama sizin orayada gelir takip etmen lazım..İstersen gidip bakayım kalmışsa alayım ben sana yollim yerimseniben
karalahana cnm senin için çok uygun olur tabi ama yazın evleniceksen nasıl olur bilmiyorum biz bol bol yürüdük karda, kartopu oynadık mudurnuya gittik konaklarda yemek yedik çok güzeldihihoyyyt
GLCNN cnm anlattım ben ipucuları komik bişey isterseniz gece eğlenceden çıktık ben arabada başladım aşkım aç şu saçımı diye daral gelmişti artık çünkü açarken başladı kuaför arkadaşı olduğu için aradı ulan c.... ben senin kalıbını dieee. saçımdan 55 tane tel toka çıkardık eve geldik baktık birbirimize güldük evlendikmi biz şimdi diye:)) sonra banyo yaptık vs vs bu arada mandilin soru sormuştun bana özelden ben cevapladım ama msj kutun doluymu gitmedi.
bim den geldim...:)
kız bu şubeye hiç gelmedi dedi..yakınlarda diğer şubeyi sordum teeeeeeeeee ona kadar yürüdüm orda da yok :)
nasipte yokmuş demek..
bulan arkadaşlar banada alın yaaaaaaakaydirigubbakcemile2
Arsimacım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimm Şeniz
arsıma nolurrr bu kez gor benı
canım ist daha gelmemiş yengem baktı ama orda calısan kısı bolge bolge gelıyomus demıs
kızlar o arılı şeyden sadece bimde yok ben carrefourdan almıştım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?