Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze buarda bolu nasıldıbenımde secenekler arasında varda fıyatlar felan nasıl bırde kızlar ben anlamadı nevar bİmde bugun
Canım arılı bardak takımı gelmiş.
Pasta altlığı gelmiş..
eklediklerime bakabilirsin yerimseniben
canım walla yengem halkalıda calısıyo hemen gıtmıs we ordakı calısan o sekılde demıs senın dedıgın gunde baktım ama bızım burdakı bımlerde yoktu (((
Hımm olabilir o zaman canımm..Ama sizin orayada gelir takip etmen lazım..İstersen gidip bakayım kalmışsa alayım ben sana yollim yerimseniben

vala şimdi cnnturkü açtım ordan biri canlı yayına bağlanmış kızlar 3 kişi ölmüş 3 kişi kayıpmış ayhh hiçbir haber birbirne uymuyor yaaa

karalahana cnm senin için çok uygun olur tabi ama yazın evleniceksen nasıl olur bilmiyorum biz bol bol yürüdük karda, kartopu oynadık mudurnuya gittik konaklarda yemek yedik çok güzeldihihoyyyt

o zmanda dediğim gibi tur falan düşünürüm.ya bu tesettürlüler için bir sürü oteller var ama ben balayında eşimle denize giremeyeceksem ne anladım değil mi ama .o yüzden denizli bir yer düşünmem.kısmet....

canım beniiim ewet aslında bekliyorum hala tabi yazmak istersen Şeniz

bim den geldim...:)
kız bu şubeye hiç gelmedi dedi..yakınlarda diğer şubeyi sordum teeeeeeeeee ona kadar yürüdüm orda da yok :)
nasipte yokmuş demek..
bulan arkadaşlar banada alın yaaaaaaakaydirigubbakcemile2

bim den geldim...:)
kız bu şubeye hiç gelmedi dedi..yakınlarda diğer şubeyi sordum teeeeeeeeee ona kadar yürüdüm orda da yok :)
nasipte yokmuş demek..
bulan arkadaşlar banada alın yaaaaaaakaydirigubbakcemile2

canım ist daha gelmemiş yengem baktı ama orda calısan kısı bolge bolge gelıyomus demıs

Arsimacım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimm Şeniz

rica ederim kuzum
işte bak senin dediğin gibi herkeste farklı
birde kıslar hep derler ya ilk ilişkiden sonra denize girmek sakıncalıdır
yokmuş böle bişi
bazı insanlarda sistit olurmuş onun içinde bi ilaç varmış

arsıma nolurrr bu kez gor benı

kız hiçbişi anlamadım ondan

oooo burda bolu severlermii var...benim 3 senem orda geçtiii:lepi:

ünv orda okudum...küçücük bi şehir komple gezsen 15 dk da biter..ama o kadar gzl şeyler yaaşdımki orda çok seviyorum orayı çok:1hug:

ya o arıları şeyelrden bende istiyorum yarın gitsem bime kalırmı acep:uhm:

canım ist daha gelmemiş yengem baktı ama orda calısan kısı bolge bolge gelıyomus demıs

evet canım yadelikafadulden
ben Eudorabeta arkadaşımızın hangi şehirde olduğunu bile okumadan giyinmiş yola çıkmışımdelikafadulden
gezmiş oldum neyse kaydirigubbakcemile5 inşAllah buraya gelirde bizde alırız canım
..

kızlar merhaba....çeyiz hazırlıklarında hepinize kolay gelsin diyorum...ben size bir şey danışmak istiyorum...arzum ve tefalin mutfak aletlerine bakıyorum..arzumun fiyatları daha uygun ama tefalin şıklığıda aşikar....karar veremedim..ayrıca bir çok ürün bazı sitelerde,mağazadaki fiatlarından çok çok ucuza satılıyor...sizce netten alış veriş güvenilir mi?ne diyorsunuz..teşekkürler muckskaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
evt böcüğüm ya bende şimdi öğrendim 1 kişi halen kayıp ama muhsin yazıcıoğlunun cesedini bulmuşlar 5 kişinin cesedi helikopterden çıkmış ve helikopter ters düşmüş ya Allah hayatını kaybedenlerin ailesine sabır versin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…