- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bindin süpürgeye sohbet bölümüne acilll gittin :roflol:
yok nan wc ye gıttım az rahatladım ama sımdık soda ıcıym böööööööööö yapcem:roflol: ses gelıy mı
suan soda ıcıyom ama sade lımon yokkı ısteyım yemekhane kapalı
bilmiyoz ama esmy o olucak dedi umarım hisleri kuvetlidir ve birinci olur
Aklında olsun Soda-limon-tuz acaip iyi geliyor mideye...yerimseniben
Naptın böcükk çok mu yedinn sırnaşık şey
kadının evi cıvıl cıvıl yyaa salonu çok renkli tam benlik kaydirigubbakcemile3 ama tüm aksiliklerde onu buluyorr
nan sus:mymeka: ceyıs bakanım dıycektın:1closedeyes:
kızlar işte abant rüya gibiydiii
oooo burda bolu severlermii var...benim 3 senem orda geçtiii:lepi:
ünv orda okudum...küçücük bi şehir komple gezsen 15 dk da biter..ama o kadar gzl şeyler yaaşdımki orda çok seviyorum orayı çok:1hug:
ya o arıları şeyelrden bende istiyorum yarın gitsem bime kalırmı acep:uhm:
Beta canım vala benim nikah işlemlerim yılan hikayesine döndü ya. Salı kan verdik cuma sonuçları alın dediler. Bugün gittim sonuçlar internetten alınıyormuş tüm kurum genelinde sorun varmış. Ayrıca labaoratuvarda bişeyler bitmiş. En erken ptesi dedi.
burcu ozmn ben nısan ayında yanı bulusmadan sonra sana derım sıtenın adı verırsın artık sna guvenıyok benımde şef tonyım olsun anam:dilcikar: alcam yaa kafaya koydum zaten kalıtelı bı set arıyoum sonunda sen aldın
black bakasım yok bugn ya bakmıycam tv ye
Sormaz mıyım canım hemen sordum akciğer filmi diye? Kadın dedi ki gerek yok biz istemiyoruz. Şuan İzmir'de yok o uygulama, hem lazım olsa ben o gün söylemez miydim dedi. Ben de içimden vala söylemiyonuz betaya söylenmemiş işte diye geçirdim kaydirigubbakcemile3 Vala işlemleri yapan kadın o kadar tatlı dilliydi ve ilgilendi ki kızamadım. Gayet güzel bir dille anlattı teknolojinin gazabına uğradıklarını sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?