Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

allam yaa yok bişi:roflol:

burcu anlastık cnm saol

zeynep mı bırıncı olcakmış nerden bılıyonuz

Aklında olsun Soda-limon-tuz acaip iyi geliyor mideye...yerimseniben
Naptın böcükk çok mu yedinn sırnaşık şey

yok aksıne açım ama aclıktan deıl bu ayrı bırden sancı gırdı sımdık ıyyım cnm saol sodadan nefret ederım ama hemen ıctm -tatlicadiarzu-
ayy kımse kalmamış bende 20 dk sonra vınnnn

Tobi MYO mezunumusun bende ordan mezunum hihoyyyt evet küçük ama çok güzel günlerim geçti benimde hatta istanbullu bi arkadaş ordan koca istiyodu gitmemek için :jeyyar: Ne güzel günlerdi yaa kaç mezunusun sen canım ?

Beta canım vala benim nikah işlemlerim yılan hikayesine döndü ya. Salı kan verdik cuma sonuçları alın dediler. Bugün gittim sonuçlar internetten alınıyormuş tüm kurum genelinde sorun varmış. Ayrıca labaoratuvarda bişeyler bitmiş. En erken ptesi dedi.

Ahh sulfatt gülsemmi ağlasam mı bilemedim:sm_confused: Hepmi böyleler yaa :mymeka:
Sende birilerini azarlasaydın kaydirigubbakcemile3 Eee akçiğer filmini sordun mu ? Ne dediler ?

Böcüğüm sende baaaa şu bakırköydeki o caminin ordaki dükkanı tarif et emi? Bek yarın sabah sen giren buraya bana mesaj at emi? istanbula bi dahaki gelişime inşallah oraya gidem.eksiklerimi alayım ordan.inanamiyim bakırköye gidemediğime yafffff

Sormaz mıyım canım hemen sordum akciğer filmi diye? Kadın dedi ki gerek yok biz istemiyoruz. Şuan ızmir'de yok o uygulama, hem lazım olsa ben o gün söylemez miydim dedi. Ben de içimden vala söylemiyonuz betaya söylenmemiş işte diye geçirdim kaydirigubbakcemile3 Vala işlemleri yapan kadın o kadar tatlı dilliydi ve ilgilendi ki kızamadım. Gayet güzel bir dille anlattı teknolojinin gazabına uğradıklarını sırnaşık şey

Bu arada geçmiş sayfalara ancak bakabiliyorum senin aldığın cicileri gördüm betacım. Hepsi çok güzel yaaa! Yaaaa ben bimi nasıl unuttum, o arılı bardaklardan istiyordum Ben de bugün kuzenlerimle gelinlik baktım ona dalmışım herhalde tüh yaaa kaçırdım

Ala ala doktorda bize yeni uygulamaya girdi 10 gündür istiyoruz dedi :uhm: İnşallah istemezler canımm..Bu arada tşk ederimm yerimseniben Walla sulfatcım kadınlar kapış kapış alıyolardı.Bende gittiğimde 3 tane kalmıştı.Hemen aldım bende.Ama sen yinede git bi bak arada kalıyor.Bulursun belki canımm :1hug:
Bu arada gelinlikler nasıl özellikle fiyatların ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…