Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu bu akşam kümbet'i yapcam inşallah seninki kadar güzel olur.

ben çıkıyorum kızlar. haftasonu yine boya badana işlerindeyiz. pazartesi görüşürüz canlar

kız böcükkk bizim program başladı

OH YOKKİ ABLAMIZ YAA
YEMEKTEYIZDENMI BAHSEDIYONUZU TIYO VEREYIM1. ZEYNEP HNM BAYILIYORUM BEN ONAkaydirigubbakcemile2

Kızlar ben kesme tahtası plastik kaplar kıvır şeyleri çeyiz gitmeden1 hafta önce alacağım olur dimi. Yahu odamda çeyiz koyacak yer kalmadı. delikafadulden
Benim odaa dolduu.Salonun yarısınıda ben işgal ettimm kaydirigubbakcemile3 Halılarda geldi hiç yer kalmadı kapı arkalarına kadar doldu annem gitsende şu ev bi boşalsa diyor senağlama
marmarisde gel bizde kal annem :roflol: bedava :roflol: yalnız yemekleri ortaklaşa yaparız:roflol:
Oyy canımm:1hug: Ama biz evlenince senin düğün bizden bi hafta sonra olacak.Sen anahtarı verirsin bize biz kalırız.Sana 1 haftalık yemek yaparımm hazıra konarsınn olmazmı kaydirigubbakcemile3 Olmadı sizin gelmenizi bekleriz sonra koçişin demesin ne zaman gidicek bunlar diye :jeyyar:
ayy evet içmelerde çok güzel diyolar ama söylediğin otelleri araştırıcam saol canımm Şeniz

Çamaşırlık alacakmısın ? Maşraba,çalı süpürgesi Kova.Kürek. aklıma gelen bunlar bide lavoba açıcısıda al nerden geldiyse aklıma kaydirigubbakcemile3

burcu ozmn ben nısan ayında yanı bulusmadan sonra sana derım sıtenın adı verırsın artık sna guvenıyok benımde şef tonyım olsun anam:dilcikar: alcam yaa kafaya koydum zaten kalıtelı bı set arıyoum sonunda sen aldın

black bakasım yok bugn ya bakmıycam tv ye

OH YOKKİ ABLAMIZ YAA
YEMEKTEYIZDENMI BAHSEDIYONUZU TIYO VEREYIM1. ZEYNEP HNM BAYILIYORUM BEN ONAkaydirigubbakcemile2

evt cnm yemekteyiz bende funda ve zeynebi çok seviyorum inş. zeynep birinci olur şadıman gene 1. olmasını asla istemiyorum ilkinde bile 1. asla haketmedi kesinlikle hasan almalıydı hakkını yedi şadıman umarım bu sefer kazanmaz

had ben gidiyorum spor yapmaya kızlar...hihoyyyt

Gamze ne var bu akşam yemekte cokacimcoook
bende spora gidiom öptüm hepinizii

Ben çıkıyorum kızlar hepinizi kocman öpüyorummmm:1hug:

burcu bu akşam kümbet'i yapcam inşallah seninki kadar güzel olur.

ben çıkıyorum kızlar. haftasonu yine boya badana işlerindeyiz. pazartesi görüşürüz canlar

Herkes gidiyorr senağlama İyi akşamlar hepiinize..
Hayatım kolay gelsinn canım.Varsı benlik bişi geleyimm kaydirigubbakcemile3

kafan dağılsın diye dedim cnm kaydirigubbakcemile2

ZEYNEP OLCAK ZATEN CNMÖ BEN ÖLE BILIYOM AMA YARIN BAKARIZ
IYI AKSMLARA ÖPÜLDÜNZŞeniz

ayhh esmy inşllah zeynep alır şadıman alırsa pes dicem bişey bilmem etmem die die ... baberko başka yerden izle belki farklı çıkar

ohh bee rahatladım ayy mıdem cok kötu suan kızlar dık bıle duramıyom napmam lazım ama cok fena yaa

ayy yok anam benim herüf misafiri çokkk sever. hatta gitcez artık desenizde bırakmaz :roflol: ama benden evvel evlenmen sıkıntı olacak çünkü lojmana biz olmadan almazlar annemmm :roflol:
tamam canım sen alacağında söyle ben sana site adı falan veririm yerimseniben

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
blackqueen, baberko, croiselle, EGoiST

kimse kalmamış herkes gitmiş

ohh bee rahatladım ayy mıdem cok kötu suan kızlar dık bıle duramıyom napmam lazım ama cok fena yaa
soda varsa içine yarım limon sık.birazda tuz koy..Churcill yap kendine içç acaipp rahatlatıyor mideyii yerimseniben

Bizde lojmanın önüne kamp kurarızz siz gelene kadar kaydirigubbakcemile3
Walla düğüne kadar paramız kalmıcak.Aşkımda diyorki çadır alırız istediğimiz yere kamp kurarızz istediğin yere götürürüm seni diyorr haha kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…