karalahana cnm senin için çok uygun olur tabi ama yazın evleniceksen nasıl olur bilmiyorum biz bol bol yürüdük karda, kartopu oynadık mudurnuya gittik konaklarda yemek yedik çok güzeldihihoyyyt
amın cnm yaa yaşasalar bıle sımdıye kadr donarak ölmuslerdır dıe dusunmustum zaten sureklı kar tıpı varmış bıde acep muhabır mı yasıyo bıde erhan dıe bırı sağ ıdı düştuklerınıde allahım sabır versın
ya kacırdıdmmı gazme fıyatlar nasıl demıstım bende orayı dusnuoyurm
karalahana bende kapalıyım ıkıncı alternatıfte capris otel
ya aaslıdna dogru oraya ıkı cift gıdeceksın ama balyı tatıl sadece havuzun ıcınde gecmıyorkicanım arkadaşım caprise gitti balayına.harika inanılmaz güzel bir diyeceğim yok.ama düşünsene sen yeni evlisin her zamn eşinin yanında olmak istersin.yazın gittiğini düşün.o denize gidecek sen havuza yani aynı yerde olamayacaksnız.ama bir iki saat idare edilir dersen bence süper bişiy.
balayı değilde normal bir zamn olsa bende koşa koşa giderim.balayı bana özel geliyor hiç yaksını bırakmamdelikafaduldendelikafadulden
ya kacırdıdmmı gazme fıyatlar nasıl demıstım bende orayı dusnuoyurm
karalahana bende kapalıyım ıkıncı alternatıfte capris otel
ya aaslıdna dogru oraya ıkı cift gıdeceksın ama balyı tatıl sadece havuzun ıcınde gecmıyorki
yemek yersın egleneceye gıdersın odanda eglenrısın-tatlicadiarzu-
bıde ben yazın gıtmeyecegım ıcın kaplıcasından yararlanıcam belki
cnm sen bana tarihini var kaç gece konaklama yapıcağını yaz.ben sana hem abant palace hemde büyük abantın fiyatını verim :)) reklam olmasında acentacıyımda sistemden bakarım hemen :jeyyar:
abant palace için kötü diolardıı biz ordayken abant palace da kalan bir çift geldi kahvaltısı çok kötüymüş
ayhh ne güzel yeni evlencek arkşlarımıza yardımcı olman kızlar çok şanslısınız banada seneye yardımcı olurmusun cnm
bak o zamn güzel olur.aslında tabiki havuzun içinde geçmiyor ben şu bakımdanda bakıyorum;
capric seçme nedenimiz ne esmy.kapalı olmamız bize hitap etmesi.ayrı havuzları bayanlar ait özel yerleri olması değil mi?
diğer yerlerdede güzel vakit geçirilir ama ben hiç ayrılmamk isterim.
ay çok mu pisişik ldum kocayla ya...
şaka bir yana çok intizamlı ve güzel bir yer resimlerini gördüm.
sen bana bakma snin dediklerinde çok mantıklı
tabiki şekerim bende seneye artık beraberce bakarız balayı otellerine kaydirigubbakcemile2
yanlış anlamazsanız ben bşy anlamadım kapalı olunca çiftler ayrı havuzlardamı oluyor ? birde esmy senin dediklerinide anlamadım denize birlikte giremicekseyiz diye yazmışsın güzelim
tmm cnm a.s. birde aynı otele gidermişiz kaydirigubbakcemile3
cnm sen bana tarihini var kaç gece konaklama yapıcağını yaz.ben sana hem abant palace hemde büyük abantın fiyatını verim :)) reklam olmasında acentacıyımda sistemden bakarım hemen :jeyyar:
canım bahsettiğmiz oteller kapalılara hitap eden oteller.yani şöyle erkeklerin deniz yerleri ve bayanların ki ayrı o açıdan knuşuyoruz
delikafaduldendelikafadulden olur olur ama benim tercihim büyük ihtimal antalya ultra hersey dahil olan bir otel olucak delikafadulden
anladım peki zor olmazmı sizin için
bende onu diyorum işte .tatile gitmek için süper ama balayı için ince eleyip sık dokumak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?