hadi caniko görüşürüzz çok öptüm...ŞenizKızlar ben kaçıorum üff keyfimde yoktu zaten, hadi byesssss
hevallahi sen demeden ben fark etmiş ve siteyi çokdan tıklayıp bakmıştım canım nasıl iyi tanımışsın arkadaşını :roflol::1hug:Baberko sen tarih girdinmi eminmisin???
Burcu sayfanın başında yorumunda çıkan reklama bak tam senlik :jeyyar:
Esracım ben aldım bida koçtaştan saf gibi 12 tl para verdim
burcu ee ben almak ıstesem netten mı alcam ılla bıde kac tl ıdı
oyy kuzucuğum benim :1hug: beğendiği bir şey varsa ben alıp yollıyayım arkadaşıma Şeniz
baberko şekerim marmariste önerebileceğin oteller hangisi ?
siteler çok güzel diyolar..Nasıl sence :uhm:
Kuzucun yesin seni. Yok tatlım beğenmemekten değil evde yer kalmadı koyacak. Hani meşhur karafların satıldığı paşabahçe varya orada herşey var maşallh oradan halledeceğim kıvır zıvırı.
baberko şekerim marmariste önerebileceğin oteller hangisi ?
siteler çok güzel diyolar..Nasıl sence :uhm:
yok ya zaten ewt netten vermem boşuna kargo parası vermem
bu arada takvimim oldu kaydirigubbakcemile2
cnm sitelerdeki oteller güzel ama plajları platfıom yani birden derinleşiyo kumsalı yok bitek grand yazıcı turban kumsal. bnce içmeler çok daha güzel plajları filan.otel olarakta martı la perla ya da martı resort
evtt bu sefer takvimin olmuş güzelim kaydirigubbakcemile5
Burcum valla ben kaybediyorum resmen.delikafadulden
Hadi liste yapalım kızlar canım sıkılıyooo.. Gerçi 10 dk sonra çıkacağım ama olsun yarın devam ederiz.
Yıkanmış çamaşırlar için sepet
Kirli sepeti
Vileda
Leğen
Çöp kovası
Mutfak için bulaşık tası
Saklama kapları ( Ablam Tupper Alacak )
Ek kavanozlar
Karştırma kapları
Süzgeç
Kesme tahtası
Unuttuklarım vardır kesin aklım başımda değil..-tatlicadiarzu-
Kızlar ben kesme tahtası plastik kaplar kıvır şeyleri çeyiz gitmeden1 hafta önce alacağım olur dimi. Yahu odamda çeyiz koyacak yer kalmadı. delikafadulden
Burcum valla ben kaybediyorum resmen.delikafadulden
Hadi liste yapalım kızlar canım sıkılıyooo.. Gerçi 10 dk sonra çıkacağım ama olsun yarın devam ederiz.
Yıkanmış çamaşırlar için sepet
Kirli sepeti
Vileda
Leğen
Çöp kovası
Mutfak için bulaşık tası
Saklama kapları ( Ablam Tupper Alacak )
Ek kavanozlar
Karştırma kapları
Süzgeç
Kesme tahtası
Unuttuklarım vardır kesin aklım başımda değil..-tatlicadiarzu-
ayy burcu bende buluşmadan sonra kesın alıyorum cnm param var suan ama buluşmaya saklıyordum ozmn bısı almazsam bundan alabılırımkaydirigubbakcemile2
ama ben nakıt verrım yanı nasıl olcak kargo gelınce acıp baksam öle versem parasını peşın
tm ev hanımı oldu bizim gelinn kaydirigubbakcemile3kızlarrr yoruldum yawwww anca çıktım mutfaktan :))
Heh bak aklıma geliyo gerçi evde ajandamda yazılı tüm eksikler.
Çamaşır kurutmalığı
Bu arada detejan dedin de ablam bana bir koli temizlik malzemesi temizlik bezi falan yapmış Amway'in Bir sene daha diş macunu dahil hiçbir temizlik ürünü almama gerek kalmadı :1rolleyes:
had ben gidiyorum spor yapmaya kızlar...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?