Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

offf yaa ne kadr acı bı haber ya

ölum var git var git işine
bız daha ölmeden ölenlerdenız
ölum korkusunun bızde işi ne
biz sana koşarak gelenlerdenız:a015:

burcu nan senın bıcakları denedın mı yoksa ben mı kacrdım hıc okumadım
bıde resmını eklemedın görmedım ben hadı hemen bılgı ver hele aklıma sımdık geldı

Buketcimm canım sen hangi otelde yer ayırtmıştın bide ne kadardı fiyatı ? :uhm:

cnm biz club alibeye karar verdik 5 gece 1260 verdik. (%40 indirimden yararlandık :lepi:)

Türk milleti dürüst bir insanı daha kaybetti. Hepsinin mekanı cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin inşallah

Son düzenleme:
cnm biz club alibeye karar verdik 5 gece 1260 verdik. (%40 indirimden yararlandık :lepi:)

Türk milleti dürüst bir insanı daha kaybetti. Hepsinin mekanı cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin inşallah

buket süper bi seçim ama belekmi sidemi.kalite süper alibeylerde

kızlar bugün bi görünüyom bi kayboluyom ya bolero fotolarını gösterdim size adliyeye gittim koştur koştur bu arada herkes 1. yi beğenmiş ama ben gelinliğimi parlak taşlarla işletcem üstünde incili bolero hoş durmaz sanırsam neyse ya yarın randevum var zaten moda evinde orda ki modellere de göz gezdiriyim üstüme giyiyim hem bu arada
Eudorabeta bacı aldıkların çok güzel arılı bardak takımına bayıldım ya bende bakıyım akşam kalmışsa tabibenneyaptımki halının renkleri çok canlıymış :lepi:

burcu nan senın bıcakları denedın mı yoksa ben mı kacrdım hıc okumadım
bıde resmını eklemedın görmedım ben hadı hemen bılgı ver hele aklıma sımdık geldı

canım denedim hatta hala kaldırmadım deniyorum sırnaşık şey
el alıştıkça çok rahat. dediğim gibi o günde alışılmış bıçaklardan farklı. onun için ilk başta garpsiyorsun sonra alıştıkça çok rahat. mesela o kare gibi olan büyük bıçak çok kulanışlı maydonoz maruk doğrarken harika sonra spatula gibi onun üstüne alıp kaseye atıyorum. sonra dilimleyisisinden çok memnun kaldım. uzun bir bıçak o yüzden ilk başta garipsedim ama domates falan dilimlerlen mükemmel. öyle el biçcek kadar keskin değil kızlar reklamda abartmışlar o kısmını. gerçi test ettim domatesi hani hani hiç güç kullanmadan parmağıyla kesiyor gerçekten oldu öyle. ama elimi üstünde gezdirdim kesmedi yani. sonra o dilimleyici gene ekmek keserken mükemmel. bilirsiniz taze ekmeği dilimlerlen böyle tıkış tıkış oluypr. düzgün kesilmez öyle bir sorun klamıyor o bıçakla. istediğiniz incelikte kesebilirsiniz. benim gibi hep doğrama tahtası kullanan biriyseniz memnun kalırsınız. ancak kimisi herrşeyi elinde doğrar onun için uygun değil. neden derseniz bıçaklar bir profesyonel aşçılar için tsarlanmış ve büyükler elde bir şeyler doramak için çok büyükler. ama tahta üzerinde mükemmel...
iyi anlattığımı düşünüyorum :smiley-cool: umarım anlaşılmıştır....
fotoda eklemedim böcükçüm üşendm ama aynı videodaki gibi görünüyorlar yaniyerimseniben

burcu bebişim ben herşeyi tahta üzerinde doğrarım bence bu tam bana göre :lepi:
parayı toparlıyım bende alcam cnmm

Burcucum bende herşeyi tahta üstünde doğrarım ama hala çeyizimde tahtam yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ben kesme tahtası tchibo nun sitesinde gördüm 15 liramıydı neydi ama netten siparişte kargo parası var eğer mağazında görürsem alıcam güzele benziyodu

Bende çok üzüldüm yaaa senağlama Tvde hep son dakika haberleri geçtiler..Allah ailelerine sabır versinsenağlama

Sinaycım saol tatlımm :X bu arada bende bolero tarzı bişe arıyorum.Eğer güzel şeyler bulursam sanada yollarım canım

Baberko sen tarih girdinmi eminmisin???
Burcu sayfanın başında yorumunda çıkan reklama bak tam senlik :jeyyar:
Esracım ben aldım bida koçtaştan saf gibi 12 tl para verdim

ya ben kesme tahtası tchibo nun sitesinde gördüm 15 liramıydı neydi ama netten siparişte kargo parası var eğer mağazında görürsem alıcam güzele benziyodu

cnm ben onu mağazasında gördüm bana küçük geldi görmeden sipariş verme yada ölçüsü yazıosa nette bi ona göre degerlendir

burcu bebişim ben herşeyi tahta üzerinde doğrarım bence bu tam bana göre :lepi:
parayı toparlıyım bende alcam cnmm

vallahi ben ilk gün çok zorlandım buketçim annr dedim 14 gü içinde yollama şansımız var iyollsak mı. onun eli daha yatkın tabi yoo bence çok güzel dedi istemiyorsan bize kalsın dedi bende yollamaktan vazgeçtim :roflol: hani böyle dur elimde doğrayı vereyim dersen olmaz çünkü sapı uzun bıçakların tutma yerinin yetişmiyo el yani. ama tutma yeri gerçekten iyi tasarlanmış tam eli kavrıyor. birde bıçaklar çok ağır görünüyor ya öyle değil oda hoşuma gitti. yormuyor yani. ama genede sonradan ne gerek vardı böyle set aldık kullanışlı değilmiş deme kuşum. bak yi ve kötü yönleriyle anlattım herşeyi Şeniz
Burcucum bende herşeyi tahta üstünde doğrarım ama hala çeyizimde tahtam yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy kuzucuğum benim :1hug: beğendiği bir şey varsa ben alıp yollıyayım arkadaşıma Şeniz

Kızlar ben kesme tahtası plastik kaplar kıvır şeyleri çeyiz gitmeden1 hafta önce alacağım olur dimi. Yahu odamda çeyiz koyacak yer kalmadı. delikafadulden

baberko şekerim marmariste önerebileceğin oteller hangisi ?
siteler çok güzel diyolar..Nasıl sence :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…