anladım peki zor olmazmı sizin için
bende onu diyorum işte .tatile gitmek için süper ama balayı için ince eleyip sık dokumak lazım
anladım umarım istediğiniz yer olur güzelim
yanlış anlamazsanız ben bşy anlamadım kapalı olunca çiftler ayrı havuzlardamı oluyor ? birde esmy senin dediklerinide anlamadım denize birlikte giremicekseyiz diye yazmışsın güzelim
anladım peki zor olmazmı sizin için
kaydirigubbakcemile5
BAK CNM BENDE ACIKLIYIM NORMALDA KAPALI BAYANLAR ICIN YAPILAN OTELLER AAZ BURDA ISTEDIGIN GIBI HAVUZUNDAN YARARLANABILIYORSUN
USTU ACIK GUNEŞLENİYORSUN erkekler ıcınde aynı otelde ayrı bır yer var bazılarıne anldımbu ısten dıye dusunebılır ama baska biyerde beraber gırmek ıcın kımsenın olmaması lazım
ama gıdenlerın hepscı cok memenun cunku ben hayatımda oylebır otel görmedım kızlar cok guzell
CAPRICE THERMAL(TERMAL) PALACE
bim den geldim...:)
kız bu şubeye hiç gelmedi dedi..yakınlarda diğer şubeyi sordum teeeeeeeeee ona kadar yürüdüm orda da yok :)
nasipte yokmuş demek..
bulan arkadaşlar banada alın yaaaaaaakaydirigubbakcemile2
Kızlar bim'e tekrar gittim fakat kalmamış hiç senağlama Wall olsa alacaktım pnr cım ama kalmamış cnm.Zaten ben aldığımda 3 tane vardı Çok üzgünüm çoookcanım ist daha gelmemiş yengem baktı ama orda calısan kısı bolge bolge gelıyomus demıs
Canımm ne bileyim yafs ilkez böyle bişe duydum normalde heryerde aynı oluyor diye düşündümm :uhm:evet canım yadelikafadulden
ben Eudorabeta arkadaşımızın hangi şehirde olduğunu bile okumadan giyinmiş yola çıkmışımdelikafadulden
gezmiş oldum neyse kaydirigubbakcemile5 inşAllah buraya gelirde bizde alırız canım..
CNM 14/4 VARIŞ 17/4 ÇIKIŞ OLARAK HESAPLAT BAKLAM hihoyyyt
öğlen uykusu yaptım geldimm....
mersı şeker ne dımekBöcük yerine atlıyım hemen kefallik yapıyım 12 nisan bakırköyde meydanda dimples
öğlen uykusu yaptım geldimm....
kızlar merhaba....çeyiz hazırlıklarında hepinize kolay gelsin diyorum...ben size bir şey danışmak istiyorum...arzum ve tefalin mutfak aletlerine bakıyorum..arzumun fiyatları daha uygun ama tefalin şıklığıda aşikar....karar veremedim..ayrıca bir çok ürün bazı sitelerde,mağazadaki fiatlarından çok çok ucuza satılıyor...sizce netten alış veriş güvenilir mi?ne diyorsunuz..teşekkürler muckskaydirigubbakcemile2
OHO H GUZELLIK UYKUSU:sm_cool:
canikom büyük abant dolu ama fiyatını verim yinede göl odası 600 lira orman tarafı 540 lira.abant palace de 600 lira standart oda fiyatı peşin ödeme %10 indirim var..geç döndüm özür yolcum vardaa
mersı şeker ne dımek
ohh valla ev gızı olmak vardı bız yarında mesaı gelıyok
ayy buluşma yaklasıyo amanın doğum gunumde tabe acep annem ne alcakk
Otel demişkenn..Caprice otele abimlerde gitti.Mükemmel bir otelmiş.Onlar gittiğinde Zara konser vermiş orda..Ayrıca denize girerken çiftler beraberde giriyormuş..Ama abim anlata anlata biterememişti kaydirigubbakcemile3
Buketcimm canım sen hangi otelde yer ayırtmıştın bide ne kadardı fiyatı ? :uhm:
Canikom büyük abant dolu ama fiyatını verim yinede göl odası 600 Lira orman tarafı 540 lira.Abant palace de 600 lira standart oda fiyatı peşin ödeme %10 indirim var..geç döndüm özür yolcum vardaa
ne kadar iyiymiş fiyatlar...
şaşırdımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
burcu sbh çıkıp aksam gelcen herhal eve takst yerı cok uzak mı cnm :roflol:
Sana da zirvelerde, bembeyaz, henüz kirletilmemiş topraklarda ölmek yakışırdı. Mekanın cennet olsun, mücadeleci dürüst insan. Allah gani gani rahmet eylesin. Seni şimdiden özlemye başladım. Hakkını helal bizlere, sana 47 saat sonra ulaşabildik...
muhsin yazıcıoğlu'nun ardından bir kişi şu şekilde yorum yapmış((
muhabirin evinden haberin duyulduğu an çığlıklar yükselmiş.
ay moralim çöktü yaa((((((((( Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?