Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar ben kaçıorum üff keyfimde yoktu zaten, hadi byesssss
hadi caniko görüşürüzz çok öptüm...Şeniz
Baberko sen tarih girdinmi eminmisin???
Burcu sayfanın başında yorumunda çıkan reklama bak tam senlik :jeyyar:
Esracım ben aldım bida koçtaştan saf gibi 12 tl para verdim
hevallahi sen demeden ben fark etmiş ve siteyi çokdan tıklayıp bakmıştım canım nasıl iyi tanımışsın arkadaşını :roflol::1hug:
burcu ee ben almak ıstesem netten mı alcam ılla bıde kac tl ıdı

canım bana kargoyla birlikte 88 e geldi. yerimseniben evet netten yada telefonla sipariş imkanı var... Şeniz

oyy kuzucuğum benim :1hug: beğendiği bir şey varsa ben alıp yollıyayım arkadaşıma Şeniz

Kuzucun yesin seni. Yok tatlım beğenmemekten değil evde yer kalmadı koyacak. Hani meşhur karafların satıldığı paşabahçe varya orada herşey var maşallh oradan halledeceğim kıvır zıvırı.

baberko şekerim marmariste önerebileceğin oteller hangisi ?
siteler çok güzel diyolar..Nasıl sence :uhm:

cnm sitelerdeki oteller güzel ama plajları platfıom yani birden derinleşiyo kumsalı yok bitek grand yazıcı turban kumsal. bnce içmeler çok daha güzel plajları filan.otel olarakta martı la perla ya da martı resort

%100 katılıyorum :lepi: içmelerdeki oteller bir numara...
kalmadım ama hepsini gördüm plajlarını gördüm hele bir tnaesinde içim kaldı vallahi süperdi adı gelmiyor ama aklıma... CADIARZU

Burcum valla ben kaybediyorum resmen.delikafadulden

Hadi liste yapalım kızlar canım sıkılıyooo.. Gerçi 10 dk sonra çıkacağım ama olsun yarın devam ederiz.

Yıkanmış çamaşırlar için sepet
Kirli sepeti
Vileda
Leğen
Çöp kovası
Mutfak için bulaşık tası
Saklama kapları ( Ablam Tupper Alacak )
Ek kavanozlar
Karştırma kapları
Süzgeç
Kesme tahtası

Unuttuklarım vardır kesin aklım başımda değil..-tatlicadiarzu-

esram bu dediklerinin çoğunu almışım ben :roflol:
bende çamaşır teli
kirli sepeti
ütü masası
yemek masası için runner örtü yaptırcam o kaldı....
he birde gündelil kahvaltılık
vileda ve temizlik leğenlerini mrmaristen alıcam burdan götürmenin anlamı yok deterjanla birlikte alırım ordan

ayy burcu bende buluşmadan sonra kesın alıyorum cnm param var suan ama buluşmaya saklıyordum ozmn bısı almazsam bundan alabılırımkaydirigubbakcemile2
ama ben nakıt verrım yanı nasıl olcak kargo gelınce acıp baksam öle versem parasını peşın

Kızlar ben kesme tahtası plastik kaplar kıvır şeyleri çeyiz gitmeden1 hafta önce alacağım olur dimi. Yahu odamda çeyiz koyacak yer kalmadı. delikafadulden

esra bende oyle yapacagım cancagızım yerlestırınce gozume gelır eksıkler
mm
listeyede su geldı aklıma
çamaşır asma şeyi adı neydi
kafamçokkarıştı
EKMEK SEPET ı MANDAL

Son düzenleyen: Moderatör:

kapıda ödeme seçeneği var sanırım canım ama kapıda ödemelerde aracı olduğu için kargo şirketi pay alıyor. 10 lira gibi falan. yerimseniben

Heh bak aklıma geliyo gerçi evde ajandamda yazılı tüm eksikler.

Çamaşır kurutmalığı

Bu arada detejan dedin de ablam bana bir koli temizlik malzemesi temizlik bezi falan yapmış Amway'in Bir sene daha diş macunu dahil hiçbir temizlik ürünü almama gerek kalmadı :1rolleyes:

kızlarrr yoruldum yawwww anca çıktım mutfaktan :))
tm ev hanımı oldu bizim gelinn kaydirigubbakcemile3

oh ne güzell :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…