Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yanlış anlamazsanız ben bşy anlamadım kapalı olunca çiftler ayrı havuzlardamı oluyor ? birde esmy senin dediklerinide anlamadım denize birlikte giremicekseyiz diye yazmışsın güzelim

anladım peki zor olmazmı sizin için

kaydirigubbakcemile5

BAK CNM BENDE ACIKLIYIM NORMALDA KAPALI BAYANLAR ICIN YAPILAN OTELLER AAZ BURDA ISTEDIGIN GIBI HAVUZUNDAN YARARLANABILIYORSUN
USTU ACIK GUNEŞLENıYORSUN erkekler ıcınde aynı otelde ayrı bır yer var bazılarıne anldımbu ısten dıye dusunebılır ama baska biyerde beraber gırmek ıcın kımsenın olmaması lazım USTU ACIK DERKEN HAVUZUN USTU AÇIK
ama gıdenlerın hepscı cok memenun cunku ben hayatımda oylebır otel görmedım kızlar cok guzell
CAPRICE THERMAL(TERMAL) PALACE

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım cnm yerimseniben

bim den geldim...:)
kız bu şubeye hiç gelmedi dedi..yakınlarda diğer şubeyi sordum teeeeeeeeee ona kadar yürüdüm orda da yok :)
nasipte yokmuş demek..
bulan arkadaşlar banada alın yaaaaaaakaydirigubbakcemile2

canım ist daha gelmemiş yengem baktı ama orda calısan kısı bolge bolge gelıyomus demıs
Kızlar bim'e tekrar gittim fakat kalmamış hiç senağlama Wall olsa alacaktım pnr cım ama kalmamış cnm.Zaten ben aldığımda 3 tane vardı Çok üzgünüm çoook
Canımm ne bileyim yafs ilkez böyle bişe duydum normalde heryerde aynı oluyor diye düşündümm :uhm:

Otel demişkenn..Caprice otele abimlerde gitti.Mükemmel bir otelmiş.Onlar gittiğinde Zara konser vermiş orda..Ayrıca denize girerken çiftler beraberde giriyormuş..Ama abim anlata anlata biterememişti kaydirigubbakcemile3

Buketcimm canım sen hangi otelde yer ayırtmıştın bide ne kadardı fiyatı ? :uhm:

CNM 14/4 VARIŞ 17/4 ÇIKIŞ OLARAK HESAPLAT BAKLAM hihoyyyt

Canikom büyük abant dolu ama fiyatını verim yinede göl odası 600 Lira orman tarafı 540 lira.Abant palace de 600 lira standart oda fiyatı peşin ödeme %10 indirim var..geç döndüm özür yolcum vardaa

OHO H GUZELLIK UYKUSU:sm_cool:

zaten öyle usuldan yok olduysam ya güzellik uykusuna gtmişimdir yada pasta böreğe girişmişimdir...:roflol:
onun dışında hiç bir kuvvet beni koltuğumdan ve KK dam ayıramazz:enbuyukkk:
ama yarın olmıycam taksitlerimi ödemeye gidicem evkura :çok üzgünüm:

canikom büyük abant dolu ama fiyatını verim yinede göl odası 600 lira orman tarafı 540 lira.abant palace de 600 lira standart oda fiyatı peşin ödeme %10 indirim var..geç döndüm özür yolcum vardaa

tamam cnm ıleteım bizim beye bi

mersı şeker ne dımek

ohh valla ev gızı olmak vardı bız yarında mesaı gelıyok
ayy buluşma yaklasıyo amanın doğum gunumde tabe acep annem ne alcakk

yawrim ben yarim ev kızıyım biliyorsun sabahtan çalışıyorum :roflol:
çok ballı bir iş yaa marmaristede ulsam keşke böyle bir öğrenci :dance:

kapalılar normal yerde herkesin içinde girmeyi tercih etmedikleri için biz öyle diyoruz.yksa belki topluca grilen yerleri vardır.tesettütlüler için ayrı havuzları varya ...
ama evet aktiviteler konserler otel keza herşey muhteşem...

burcu sbh çıkıp aksam gelcen herhal eve takst yerı cok uzak mı cnm :roflol:

Sana da zirvelerde, bembeyaz, henüz kirletilmemiş topraklarda ölmek yakışırdı. Mekanın cennet olsun, mücadeleci dürüst insan. Allah gani gani rahmet eylesin. Seni şimdiden özlemye başladım. Hakkını helal bizlere, sana 47 saat sonra ulaşabildik...

muhsin yazıcıoğlu'nun ardından bir kişi şu şekilde yorum yapmış ((

muhabirin evinden haberin duyulduğu an çığlıklar yükselmiş.

ay moralim çöktü yaa ((((((((( Allah sabır versin

Canikom büyük abant dolu ama fiyatını verim yinede göl odası 600 Lira orman tarafı 540 lira.Abant palace de 600 lira standart oda fiyatı peşin ödeme %10 indirim var..geç döndüm özür yolcum vardaa

ne kadar iyiymiş fiyatlar...
şaşırdımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

burcu sbh çıkıp aksam gelcen herhal eve takst yerı cok uzak mı cnm :roflol:

evet biraz uzak canım 45 dakika vesaitle gidicez ee gitmişken gezicez akşam 6 yı bulur dönmemiz. 1 de çıkıcaz. sabahtan uğrarım birazcık sonra yokum :çok üzgünüm:

evet aynen bende çok üzgünüm yazık yaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…