Heh bak aklıma geliyo gerçi evde ajandamda yazılı tüm eksikler.
Çamaşır kurutmalığı
Bu arada detejan dedin de ablam bana bir koli temizlik malzemesi temizlik bezi falan yapmış Amway'in Bir sene daha diş macunu dahil hiçbir temizlik ürünü almama gerek kalmadı :1rolleyes:
kız böcükkk bizim program başladı
Benim odaa dolduu.Salonun yarısınıda ben işgal ettimm kaydirigubbakcemile3 Halılarda geldi hiç yer kalmadı kapı arkalarına kadar doldu annem gitsende şu ev bi boşalsa diyor senağlamaKızlar ben kesme tahtası plastik kaplar kıvır şeyleri çeyiz gitmeden1 hafta önce alacağım olur dimi. Yahu odamda çeyiz koyacak yer kalmadı. delikafadulden
Oyy canımm:1hug: Ama biz evlenince senin düğün bizden bi hafta sonra olacak.Sen anahtarı verirsin bize biz kalırız.Sana 1 haftalık yemek yaparımm hazıra konarsınn olmazmı kaydirigubbakcemile3 Olmadı sizin gelmenizi bekleriz sonra koçişin demesin ne zaman gidicek bunlar diye :jeyyar:marmarisde gel bizde kal annem :roflol: bedava :roflol: yalnız yemekleri ortaklaşa yaparız:roflol:
ayy evet içmelerde çok güzel diyolar ama söylediğin otelleri araştırıcam saol canımm Şenizcnm sitelerdeki oteller güzel ama plajları platfıom yani birden derinleşiyo kumsalı yok bitek grand yazıcı turban kumsal. bnce içmeler çok daha güzel plajları filan.otel olarakta martı la perla ya da martı resort
Burcum valla ben kaybediyorum resmen.delikafadulden
Hadi liste yapalım kızlar canım sıkılıyooo.. Gerçi 10 dk sonra çıkacağım ama olsun yarın devam ederiz.
Yıkanmış çamaşırlar için sepet
Kirli sepeti
Vileda
Leğen
Çöp kovası
Mutfak için bulaşık tası
Saklama kapları ( Ablam Tupper Alacak )
Ek kavanozlar
Karştırma kapları
Süzgeç
Kesme tahtası
Unuttuklarım vardır kesin aklım başımda değil..-tatlicadiarzu-
burcu bu akşam kümbet'i yapcam inşallah seninki kadar güzel olur.
ben çıkıyorum kızlar. haftasonu yine boya badana işlerindeyiz. pazartesi görüşürüz canlar
OH YOKKİ ABLAMIZ YAA
YEMEKTEYIZDENMI BAHSEDIYONUZU TIYO VEREYIM1. ZEYNEP HNM BAYILIYORUM BEN ONAkaydirigubbakcemile2
had ben gidiyorum spor yapmaya kızlar...hihoyyyt
Gamze ne var bu akşam yemekte cokacimcoook
bende spora gidiom öptüm hepinizii
Ben çıkıyorum kızlar hepinizi kocman öpüyorummmm:1hug:
burcu bu akşam kümbet'i yapcam inşallah seninki kadar güzel olur.
ben çıkıyorum kızlar. haftasonu yine boya badana işlerindeyiz. pazartesi görüşürüz canlar
burcu ozmn ben nısan ayında yanı bulusmadan sonra sana derım sıtenın adı verırsın artık sna guvenıyok benımde şef tonyım olsun anam:dilcikar: alcam yaa kafaya koydum zaten kalıtelı bı set arıyoum sonunda sen aldın
black bakasım yok bugn ya bakmıycam tv ye
evt cnm yemekteyiz bende funda ve zeynebi çok seviyorum inş. zeynep birinci olur şadıman gene 1. olmasını asla istemiyorum ilkinde bile 1. asla haketmedi kesinlikle hasan almalıydı hakkını yedi şadıman umarım bu sefer kazanmaz
Benim odaa dolduu.Salonun yarısınıda ben işgal ettimm kaydirigubbakcemile3 Halılarda geldi hiç yer kalmadı kapı arkalarına kadar doldu annem gitsende şu ev bi boşalsa diyor senağlama
Oyy canımm:1hug: Ama biz evlenince senin düğün bizden bi hafta sonra olacak.Sen anahtarı verirsin bize biz kalırız.Sana 1 haftalık yemek yaparımm hazıra konarsınn olmazmı kaydirigubbakcemile3 Olmadı sizin gelmenizi bekleriz sonra koçişin demesin ne zaman gidicek bunlar diye :jeyyar:
ayy evet içmelerde çok güzel diyolar ama söylediğin otelleri araştırıcam saol canımm Şeniz
Çamaşırlık alacakmısın ? Maşraba,çalı süpürgesi Kova.Kürek. aklıma gelen bunlar bide lavoba açıcısıda al nerden geldiyse aklıma kaydirigubbakcemile3
tamam canım sen alacağında söyle ben sana site adı falan veririm yerimsenibenburcu ozmn ben nısan ayında yanı bulusmadan sonra sana derım sıtenın adı verırsın artık sna guvenıyok benımde şef tonyım olsun anam:dilcikar: alcam yaa kafaya koydum zaten kalıtelı bı set arıyoum sonunda sen aldın
black bakasım yok bugn ya bakmıycam tv ye
ayyy ben gıdıyom acılll
soda varsa içine yarım limon sık.birazda tuz koy..Churcill yap kendine içç acaipp rahatlatıyor mideyii yerimsenibenohh bee rahatladımayy mıdem cok kötu suan kızlar dık bıle duramıyom napmam lazım ama cok fena yaa
ayy yok anam benim herüf misafiri çokkk sever. hatta gitcez artık desenizde bırakmaz :roflol: ama benden evvel evlenmen sıkıntı olacak çünkü lojmana biz olmadan almazlar annemmm :roflol:
tamam canım sen alacağında söyle ben sana site adı falan veririm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?