hayırlı olsun güzelim ne kadardı mobilya fuarında fiyatlar :uhm:
Walla o zaman bende var bişi.Öff çok kararsız kalıyorum :mymeka:
Ben yatak odamın perdesini beyaz ara ara gümüş simli seçtim.Storlu istiyordum fakat pencereye yakın gardolabım olduğu için dolabı açarken çok zorlanırsın mekanızması zarar görür dedi.Salon koltuklarım krem deri.Salon perdelerim krem güpürlü yine gümüş simli beğendim.Kalınları parlak krem kumaştan üstten tek mendilli yanlarında fonları olucak.Mutfağım mavi-krem olduğu için mavili kremli turuncu simli değişik bi perde beğendim uyumlu olsun diye.Orayada stor istiyordum.Bu seferde buzdolabı engel oldu saolsun Çok üzgünüm çoook Oturma odamda rengarenk bişe olucak.Koltuklarım fuşya kumaşları kenarları krem deri yastıklarım turkuaz mavisi ve kahve tonlarında.Perdemde krem üzerinde fuşya pullar ve lilanın tonlarında şeritleri var.Fonları yine krem ile fuşya boncuklu kokoş bi perde olacak kaydirigubbakcemile3 Bitince çok merak ediyorum nasıl olacaklar perdeci süper olacak diyor ama bakalım parasıda süperr umarım iyi bişe çıkarır :mymeka:
Yaa oturma odası ve mutfağı biz yaptırıyoruz.800 TL tuttu çokmu sizce :uhm:Salon + yatak odası güneşlikleri ve fonlar dahilinde 1300 tuttu :uhm:
Çok gibi geldi bana yaa senağlama
bu arada bende aynı renklerden bende o nevresimden aldımmkaydirigubbakcemile3 ben 170 TL ye 10 taksitle aldım sen kaça aldın kuzum :uhm:
canım bir çok firma fuar boyunca fiyatlarında baya indirim yapmışlardı.beklediğimde çoktu indirimler ve çeşitlerde fazlaydı...
canım kusura bakmayın gün boyu giremedim foruma şimdi girebildim.cevaplar geç kaldı.
canım perde fiyatlarını ben hiç bilmiyorum.ama bütün ev için 2000TL tutar diye düşünüyorum.zaten bizde herşey ortak eve ne alınıyorsa perde-halı-mobilya-beyaz eşya da yarısı onların yarısı bizim.ben salonu japon perde düşünüyorum oturma odası ve yatak odasını katlamalı perde mutfağı da bambu perde istiyorum bakalım inşallah olur canım.sende güle güle kullan. tatlım days in colours ı 185 dediler 160 a aldım peşin para iyi bi pazarlık yaptımyalnız days in colours batmış başka birileri almış.yalnız garantisi varmış ve ürün değişiminde hiçbir sorun olmuyormuş.bakalım hayırlısı.
olsun canım önemli değill...yerimseniben Artık verdik perdelerin siparişini bitince görücem inşallah mobilyalarımda henüz gelmedi.İnşallah istediğim gibi olur hepsii :Saruboceq:
Bu arada sorucam sorucam hep unutuyorum.Canım baban nasıl oldu kavuştumu sağlığına ? Hep sen yazınca aklıma geliyor sonra soramıyorum unutuyorum :uhm:İnşallah sende biran önce herbirşeyciğini halledersin
İnşallah eviniz dayayıp döşeyince hayal ettiğinden daha güzel olmuş olur canım.babam iyi şükür ama gözünde hafif problem kaldı.net göremiyor.doktoru 6 ay sonra ufak bir operasyon geçireceğini söyledi.onu bekliyoruz canım.çok sağolasın düşünüp sorduğun için.babam iyi olurken annem rahatsızlandı.safra kesesinde taş çıktı 2 tane.alınması lazımmış ama annemde düğünden sonra oluyum diyor bakalım.birde kayınvalidem hastalandı.onda da belfıtığı çıktı doktoru ona da ameliyat dedi.kısacası hem düğün hazırlıkları hemde hastaneler arasında mekik dokuyoruz.allah büyük inşallah hepsini güzellikle ve hayırla hallederiz canım.bende mobilyalarım gelince nasıl olacak merak ediyorum.çünkü normalde rengi beyazdı biz siyah kırmızı beyaz yaptırdıktv ünitesi ve masa da kendi kafamıza göre yapılıyor.bakalım inşallah ortaya karman çorman bişi çıkmaz
Öncelikle geçmiş olsun umarım baban ve annen en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar :Saruboceq: evt fazla gezince fiyatlar pek akılda kalmıyor umarım eşyaların ve diğer alıcakların herşey gönlünce olur a.s.
selam kızlar iki gün okumadım baya ilerlemişsiniz maşllah.
Bende perşembe sıhhıye pazarından gri supla aldım.6 tane 25 TL indirim yaptım çok iyi demi:)
Bugunde mudodan bardak şekerlik falan aldım.Tüm param çeyize gidiyo ya
slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2
Canımm çok geçmiş olsunn :teselli: hepsi üst üste gelmiş ama sen sıkma canını moralinide bozma vardır herşeyde bi hayır.Babanın iyi olmasına sevindim.İyicede sağlığına kavuşur inşallah..Annende bence ameliyatını olsun ihmal etmesin.Benim babamda hep öyle diye diye erteledi.En sonunda ikna ettik ameliyat oldu safra kesesini aldılar hiçte zor bir ameliyat değil 2 gün sonra ayağa kalktı.Kapalı ameliyat yapıyolar şimdi yerimseniben
İnşallah eviniz dayayıp döşeyince hayal ettiğinden daha güzel olmuş olur canım.babam iyi şükür ama gözünde hafif problem kaldı.net göremiyor.doktoru 6 ay sonra ufak bir operasyon geçireceğini söyledi.onu bekliyoruz canım.çok sağolasın düşünüp sorduğun için.babam iyi olurken annem rahatsızlandı.safra kesesinde taş çıktı 2 tane.alınması lazımmış ama annemde düğünden sonra oluyum diyor bakalım.birde kayınvalidem hastalandı.onda da belfıtığı çıktı doktoru ona da ameliyat dedi.kısacası hem düğün hazırlıkları hemde hastaneler arasında mekik dokuyoruz.allah büyük inşallah hepsini güzellikle ve hayırla hallederiz canım.bende mobilyalarım gelince nasıl olacak merak ediyorum.çünkü normalde rengi beyazdı biz siyah kırmızı beyaz yaptırdıktv ünitesi ve masa da kendi kafamıza göre yapılıyor.bakalım inşallah ortaya karman çorman bişi çıkmaz
canikom tüm paşabahçelerde var üzülme kaçırmadın..ben ankaradaki bimlerde heeç görmedim..paşabahçe pek cici şeyler getirmiş..Bu arada geçmiş sayfalara ancak bakabiliyorum senin aldığın cicileri gördüm betacım. Hepsi çok güzel yaaa! Yaaaa ben bimi nasıl unuttum, o arılı bardaklardan istiyordumBen de bugün kuzenlerimle gelinlik baktım ona dalmışım herhalde tüh yaaa kaçırdım
hayırlı olsun...beğendiysen sorun yok canım önemli olans enin beğenmen...ben fazla kabarık istemiyorum..bu epey bi kabarıkmışş:1hug:
çok teşekkür ederim canım inşallah.. fiyat konusunda aklımda kalan seçtiğim salon takımı (spor model kolları deri capitone kendisi kadife karışımı ) 2500 modaş mobilya, yatak odası vardı HB collection dan 3300 civarı (ama mükemmel birşey yerim olsa alırdım ) bunlar kaldı sadece aklımda canım.birde kentia diye bir mobilyacının da fiyatları uygun özel imalatta yapıyorlar...
Bende perşembe sıhhıye pazarından gri supla aldım.6 tane 25 TL indirim yaptım çok iyi demi:)
slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2
redlowe bu modelde hoşmu :jeyyar: Ön kısmı çok kibar duruyor..Prenses gibi olucannyerimseniben Şimdiden mutluluklar canım a.s.slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2
yok tatlım çok kabarık değil aslında kaydirigubbakcemile5 ben beğendim sade bişi olsun istiyodum ama gelin olcaksın biraz süsülü olsun dediler içlerindede en beğendiğim buydu :asigim:
redlowe bu modelde hoşmu :jeyyar: Ön kısmı çok kibar duruyor..Prenses gibi olucannyerimseniben Şimdiden mutluluklar canım a.s.
çok tşk ederim kızlarr giydiğimde çok güzel oldu ama bedeni büyüktü model olarak koymuşlar oraya bana göre dikilince daha güzel durur
redlowe bu modelde hoşmu :jeyyar: Ön kısmı çok kibar duruyor..Prenses gibi olucannyerimseniben Şimdiden mutluluklar canım a.s.
Walla nerden buluyosunuz bu kadar uygun şeyleri yaa :uhm: Yarın bizimde burda sosyete pazarı var bende gidip bi araştırayım bakim..Çok üzgünüm çoook
Bence gayet uygun fiyatı bir tanesi 15 TL bernardoda kafamçokkarıştı
Bu arada aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan yerimseniben
cnm en önemlisi içine sinmesi bunu giyip aynanın karşısına geçtiğinde evett işte olay budur tam benlik dediyse sorun yokdur hayırlı olsun a.s.
çok tşk ederim kızlarr giydiğimde çok güzel oldu ama bedeni büyüktü model olarak koymuşlar oraya bana göre dikilince daha güzel durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?