- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Buketcimm canım sen hangi otelde yer ayırtmıştın bide ne kadardı fiyatı ? :uhm:
Sana da zirvelerde, bembeyaz, henüz kirletilmemiş topraklarda ölmek yakışırdı. Mekanın cennet olsun, mücadeleci dürüst insan. Allah gani gani rahmet eylesin. Seni şimdiden özlemye başladım. Hakkını helal bizlere, sana 47 saat sonra ulaşabildik...
muhsin yazıcıoğlu'nun ardından bir kişi şu şekilde yorum yapmış((
muhabirin evinden haberin duyulduğu an çığlıklar yükselmiş.
ay moralim çöktü yaa((((((((( Allah sabır versin
cnm biz club alibeye karar verdik 5 gece 1260 verdik. (%40 indirimden yararlandık :lepi:)
Türk milleti dürüst bir insanı daha kaybetti. Hepsinin mekanı cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin inşallah
buket süper bi seçim ama belekmi sidemi.kalite süper alibeylerde
burcu nan senın bıcakları denedın mı yoksa ben mı kacrdım hıc okumadım
bıde resmını eklemedın görmedım ben hadı hemen bılgı ver hele aklıma sımdık geldı
canım denedim hatta hala kaldırmadım deniyorum sırnaşık şey
el alıştıkça çok rahat. dediğim gibi o günde alışılmış bıçaklardan farklı. onun için ilk başta garpsiyorsun sonra alıştıkça çok rahat. mesela o kare gibi olan büyük bıçak çok kulanışlı maydonoz maruk doğrarken harika sonra spatula gibi onun üstüne alıp kaseye atıyorum. sonra dilimleyisisinden çok memnun kaldım. uzun bir bıçak o yüzden ilk başta garipsedim ama domates falan dilimlerlen mükemmel. öyle el biçcek kadar keskin değil kızlar reklamda abartmışlar o kısmını. gerçi test ettim domatesi hani hani hiç güç kullanmadan parmağıyla kesiyor gerçekten oldu öyle. ama elimi üstünde gezdirdim kesmedi yani. sonra o dilimleyici gene ekmek keserken mükemmel. bilirsiniz taze ekmeği dilimlerlen böyle tıkış tıkış oluypr. düzgün kesilmez öyle bir sorun klamıyor o bıçakla. istediğiniz incelikte kesebilirsiniz. benim gibi hep doğrama tahtası kullanan biriyseniz memnun kalırsınız. ancak kimisi herrşeyi elinde doğrar onun için uygun değil. neden derseniz bıçaklar bir profesyonel aşçılar için tsarlanmış ve büyükler elde bir şeyler doramak için çok büyükler. ama tahta üzerinde mükemmel...
iyi anlattığımı düşünüyorum :smiley-cool: umarım anlaşılmıştır....
fotoda eklemedim böcükçüm üşendm ama aynı videodaki gibi görünüyorlar yaniyerimseniben
side cnm. nasılki acaba :uhm:
Bende çok üzüldüm yaaa senağlama Tvde hep son dakika haberleri geçtiler..Allah ailelerine sabır versinsenağlamaSana da zirvelerde, bembeyaz, henüz kirletilmemiş topraklarda ölmek yakışırdı. Mekanın cennet olsun, mücadeleci dürüst insan. Allah gani gani rahmet eylesin. Seni şimdiden özlemye başladım. Hakkını helal bizlere, sana 47 saat sonra ulaşabildik...
muhsin yazıcıoğlu'nun ardından bir kişi şu şekilde yorum yapmış((
muhabirin evinden haberin duyulduğu an çığlıklar yükselmiş.
ay moralim çöktü yaa((((((((( Allah sabır versin
cnm biz club alibeye karar verdik 5 gece 1260 verdik. (%40 indirimden yararlandık :lepi:)
O zaman bide pahalı demiştin dimi senn.Şimdi bana fiyatlar çok yüksek geliyorr :1shok:
Ama ben antalyaya gitmekten vazgeçtim.Orası yazın bi acayip.-tatlicadiarzu-Ama gittiğiniz yer süperr:lepi:
Türk milleti dürüst bir insanı daha kaybetti. Hepsinin mekanı cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin inşallah
Sinaycım saol tatlımm :X bu arada bende bolero tarzı bişe arıyorum.Eğer güzel şeyler bulursam sanada yollarım canımkızlar bugün bi görünüyom bi kayboluyom ya bolero fotolarını gösterdim size adliyeye gittim koştur koştur bu arada herkes 1. yi beğenmiş ama ben gelinliğimi parlak taşlarla işletcem üstünde incili bolero hoş durmaz sanırsam neyse ya yarın randevum var zaten moda evinde orda ki modellere de göz gezdiriyim üstüme giyiyim hem bu arada
Eudorabeta bacı aldıkların çok güzel arılı bardak takımına bayıldım ya bende bakıyım akşam kalmışsa tabibenneyaptımki halının renkleri çok canlıymış :lepi:
ya ben kesme tahtası tchibo nun sitesinde gördüm 15 liramıydı neydi ama netten siparişte kargo parası var eğer mağazında görürsem alıcam güzele benziyodu
burcu bebişim ben herşeyi tahta üzerinde doğrarım bence bu tam bana göre :lepi:
parayı toparlıyım bende alcam cnmm
Burcucum bende herşeyi tahta üstünde doğrarım ama hala çeyizimde tahtam yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm ben onu mağazasında gördüm bana küçük geldi görmeden sipariş verme yada ölçüsü yazıosa nette bi ona göre degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?